X

Stavni nasveti: Werder Bremen – Augsburg 9.09.2022, 20.30

V petek se pričenja šesti krog Bundeslige in v prvem dvoboju se bosta pomerila Werder Bremen in Augsburg. Začetek tekme na Weserstadionu bo ob 20.30 uri.

Domači so eno od najprijetnejših presenečenj sezone. Nahajajo se v zgornji polovici lestvice in igrajo lep nogomet, tega pa ne moremo trditi za goste, ki so v resnih težavah.

Werder Bremen

Werder Bremen je trenutno na osmem mestu z osmimi osvojenimi točkami v prvih petih krogih. Zabeležili so dve zmagi, dva remija in en poraz. Ker se je ta ekipa šele vrnila v elitno družbo iz druge lige, je bilo pričakovati, da bo vsaj na začetku tekmovalnega leta beležila slabe rezultate.

A obdobje prilagajanja na novo tekmovanje je bilo krajše od pričakovanega. Zanimivo je, da nogometaši Werderja iz Bremna na začetku sezone igrajo bolje v gosteh kot doma. Na prvih dveh tekmah pred domačimi gledalci so osvojili le eno točko, kot gostje pa kar sedem točk.

Kot vodja te ekipe izstopa Niclas Fullkrug. Izkušeni napadalec je v prvih petih krogih dosegel že pet golov in je trenutno drugi strelec Bundeslige. Poleg njega velja pohvaliti še desnega branilca Mitchella Weiserja, ki je precej produktiven in je v novi sezoni vpisal že tri podaje.

Augsburg

Na drugi strani igralci Augsburga igrajo zelo slabo. V prvih petih srečanjih so osvojili le tri točke in so trenutno v coni izpada. Zabeležili so eno zmago in štiri poraze, v zadnjih treh krogih pa niso osvojili niti točke.

Neučinkovit napad in šibka obramba sta glavna razloga za slabe rezultate te ekipe. Dosegli so le tri zadetke, prejeli pa kar 10. Zanimivo je, da so točke osvojili le proti favoriziranemu Bayer Leverkusnu in to z zmago z 1:2 v gosteh, medtem ko so izgubili proti šibkejšim nasprotnikom.

Poleg slabe forme celotne ekipe ima strokovni štab težave s poškodovanimi igralci. Izven pogona so Udokhai, Dorsch, Strobl in Sarenren Bazee, medtem ko je nastop Oxforda vprašljiv.

H2H

Werder Bremen in Augsburg sta se nazadje srečala v sezoni 2020/21. Obe ekipe sta z identičnim izidom (2:0) slavili na domačem terenu.

Pričakovani postavi

Werder Bremen (4-4-2): Pavlenka; Fiedel, Pieper, Veljković, Weiser; Jung, Gros, Stage, Schmid; Ducksch, Fullkrug

Augsburg (3-4-3): Gikiewicz; Bauer, Gouweleeuw, Gumny; Caligiuri, Baumgartlinger, Gruezo, Pedersen; Vargas, Demirović, Berisha

Stavni nasvet

Datum in ura: 09.09.2022, 20.30 CET

Namig: Werder Bremen zmaga in vsota vseh golov > 1.5 – da

Kvota: 1.87

Stavnica: 22bet

Poleg katastrofalne forme, Augsburg na zadnjih treh tekmah v Bremnu ni okusil zmage. Poleg tega so bili nogometaši Werderja v zadnjem času precej natančni in so na zadnjih treh tekmah dosegli vsaj dva zadetka. Zato pričakujemo novo učinkovito predstavo in lahko zmago.

Preverite še današnji listek dneva tukaj.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
stave-online:
Podobne objave