PartyPoker

partypoker
Bonus

30$ Free Play

Igraj zdaj Igraj zdaj
Overview
  • Licenca: Gibraltar Gambling Authority
  • Omrežje: Party
  • Operacijski sistemi: Windows, Mac, Penguin, iOS, Android
  • Plačilne metode: Visa, Mastercard, PayPal, NETeller, Skrill, Diners Club, PaySafeCard, EntroPay, Maestro, Bank transfer, Instadebit, ecoPayz

PartyPoker je brez dvoma eden najstarejših spletnih ponudnikov pokra, ustanovljen daljnega leta 1997. Kljub skorajšnjemu stečaju leta 2006 zaradi prepovedi izvajanja storitve v Ameriki se je podjetju uspelo ponovno zavihteti med najboljše spletne strani za poker, kjer z bogato ponudbo kljubuje še danes.

V želji po še večji in bolj raznoliki ponudbi se je PartyPoker združil s podjetjem Bwin v Bwin.Party in tako postal največji igralec v svetu spletnega pokra ter eden izmed redkih ponudnikov z rastočim številom uporabnikov.

Pros / Cons
  • Dolgoletna poker soba s tradicijo
  • Top 5 poker igralnica
  • Številne promocije
  • Odlični sateliti za online in live dogodke
  • Pogosti hrošči na platformi
  • Slaba podpora strankam

Programska oprema

Nova programska oprema je spletnemu ponudniku PartyPoker prinesla novo svežino, ki bo, tako kot starejša različica, navdušila prav vsakega obiskovalca. Zaradi svetlih barv je stran zelo prijetna na pogled in poleg tega tudi zelo dobro pregledna, tako da boste brez težav našli primero igro.

Poker mize ustrezajo vsem najnovejšim standardom v industriji iger na srečo in igralcem nudijo možnost igranja in prikaza večjega števila miz na enem zaslonu. Z enim klikom lahko tudi prilagodite različne elemente, zato da bi stran bila videti čim bolj domače.

Za namen pridobivanja novih igralcev je PartyPoker dostopen ne samo kot namizni program, temveč tudi na spletu in kot mobilna aplikacija.

Anonimnost

Za razliko od drugih ponudnikov omogoča programska oprema ponudnika PartyPoker popolno anonimnost pri igranju. Ko igrate za poker mizo v drugih igralnicah, se poleg vašega izpišejo tudi imena ostalih tekmovalcev. Tako lahko z uporabo programov za sledenje hitro ugotovite, kako igrate vi in vaši nasprotniki. V PartyPokru pa imena niso vidna, kar je odgnalo nekaj profesionalnih pokerašev, privabilo pa kar nekaj občasnih igralcev.

PartyPoker bonusi in promocije

Bolje nekaj kot nič, bi se lahko imenoval bonus dobrodošlice, saj za prvo vplačilo dobite 22 € v obliki vstopnic – 4 x 5,5 €. Na prvi pogled se vsota mogoče zdi zelo nizka v primerjavi z drugimi ponudniki. Z eno vstopnico pa si zagotovite nastop na poker turnirju z glavnimi dobitki, ki krepko presegajo 20 milijonov EUR. Pri tem upoštevajte, da morate bonus porabiti v naslednjih 14 dneh, sicer bo zapadel.

Poleg bonusa dobrodošlice lahko svoj bančni račun dodatno okrepite s tedenskimi promocijami. Če vsaj petkrat vsak teden stavite vsaj 5 €, boste nagrajeni z brezplačno stavo v višini 5 €. Skoraj vsak teden pa se glede na sezono in zanimanje igralcev pojavijo krajše promocije, zaradi česar je priporočljivo redno preverjati spletno stran PartyPoker, da vam dobra ponudba ne uide.

Nekaj novega v sveto spletnega pokra so tudi različne misije. Ena izmed ponudb PartyPokra vsebuje sedem misij, ki jih morate eno za drugo uspešno opraviti, s čimer si lahko priigrate denarne nagrade.

Diamantni klub

Najbolj zveste stranke spletnega velikana PartyPoker se lahko včlanijo v diamantni klub, ki vas nagrajuje z vračilom denarja v višini 50 % in z dostopom do zasebnih turnirjev. Prav tako vam je podpora strankam na voljo 24/7.

Igralci z največjim številom zbranih točk bodo povabljeni na posebno karibsko poker zabavo, ki vsako leto poteka na Bahamih.

Nasvet: Si želite postati član diamantnega kluba? Potem morate v enem letu zbrati 100.000 točk, kar pomeni okoli 100.000 EUR pri katerikoli igri pokra, ne glede na vrsto.

Rakeback do 40 %

Pri PartyPokru pa ne bodo nagrajeni samo najboljši zaslužkarji, temveč tudi igralci začetniki in občasni igralci. Tej si lahko zagotovijo vračilo stroškov v višini 40 % za vsakih 200 točk, ki vam jih uspe zbrati (velja od 1200 točk naprej).

Točkovni sistem je sila enostaven, saj ena točka ustreza enemu evru, ki ga igralnica vzame pri vsaki igri pokra (rake). Za vračilo denarja v višini do 20 % morate zbrati 25 točk, za 25 % potrebujete 150 točk in za 40 % 1200 točk.

Za na konec

Kljub težkim trenutkom se je spletnemu ponudniku PartyPoker uspelo povzpeti do nekdanje slave, kar je predvsem posledica moderne programske opreme in VIP kluba, ki omogoča tedensko vračilo denarja v višini 50 %. Seveda pa ne smete pozabiti, da so vsi uporabniki anonimni, tako da noben uporabnik ne more slediti vašim potezam.

partypoker

30$ Free Play

Igraj zdaj Igraj zdaj