Najboljše online poker sobe v Sloveniji

100% do $600 Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
do 365€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Online Poker Slovenija

Ta stran je namenja podrobnemu pregledu online poker sob in njihov ponudb v Sloveniji.

Cilj naših recenzij je, da obiskovalcem zagotovimo vse informacije, potrebne za odločitev o tem, katero spletno poker sobo izbrati.

Pogosta vprašanja o pokru

 • Kje igrati poker?

  Če uživate v igranju pokra, vendar ne želite potovati v najbližjo poker sobo za igranje, je spletni poker zagotovo za vas. To je naš, redno posodobljen, seznam najboljših online poker sob.

 • Kako izbrati najboljšo spletno poker sobo?

  Najboljša poker soba je tista, ki je najboljša za vas. Morda nekaj tako preprostega kot je izgled strani ali pa izbira avatarja. Ali pa zato, ker ima največji in najboljši razpored zajamčenih turnirjev.

 • Kako delujejo online poker bonusi?

  Najbolj pogosti bonusi so “sign-up” bonusi za nove uporabnike. Ti se ponavadi gibljejo od 50-100% kar pomeni, da če položite 50€ na svoj račun, prejmete dodatnih 50€ (v primeru 100€ bonusa). Ta denar prihaja z enim pogojem: odklenete ga takrat, ko odigrate določeno število rok. Običajno lahko z dokaj razumno količino igre vnovčite celoten bonus.

 • Kako vem, da je spletna poker stran varna?

  Na srečo so vse najboljše poker strani redno spremljane in nadzorovane. Iti morajo skozi številne revizije s strani regulatorjev iger na srečo. Analizirani so vsi vidiki poker strani, vključno z generatorjem naključnih števil in procesov šifriranja. Vsaka poker stran pregledana z naše strani je certificirana in avtorizirana s strani mednarodnih igralniških institucij.

 • Je igranje pokra legalno?

  Igranje iger na srečo prek spletna ni prepovedano. Bolj relevantno je vprašanje glede obdavčitve iger na srečo, kjer velja sledeče: “Navedeno pomeni, da tudi dobitki od iger na srečo, ki so pridobljeni zunaj Slovenije, ne veljajo za dohodek po Zakonu o dohodnini in tudi ne po Zakonu o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo. Veljavne mednarodne pogodbe o izogibanju dvojnemu obdavčevanju dohodka in premoženja, ki zavezujejo Republiko Slovenijo, ne urejajo pravice do obdavčitve med državama pogodbenicama v zvezi z dobitki od iger na srečo. Dobitki od iger na srečo (ne glede na vrsto igre – klasične ali posebne) namreč niso predmet davčne obravnave po določbah navedenih mednarodnih pogodb.”

Kje igrati online poker

Kje igrati spletni poker in kateri so najboljši ponudniki online pokra pri nas? Pripravili smo kompleten seznam vseh glavnih online poker hiš, ki so še na voljo v Sloveniji v letu 2018. Preverite kakšne so njihove prednosti, slabosti ter aktualno ponudbo rakebackov in bonusov. Za tiste, ki želite hiter odgovor priporočamo PokerStars in/ali PartyPoker.

Če uživate v igranju pokra, vendar ne želite potovati v najbližjo poker sobo za igranje, je spletni poker zagotovo za vas. To je naš, redno posodobljen, seznam najboljših online poker sob.

Top Poker Sobe

PokerStars

4.8/5
 • Najbolj obiskana poker soba na svetu
 • Največja ponudba turnirjev in iger
 • Neverjetna programska oprema in izbor različic pokra
 • $600 bonus za vse nove člane
 • Slaba podpora strankam
 • Veliko pritožb igralcev
100% do $600 Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Bet365 Poker

4.5/5
 • Eden najbolj priznanih ponudnikov na svetu
 • Zanimiva igra pri vseh stake-ih
 • Hitra izplačila
 • Pineapple
 • Rekreativni igralci
do 365€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Zakaj pregledujemo online poker strani?

Menimo, da nikoli ne bi smeli igrati spletnega pokra na strani, ki ji ne zaupate. To je verjetno najpomembnejši razlog. Ko smo prepričani o varnosti strani, se osredotočimo na prednosti in slabosti posameznih poker strani.

Enako pomembna kot varnost strani je tudi podpora strankam. V glavnem imajo vse večje poker strani instant podporo, tako, da lahko prek live chat podpore takoj govorimo z osebjem.

Kako izbrati najboljšo online poker sobo

Izbira med najboljšimi spletnimi poker mesti na prvi pogled ni najbolj enostavna – še posebej za nekoga, ki je nov v svetu spletnega pokra in morda ne ve natančno katere vrste iger želi igrati.

Najboljši pristop, ki smo ga našli?

Najboljša poker soba je tista, ki je najboljša za vas. Morda nekaj tako preprostega kot je izgled strani ali pa izbira avatarja. Ali pa zato, ker ima največji in najboljši razpored zajamčenih turnirjev.

Ne glede na vaše izkušnje v pokru, je namen naših strani namenjenih pokru, da damo vse informacije, ki jih potrebujete za to odločitev.

Na koncu je morda najlažje izbrati več kot le eno spletno poker sobo in odigrati nekaj “testnih” iger. Tako se lahko najbolje seznanite z uporabniško izkušnjo na strani in izberete najboljšega ponudnika.

