Stavni nasveti

Najnovejši stavni nasveti na strani Stave Online, analize in vsakodnevne stavne napovedi profesionalnih stavnih mojstrov. Nasveti za stave na nogomet, košarko in druge priljubljene športe. Stavne napovedi, ki jih objavljamo na našem portalu, podrobno analiziramo z več strani. Prav vsi stavni tipi imajo po našem mnenju izraženo vrednost (value), v obliki ponujene linije ali kvote in menimo, da so vredni našega in vašega vloženega denarja.

Aktualni stavni nasveti in napovedi

stavni nasveti
Tukaj lahko spremljate vse stavne nasvete, ki jih postavljamo na našo spletno stran. Naši strokovnjaki za športne stave vsak dan analizirajo veliko število športnih dogodkov in za vas izberejo najboljše stavne napovedi, popolnoma brezplačno.

Za vsako analizo nogometne ali košarkarske tekme bomo predlagali najboljšo stavnico in najboljše kvote v tistem trenutku. To počnemo iz razlogov, da vam ni treba izgubljati dragocenega časa, da bi iskali najboljšo ponudbo na trgu.

Vse kvote so preverjene, ker naši strokovnjaki poleg tega, da za vas predlagajo izide teh tekem in sami vplačajo denar, v trenutku objave še se vse kvote preverijo, da so v skladu s predlagano športno stavnico.

Vsaka analiza tekme vsebuje tako najnovejše novice iz obeh ekip, prejšnje rezultate in statistične trende, ki kažejo, v katero smer bi lahko tekma šla. Včasih se naši strokovnjaki odločijo, da ne bodo sledili trendom, vendar se na podlagi svojih izkušenj in znanja odločijo, da bodo igrali proti javnosti ali igrali proti mnenjem večine. V teh situacijah bo analiza podrobno razložila, zakaj naš strokovnjak meni, da je dobro igrati na določen rezultat.

Strategije stav

Če se želite izobraževati na temo športnih stav, vam poleg tega dela našega portala, kjer so objavljeni vsi stavni nasveti, predlagamo, da si ogledate še del našega spletnega mesta, ki je namenjen izobraževanju, v katerem pišemo o različnih (bolj ali manj uspešnih) strategijah za stave.

Na tem delu našega spletnega mesta boste lahko prebrali, zakaj so nekatere strategije za stave dobre in zakaj nekaterih nikoli ne bi smeli preizkusiti. Danes je namreč na voljo veliko netočnih in poltočnih informacij o strategijah športnih stav, ki jih lahko najdete na internetu.

Naše poslanstvo je, da na pošten in veljaven način razložimo, katere so prednosti in slabosti vsakega sistema stav, ki se najdejo na internetu. To delamo zato, ker obstajajo številni neresnični in zlonamerni članki, ki prepričajo svoje bralce, da imajo nezmotljiv sistem, ki vam bo v kratkem času prinesel velike koristi.

In preden preberete naše članke, vam lahko garantiramo nekaj: Ni zanesljive strategije stav, obstajajo le bolj in manj uspešne strategije, in ali boste dobičkonosni ali ne, je v veliki meri odvisno od vas in vaših stavnih navad in vaše spretnosti. Če želite biti uspešni pri športnih stavah, morate biti najprej disciplinirani, skladni s svojimi strategijami stav in imeti nekaj sreče.

Priporočene stavnice

Poleg že navedenega glede stavnih nasvetov, na Stave-online.com najdete tudi brezplačen članek o vseh vodilnih spletnih športnih stavnicah. V teh pregledih pošteno in objektivno pregledamo in preverimo vsako od teh stavnic ter opozorimo na pozitivne, pa tudi negativne stvari, ki jih mora poznati vsak igralec športnih stav, preden se registrira v tej športni stavnici.

V teh pregledih upoštevamo, ali je kakšna športna stavnica zakonita in zakonsko regulirana, ali ima ustrezne licence, kakšne je njena ponudba, ali obstajajo možnosti za stave v živo, ali ima dobre načine pologa, kakšna je podpora strankam in kako enostavno je reševati kakršne koli ugovore glede njihovega dela. Na koncu lahko v pregledu preberete, ali imajo možnost stave v živo in uporabe svojih storitev prek mobilnega telefona, kar je danes zelo pomemben element v kateri koli športni stavnici.

1Bet

5/5
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

20Bet

4.9/5
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Naša ekipa

V naši skupini strokovnjakov imamo ljudi, ki že vrsto let delujejo v industriji športnih stav in imajo veliko izkušenj. Vsak pregled ali analiza tekme poteka na profesionalni ravni, objektivno in z neizmerno predanostjo.

Prav tako smo vedno v iskanju novih mladih in nadarjenih ljudi, ki lahko izboljšajo našo ekipo, in če menite, da ste dovolj dobri, da lahko nenehno dosegate kakovostne rezultate, smo vedno pripravljeni preizkusiti vaše znanje in spretnosti.

Stavni nasveti: Šport in lige, ki jih pokrivamo

stavni nasveti

Naši športni strokovnjaki  se trudijo pokriti čim več športov in trgov, da bi našli najboljše tekme, na katere lahko stavite. Trenutno imamo strokovnjake za nogomet, košarko in tenis, načrtujemo pa tudi iskanje strokovnjakov za E-šport, Moto GP in Formulo 1, saj verjamemo, da gre za trge, ki ponujajo veliko priložnosti, ko gre za iskanje vrednih stav.

Če imate kakšna priporočila ali predloge v zvezi z ligami, ki bi želeli, da jih pokrivamo in pisali analize, pa tudi o športnih stavnicah, katerih preglede bi radi brali ali stavne sisteme, o katerih bi se radi izobraževali, nam pišite. Tako bomo lahko upoštevali vaše predloge in se približali vašim željam. Lep pozdrav.

Pogosta vprašanja

 • Kaj so stavni nasveti?

  Stavni nasveti oz. stavne napovedi so napovedi rezultatov tekem oz. ugibanja, na kakšen izid staviti, da bo zmaga najbolj verjetna. Le-te temeljijo na podrobnih analizah različnih dejavnikov in vidikov, ki vplivajo na izide tekem.

 • Po kakšnem sistemu igramo?

  Vse naše stavne nasvete igramo po t.i. flat stake sistemu, zato na vsak izbran tip stavimo z enakim deležem.

 • Katere stavnice priporočamo?

  Glede na različne dejavnike, kot so bonusi, kvote, izbira iger in druge, priporočamo naslednje stavnice: 22Bet, Bet at Home in Bet365.

 • Katere športe pokrivamo s stavnimi nasveti?

  Na Stave Online se trudimo zagotoviti čim večjho pokritost različnih športov. Trenutno zagotavljamo stavne nasvete na področju nogometa, košarke in tenisa, v prihodnje pa načrtujemo objave stavnih nasvetov za E-šport, Moto GP in Formulo 1.