Stavne strategije in sistemi

Popolna zbirka najboljših stavnih strategij in sistemov za športne stave, s katerimi lahko izboljšate vaše stavne napovedi. Razlaga različnih sistemov, kot so Value Betting, Fibonacci sistem, sigurne stave itd.

Value Bets

Value bet oz. vrednostne stave so obvezna komponenta vsakega profesionalnega igralca športnih stav. Gre za zmožnost prepoznavanja “vrednosti” stav, tako, da indetificiramo prednost proti stavnici ali drugemu uporabniku.

>> Več o Value bet sistemu

Sigurne stave

Kot razkriva ime je ta strategija posebej obetavna, toda je še izvedljiva v praksi? S to stavno strategijo se osredotočamo na različne kvote, ki jih ponujajo stavnice. Cilj je, da prihodki vsake posamezne stave presežejo celotni znesek, ki smo ga vložili.

>> Več o sigurnih stavah

Fibonacci sistem

Stavni sistem Fibonacci (imenovan po zaporedju številk, ki jih uporablja) je eden izmed najbolj zanimivih stavnih sistemov. Uporablja se pri stavah na nogomet in hokej in je posebej dobra alternativa za igralce, ki težko napovejo zmagovalca in se nagibajo k čustvenosti pri svojih stavah.

>> Več o Fibonacci sistemu

Paroli sistem

Paroli sistem je progresivni sistem stav, ki je priljubljen med igralci z manjšim proračunom in, ki ne želijo staviti visokih zneskov. Gre za popolno nasprotje sistemu Martingale. V tem sistemu se osredotočamo na doslednost zmag bolj kot na količino možnih dobitkov.

>> Več o Paroli sistemu