Niso vse strani narejene enako

Poker je ena izmed redkih iger, kjer ne želite nujno ves čas igrati proti najboljšim igralcem.

Večina igralcev namreč, bi raje igrala za mizo s stranskimi igralci, ki igrajo za zabavo. V primeru, da najdete pravo mizo s pravimi igrami lahko pridete do dobrega zaslužka.

Za nekatere je to pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri izbiri online poker sobe. Nekaterim pa za to ni mar. Želijo le odigrati par iger in se sprostiti po napornem dnevu.

Ne glede na vaše preference, sigurno obstaja idealna stran za vas. Če izberete enega izmed največji spletni poker strani, kot je partypoker, boste verjetno našli kar nekaj iger ali turnirjev, ki vam bodo ustrezali.

Nima vsaka stran na tisoče igralcev v vsaki uri dneva, vendar pa obstajajo nekatre prednosti igranja pokra na manjših straneh. Nekatere poker sobe so poznane po tem, da imajo slabe igralce, kar pomeni, da se lahko izplača igrati z manjšim številom ter slabšimi igralci.

Kako delujejo online poker bonusi?

Najboljše poker sobe želijo seveda čim več igralcev na svojih mizah. Promet igralcev je dejansko obvezna komponenta za vsako spletno poker stran, zato so pripravljeni v ta namen porabti precej denarja.

Skoraj vsaka poker soba vam bo dala kakšno nagrado ali “poker bonus” za odprtje računa in depozit.

Najbolj pogosti bonusi so “sign-up” bonusi za nove uporabnike. Ti se ponavadi gibljejo od 50-100% kar pomeni, da če položite 50€ na svoj račun, prejmete dodatnih 50€ (v primeru 100€ bonusa).

Ta denar prihaja z enim pogojem: odklenete ga takrat, ko odigrate določeno število rok. Običajno lahko z dkoaj razumno količino igre vnovčite celoten bonus.

Poker bonus ponudbe ob prijavi se lahko zelo razlikujejo. Vredno se je prepričati, da izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Na primer, nekatere sobe bodo ponudile večji bonus, ki pa zahteva veliko igranja za odklenitev. Druge poker sobe pa vam bodo ponudile manjši a takojšnji bonus.

Nekatere poker sobe ponujajo različne ugodnosti, vključno z vstopnicami na turnirje in brezplačnimi poker turnirji za pravi denar. Če ne nameravate igrati večjih količin, vam priporočamo manjše in lažje dostopne bonuse.

Prav tako predlagamo, da sami primerjate nekaj poker strani, preden se odločite za izbiro bonusa.

Kako vem, da je spletna poker stran varna?

Absolutno se je treba prepričati, da igrate na varnem spletnem mestu, še preden položite denar.

Na srečo so vse najboljše poker strani redno spremljane in nadzorovane. Iti morajo skozi številne revizije s strani regulatorjev iger na srečo. Analizirani so vsi vidiki poker strani, vključno z generatojem naključnih števil in procesov šifiriranja.

Vsaka poker stran pregledana z naše strani je certificirana in avtoritizarna s strani mednarodnih igralniških institucij.

Danes morajo biti spletne poker strani popilnoma transparentne kar pomeni, da je denar igralcev vedno shranjen in se nikoli ne uporablja za operativne stroške. Denar si tako lahko kadarkoli izplačate in tudi prejmete v doglednem času.

Ne glede na to kako privlačno izgleda neka nepoznana stran, nikoli ni vredno tvegati denarja. Izberite stran, ki ima dobre ocene in priporočila.

Kakšne metode vplačevanja so na voljo?

Spletne poker sobe delujejo skoraj kot vsako drugo legitimno podjetje. Možne so najpogostejše metode, kot so Visa, Mastercard itd.

Spletne denarnice, plačilni procesorji, debetne kartice in po novem tudi kriptovalute (Bitcoin) so prav tako pogoste metode.

Je igranje pokra legalno?

Na kratko, da!

Igranje iger na srečo prek spletna ni prepovedano. Bolj relevantno je vprašanje glede obdavčitve iger nasrečo, kjer za velja sledeče:

“Navedeno pomeni, da tudi dobitki od iger na srečo, ki so pridobljeni zunaj Slovenije, ne veljajo za dohodek po Zakonu o dohodnini in tudi ne po Zakonu o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo.

Veljavne mednarodne pogodbe o izogibanju dvojnemu obdavčevanju dohodka in premoženja, ki zavezujejo Republiko Slovenijo, ne urejajo pravice do obdavčitve med državama pogodbenicama v zvezi z dobitki od iger na srečo. Dobitki od iger na srečo (ne glede na vrsto igre – klasične ali posebne) namreč niso predmet davčne obravnave po določbah navedenih mednarodnih pogodb.”

Vir

Skratka, niste dohodkov iz tega naslova niste dolžni prijavit, ker niso obdavčljivi. Prav tako niste dolžni prijaviti spletnih denarnic, kot je npr. Skrill.

Blokade spletnih poker strani

Verjetno ste že sami ugotovili, da so določene stavnice blokirane s strani določenih operaterjev. Več o tem si lahko preberete tukaj

Vprašanje, ki se pojavi je, kako obiti blokade. Možnosti je sicer več, od spremembe DNS-jev, brskalnik TOR ipd. Najbolj enostavni pa so obvodi preko Mirror povezav (alternative links). Te povezave najdete tudi na naši strani v posameznih recenzijah. Povezave so 100% preverjene in varne.