$30 Free Play
100% do $600 Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
3.9/5

 • Dolgoletna poker soba s tradicijo
 • Dober software s številnimi možnostmi
 • Odlična mobilna aplikacija
 • Instant bonus 30$
 • Veliko možnosti plačevanja
 • Številni turnirji
 • Slaba podpora uporabnikom
 • Pogosti hrošči na platformi

Overview


 • Spletno mesto:
  partypoker.com
 • Ustanovljeno:
  2001
 • Lastnik:
  GVC Holdings
 • Licenca:
  Malta
 • Omrežje:
  Party

PartyPoker

Partypoker je od svojih začetkov v letu 2001 uspešno prebrodil že marsikatero težavo. Do leta 2006 je spletni ponudnik veljal za najbolj priljubljeno spletno stran za igranje pokra, dokler ni zaradi na novo sprejete zakonodaje zapustil ameriški trg in s tem primat prepustiti svojemu tekmecu PokerStars.

Kljub temu pa se je ponudniku iz Gibraltarja uspelo dvigniti iz pepela in ponovno zablesteti v vsem svojem sijaju, tako da ga lahko že kar nekaj let štejemo med eno najbolj obiskanih spletnih strani za poker in druge igre s kartami z več kot milijardo obiskovalcev letno.

Naraščajoča priljubljenost je predvsem posledica novih marketinških potez, saj je stran začela ponujati številne nove spletne dogodke, povišala bonus in promocije, začela v živo prenašati večje poker turnirje, izboljšala mobilno različico in programsko opremo stran za najboljšo izkušnjo.

Bonusi in promocije

partypoker

Še vedno vam Partypoker nudi enega najvišjih bonusov dobrodošlice in druge promocije, ki bodo novim pokerašem olajšala prve korake. Če se včlanite in nakažete vsaj 10 $ na svoj Partypoker račun, boste nagrajeni z vstopnicami za SPINS turnirje v vrednosti do 30 $.

Tako boste prvi dan prejeli eno SPINS vstopnico za 5 $ in 5 vstopnic za 0,25 $. Drugi, četrti in šesti dan pa boste prejeli vsakič po 5 vstopnic za 0,25 $, kar skupaj znese 10 $ bonusa v primeru nakazila v višini 10 $. Če na svoj račun nakažete 20 $, boste skupno prejeli vstopnice v vrednosti 30 $.

Najboljše na teh vstopnicah pa je, da se lahko udeležite turnirja z nagradnim skladom vse do enega milijona. Seveda ne smemo pozabiti na skoraj vsakodnevne promocijske turnirje, na katerih si lahko z minimalnim vložkom priigrate bogate denarne nagrade.

Program zvestobe

Vsi zvesti pokeraši se boste zagotovo razveselili tudi programa zvestobe, saj si lahko samo s tedenskim igranjem za pravi denar zagotovite delno povrnitev denarja.

Kako to deluje? Čisto preprosto. Za vsak dolar provizije prejmete 1 točko, kar pomeni, da morate staviti vsaj 5 $, da prejmete 25 točk. Že samo s 25 točkami v enem tednu vam ponudnik vrne 20 % zneska provizij, vse tja do 40 %, če vam v enem tednu uspe zbrati 1200 točk ali več.

Ponudba iger

partypoker slovenija

Mogoče je res, da Partypoker nima tako visokega obiska kot PokerStars, vendar to sploh ni slabost, temveč je velika prednost, saj to pomeni, da so igralci manj izkušeni, kar lahko obrnete v svojo korist. Čeprav večina pokerašev, ki igra s pravim denarjem, prisega na No-Limit Texas Hold’em, najdete v ponudbi tudi druge poker igre.

Vložki pri No-Limit Texas Hold’emu znašajo od 0,01/0,02 $ do 200/400 $, vendar se vse glavne igre odvijajo z najnižjimi vložki. Vložki pri Limit različici znašajo od 0,01/0,02 $ do 5/10 $. Omaha vam je na voljo samo v Pot-Limit formatu z vložki med 0,01/0,02 $ in 200/400 $ in 7-Card Stud z vložki od 0,5/1 $ do 30/60 $.

Turnirji

partypoker slovenija

Ena izmed poslastic za prave pokeraše to tudi številni turnirji, na katerih si lahko priigrate denarne zneske v višini 1 milijona dolarjev. Da, prav ste slišali. Začetni vložki znašajo po navadi med 0,1 in 2600 $, na posameznih turnirjih pa lahko zmagovalci dobijo med 150.000 in 1.000.000 $.

Izbirate lahko med Sit & Go turnirji z začetnim vložkom od 1,10 $ do 1050 $ in Sit & Go HERO turnirji, pri katerih je končna nagrada določena naključno – v sicer redkih primerih tudi do 10000-kratnik začetnega vložka.

Adrenalina polni so tudi FastForward turnirji z vložki med 0,02/0,05 $ in 2/5 $ za No-Limit Hold’em in med 0,1/0,25 $ za Pot-Limit Omaho. Pri teh turnirjih se po vsakem odstopu premaknete na naslednjo mizo, tako da vam ni treba čakati do konca partije.

Plačilne metode

Tako kot se za eno najboljših spletnih strani za poker spodobi, vam Partypoker nudi vse klasične plačilne metode, kot so kreditne kartice, elektronske denarnice in bančna nakazila. Slovenski pokeraši ste oproščeni provizije za plačevanje z elektronskima denarnicama Neteller in Skrill.

Tudi vsa izplačila so brez provizije, vendar je veliko odvisno od posamezne države. Opozoriti vas moramo samo na to, da transakcije trajajo nadpovprečno dolgo. Tako boste morali za dvig denarja na kreditno kartico čakati do 10 dni, za bančna nakazila med 3 in 10 dnevi. Plačila z elektronskimi denarnicami so sproščena takoj, ko jih potrti osebje spletnega ponudnika.

Podpora strankam

Podpora strankam vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. V stik lahko stopite s telefonskim klicem, preko elektronske pošte ali klepeta v živo. Na strani najdete tudi odgovore na pogosto zastavljena vprašanja, ki vam bodo lahko v dodatno pomoč.

Zaključek

partypoker


Kljub nekaterim oviram je spletnemu ponudniku pokra Partypoker uspelo pridobiti ponovno zaupanje uporabnikov, zaradi česar ga lahko danes štejemo med enega najboljših v industriji. Naj si bodo novinci ali prekaljeni mački v svetu pokra, pri Partypokru bo prav vsak našel igro po svojem okusu.

PartyPoker

3.9/5