do 365€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
4.5/5

 • Eden najbolj priznanih ponudnikov na svetu
 • Zanimiva igra pri vseh stake-ih
 • Hitra izplačila
 • Pineapple
 • Rekreativni igralci

Bonus v višini 365 € se sprosti po delih za pridobitev statusnih točk. Neuporabljene vstopnice in vrtljaji nagradnega kolesa potečejo po 7 dneh. Veljajo časovne omejitve, izključitve in pogoji. Za več informacij o tej ponudbi obiščite spletno stran.

Overview


 • Spletno mesto:
  bet365.com
 • Ustanovljeno:
  1974
 • Lastnik:
  Hillside Sports ENC
 • Licenca:
  UKGC, Malta, Bulgaria, Gibraltar

Bet365 Poker

Bet365 je ena izmed največjih stavnic. Poleg športnih stav in Casino iger pa ponuja tudi poker. Bet365 poker pa ni le dodatek, k storitvam, ki jih Bet365 ponuja, temveč je vodilna poker soba na največjem poker omrežju iPoker. Bet365 poker je namreč privlačen, zanesljiv in enostaven za uporabo.

Bet365 poker ob registraciji ponuja privlačno dobrodošlico, paket, ki vsebuje 365 € bonusa, “Welcome Wheel Spin”, “1 € Twister ticket” in še nekatere druge.

Na Bet365 poker se stalno odvijajo dogodki, ki že tako privlačno igralnico še dodatno oživijo in poskrbijo, da se igralci pokra zares zabavajo.

Na voljo je velika količina različnih vrst pokra, ki omogočajo igro s kakršnokoli stavno banko (brankrollom). Poleg tega pa je igralcem na voljo odlična podpora ter praktično vsi možni načini plačila in izplačila.

Pregled Bet365 Poker

Bet365 poker je en izmed največjih svetovnih ponudnikov spletnih iger na srečo, kjer igra več milijonov igralcev iz vsega sveta. Bet365 poker je vodilna poker soba na največjem poker omrežju na svetu, iPoker. Največ obiska Bet365 poker dosega v večernih urah. Valute, ki jih Bet365 poker sprejema so USD, EUR in GBP.

Ker je obiskovalcev na Bet365 poker dovolj, lahko vedno najdete mizo z dovolj igralci neodvisno od tega, ali želite igrati NLHE (no Limit Texas Holdem), NL100, NL200, vse do NL1k.

Prav tako je dovolj prometa na PLO (Pot Limit Omaha), morda za kakih 20% manj in pri Heads-up. Nekaj dogajanja je tudi na hitrem pokru.

Plačila in izplačila

Bet365 poker sprejema več vrst plačil in omogoča različne načine izplačil.

Za depozite in izplačila so na voljo Skrill, NETELLER, PayPal, bančni transfer in kartice.

Izplačila so običajno izvršena v roku 24-ih ur v primeru bančne transakcije pa lahko trajajo nekoliko dlje.

Prednosti igranja na Bet365 poker

Bet365 poker nudi polne mize igralcev na vseh igralnih nivojih. Ne glede na to ali ste začetnik, ali naprednejši igralec, boste našli mizo, ki vam bo ustrezala tako finančno, kot v smislu kakovosti igre.

Transakcije so hitre, prav tako pa omogočajo veliko načinov za vplačila in izplačila.

Nenazadnje je Bet365 eden izmed najbolj priznanih in zanesljivih ponudnikov, ki vam omogoča varno igranje in zanesljive transakcije.

Bet365 Poker

4.5/5