Plačilne metode v spletnih stavnicah in igralnicah

Plačilne metode v spletnih stavnicah in igralnicah so ena najpomembnejših tem, ko govorimo o športnih stavah. V današnjem času je pravzaprav nemogoče staviti v spletnih stavnicah, če nanje ne morete vplačati denarja, prav tako pa si ne morete izplačati tudi nobenega dobitka, saj spletne stavnice ne sprejemajo gotovine kot plačilne metode. Vrstijo se številna vprašanja, zato želimo objasniti, katere plačilne metode so učinkovitejše in kateri načini plačila se najbolje uporabljajo pri spletnih športnih stavah. Odločili smo se, da bomo za to temo pripravili poseben del spletnega mesta. Na ta vprašanja namreč ni enostavno odgovoriti z enim samim člankom, zato smo se odločili narediti vrsto člankov o različnih načinih plačevanja, ki so vam na voljo pri spletnih ponudnikih športnih stav.

Vsaka športna stavnica, tako doma kot v tujini, sprejema več načinov vplačevanja in izplačevanja, vendar ima vsak način svoje značilnosti, prednosti in slabosti, od zneska provizij za uporabo do hitrosti za dokončanje transakcij. Čeprav ne obstaja popolna metoda za vplačila in izplačila, obstajajo boljši in slabši načini, zato se bomo potrudili, da vam jih podrobno razložimo.

Bitcoin in kriptovalute

skrill

Skrill

PayPal

Paysafecard

Neteller

Kaj so to elektronske denarnice (E-walleti)?

Elektronske denarnice so zelo enostaven in učinkovit način plačevanja, tako za vplačila in izplačila v spletnih športnih stavnicah. Najbolj znane elektronske denarnice so nedvomno Skrill, Neteller in PayPal. Med njimi je Skrill (prej Moneybookers) zagotovo najbolj priljubljen v Evropi iz preprostega razloga, ker je najlažji za uporabo in ker ga sprejme veliko število uglednih športnih stavnic.

Kakšne so provizije za polog pri spletnih stavnicah?

Provizije za polog se razlikujejo glede na to, katero plačilno metodo izberete. Na splošno imajo plačilne kartice fiksne stroške, medtem ko elektronske denarnice zelo pogosto nimajo nobenih provizij. Če želite popolnoma brezplačno plačevati in ohraniti svoje transakcije izjemno varne, potem razmislite o eni izmed stavnic, ki sprejema Bitcoin.

Zakaj tako dolgo traja, da dobim denar na moj račun?

Glede na način vplačila in izplačila lahko pri dvigu sredstev s svojega spletnega stavnega računa na banko pride do določenih težav. Zaradi tega je zelo pomembno, da se pametno odločite pri izbiri svojega najljubšega načina nakazila. Na splošno so najhitrejše zagotovo elektronske denarnice in kripto denarnice, najpočasnejši pa so prenosi na bančne račune, kjer je na denar mogoče čakati tudi od 7 do 10 dni.