Poker Slovenija – Kje igrati online poker

Kje igrati spletni poker in kateri so najboljši ponudniki online pokra pri nas? Pripravili smo kompleten seznam vseh glavnih online poker hiš, ki so še na voljo v Sloveniji v letu 2018. Preverite kakšne so njihove prednosti, slabosti ter aktualno ponudbo rakebackov in bonusov.

Če uživate v igranju pokra, vendar ne želite potovati v najbližjo poker sobo za igranje, je spletni poker zagotovo za vas. To je naš, vedno posodobljen, seznam najboljših online poker sob.

Partypoker 

Dolgoletna poker soba z dobro tradicijo in ponudbo. Partypoker je še vedno ena največjih poker sob na svetu, ki jo obiskuje velika količina igralcev. Dodatne odlike so tekmovalne promocije, ponudba številnih posebnih dogodkov in dober program zvestobe. V ponudbi ne manjka tudi velikih turnirjev in denarnih iger. Odlična izbira za nove in stare igralce!

Ocena poker sobe: 10/10
Bonusi: Do 325€ + 40% rakebacka

Bwin poker

Bwin poker je eno najstarejših imen v spletnem pokru in tudi vodilno mesto nove generacije spletnih poker igralnic. Če gledamo celoten paket, bwin poker ponuja vse, kar spletni poker igralci želijo. Če iščete svojo prvo ali novo spletno poker sobo, preiskusite bwin poker in odkrijte, zakaj je to eno najbolj zaupanja vrednih imen v online poker industriji.

Ocena poker sobe: 9/10
Bonusi: 100% do 100€

William Hill poker

William Hill Poker je eden najstarejših in največjih ponudnikov športnih stav in ostalih iger na srečo. Kot del hitro rastočega iPoker omrežja slovi po zanesljivosti in dobri uporabniški izkušnji. Zaradi zelo poznane športne stavnice in tendence, da se igralci za nekaj handov podajo v poker sobo, so mize na Will Hill ponavadi polne drznih in divjih igralcev.

Ocena poker sobe: 8/10
Bonusi: 10€ + 100€

Vbet poker

Vbet Poker upravlja podjetje Vivaro Betting LLC, ki je dobro uveljavljena spletno igralna družba. Ustanovljen je bil leta 2003 in ima za sabo že več kot 13 let izkušenj v poker industriji. Dobre promocije na čelu z 50% rakeback-om (tedenskega vračila) skupaj z uveljavljeno platformo BetConstruct naredi Vbet Poker odličen izbor za vsakogar, ki išče zelo donosno spletno stran pokra.

Ocena poker sobe: 8/10
Bonusi: do 50% rakebacka

Bet-at-home poker

Ste naveličani “grindanja” na velikih poker straneh, brez, da bi razvili kakršnokoli prednost pred vašimi nasprotniki? Potem si oglejte bet-at-home poker. Bet-at-home, član iPoker mreže, je bila sprva le športna stavnica, od takrat pa se je razširil tudi v poker in casino. Kot taka je spletna stran zdaj znana po obilju igralcev, ki niso pravi pokeraši.

Ocena poker sobe: 8/10
Bonusi: 100% do 1500€