Skrill e-denarnica

Skrill velja za najboljše plačilno sredstvo za spletne stave zaradi številnih razlogov. Je hiter, enostaven za uporabo in sprejet na skoraj vseh spletnih stavnicah, po vsem svetu. Družba je tesno povezana z igralništvom že od samega začetka. Skrill, predhodno Moneybookers, je bila namreč ena izmed prvih digitalnih denarnic na voljo za spletne stave.

Ne glede na to, ali iščete športne stavnice, ki sprejemajo Skrill ali vas samo zanima, kako deluje Skrill, boste v tem članku našli vse informacije, ki jih želite.

skrill slovenijaO družbi

Moneybookers je bil ustanovljen v Združenem kraljestvu leta 2001, z dejanskim začetkom uvedbe plačilnega sistema aprila 2002. Operacija je bila takoj uspešna: do konca leta 2003 je skoraj dva milijona uporabnikov odprlo račun s to denarnico.

Po večletni uspešni rasti znotraj in zunaj igralniške industrije je podjetje šlo skozi obdobje prevzemov. Leta 2007 jih je prevzela družba Investcorp Technology Partners; ta skupina je nato storitev prodala dve leti kasneje, z velikim dobičkom.

Družba je šla nato skozi rebranding leta 2011. Posledica tega je bila sprememba imena v Skrill. Medtem ko sta se oba imena uporabljala več kot eno leto, je bil prehod končan leta 2013. Istega leta je družba CVC Capital Partners prevzela skupino.

Najpomembnejše transakcije za skupino – in za poslovanje spletnega plačilnega procesa kot celote – so potekale leta 2015. Aprila so kupili Ukash, predplačniški sistem, ki je postal glavni tekmec družbe. Med tem nakupom je sicer potekala še večja poteza, saj je družba Optimal Payments – matična družba Neteller – prevzela skupino Skrill za 1,1 milijarde EUR. Ta poteza je bila dokončana pred koncem leta, obe družbi sta zdaj del tako imenovanega Paysafe Group, ki nadzoruje številne najbolj priljubljene metode bančništva v igralništvu.

Skrill in spletne stave

Glavni razlog, da je Skrill postal priljubljena plačilna metoda za milijone igralcev, je, da se nakazila opravijo v nekaj sekundah, medtem ko so izplačila običajno brezplačna in trajajo le nekaj ur, do izvršitve.

Poleg tega bodo njihove dolgoletne izkušnje ter pogosti inšpekcijski nadzori različnih monetarnih organov varovali vaš račun in transakcije. Skrill Mastercard lahko uporabite tudi za dvig denarja na bankomatu.

Nenazadnje, če ste tisti tip igralca, ki lovi najvišje kvote, si ne morete privoščiti, da ne bi uporabljali Skrill-a ali podobnih digitalnih denarnic. Recimo, da ste registrirani na dveh stavnicah, ki ponujata zelo različne kvote. Takrat lahko v trenutku položite denar in unovčite sigurno stavo, še preden se kvote prilagodijo. To velja tudi za različne stavne trge, saj bi morda želeli na specifičen trg, ki ga določena stavnica ne ponuja.

Stavnice s hitrimi Skrill izplačili

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
150% do 1500€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Dodatne informacije

Bodite pozorni na naslednje podatke, saj vam bodo pomagali pri odločitvi, ali začeti uporabljati Skrill ali ne.

Skrill limiti in pristojbine

Dve stvari sta, ki jih je treba upoštevati, pri čemer sta oba odvisna od športne stavnice, ki ste jo izbrali.

Kako ustvariti Skrill denarnico in verificirati račun

Skrill sledi precej preprostemu postopku registracije, podobno kot pri mnogih drugih e-denarnicah. Če želite ustvariti in verificirati svoj račun sledite spodnjim navodilom:

  1. Obiščite Skrill spletno mesto in kliknite na “OPEN FREE ACCOUNT”.
  2. Ko preberete in se strinjate s pravili in pogoji, lahko nadaljujete z izpolnjevanjem manjkajočih podatkov. Vnesite vaš email, ki bo deloval tudi kot vaše uporabniško ime in ostale manjkajoče podatke. Morda boste želeli vnesti rezervni e-poštni naslov, za vsak slučaj.
  3. Izpolnite neobvezni postopek preverjanja identitete. To omogoča pošiljanje/prejemanje plačili višjih vrednosti (nad 2.500 EUR). Postopek preverjanja računa se lahko zaključi z naslednjimi koraki:

*Vse to lahko opravite direktno v Skrill platformi. Prav tako vas bo platforma vodila skozi celoten postopek.

Skrill Mastercard predplačniška kartica

Skrill MasterCard deluje tako kot vsaka druga predplačniška MasterCard in je odličen način za hitro in enostavno dostopanje do vaših Skrill-ovih sredstev po vsem svetu. Do vaših prihrankov lahko dostopate brez skrbi, da bi porabili preveč denarja. Vaša razpoložljiva bilanca s predplačniško kartico MasterCard je enaka kot v vaši digitalni denarnici.

V primerjavi z drugimi ponudniki e-denarnic so pristojbine za Skrill MasterCard zelo nizke. Z VIP programi, ki so namenjeni resnim in rednim strankam si lahko pristojbine znižate na 0%.

Skrill predplačniško kartico lahko naročite v uporabniškem vmesniku na spletnem mestu Skrill. Prav tako v sekciji “HELP” najdete odgovore na pogosta vprašanja ter vse informacije o provizijah in ostalih funkcijah.

Uporaba za vsakdanjo uporabo

Morda je celo Skrillova največja prednost v primerjavi s konkurenco prav sprejemljivost izven igralništva. Od takrat, ko je bila družba poznana kot Moneybookers, so sklenili dogovore s številnimi spletnimi blagovnimi znamkami, da bi svojo storitev ponudili širši javnosti. Podjetja kot so eBay, Facebook in Skype so vsa sprejela plačila s to storitvijo, kot tudi že prek 100.000 trgovcev, ki ponujajo možnost “Checkouta” – številke, ki očitno presegajo igralniški svet.

To je prav tako zelo priljubljena možnost prenosa denarja med posamezniki. Podobno kot Paypal, ponuja hitro in varno pošiljanje denarja prijateljem, družini ali poslovnim partnerjem, zato je to fleksibilna možnost za tiste, ki opravljajo mednarodne transkacije.

Mobilna aplikacija

Skrill ponuja tudi mobilno aplikacijo, ki omogoča strankam, da upravljajo s svojim računom ter pošljajo in prejemajo takojšnja plačila, kjerkoli in kadarkoli. Prav tako lahko preverite stanje na računu ali neposredno prek aplikacije opravite postopek verifikacije..

Mobilna aplikacija Skrill je na voljo brezplačno za Android in iOS ter jo lahko najdete v trgovini z aplikacijami Apple ali trgovini Google Play.

Varnost

Varnost je že na splošno pomembna tema, za uporabnike digitalnih denarnic pa še posebej, saj si vsi želimo, da so naša sredstva čim bolj varna. Skrill ponuja odlično varnostno funkcijo, ki vam pomaga zaščititi svoj račun.

2-Faktorsko preverjanje

Vsakič, ko se prijavite v svoj račun ali opravite transakcijo, bo pametni telefon ali tablični računalnik ustvaril kodo za enkratno uporabo. Ta koda je ob standardnih dostopnih podatkih še dodaten sloj zaščite za prijavo in se spremeni vsakih 30 sekund. To onemogoča, da bi nekdo “vlomil” v vaš račun. V kombinaciji z močnim geslom imate tako res varno mesto za svoja sredstva. Hitra navodila, po korakih najdete na spletnem mestu pod razdelkom “Security”.

Odpri račun