X

Stavni listek dneva – petek 9.09.2022

To so naši predlogi za Listek dneva, za petek, 09. 09. 2022.

Domžale – NK Radomlje, 1. SNL, 20.15

V minulem krogu je domačim uspelo, kar mnogim v Sloveniji ni uspelo v letošnji sezoni – zabili so dva zadetka proti Olimpiji. Domžalčani so imeli visoko prednost 2:0, kot kaže pa je razveljavljen gol na začetku drugega polčasa povsem preobrnil potek tekme.

Domžale so brez zmage na zadnjih treh tekmah, gostje pa brez uspeha na zadnjih 5 tekmah. Glede na to, da so Domžale precej močnejša ekipa, sploh pred svojimi navijači, je razumljivo, zakaj jim stavnice dajejo občutno prednost. Toda tukaj so naša izbira goli, saj se nam obeta tekma dveh ekip, ki z lahkoto dosežeta 3 zadetke, brez večjih težav pa tudi prejmeta nekaj golov.

Oba tekmeca potrebujeta točke, kar naj bi pomenilo, da bo največji poudarek na ofenzivnem segmentu igre.

Goli v obeh polčasih – da (1.69)

Girona – Valladolid, Španija La Liga, 21.00

Prvo srečanje petega kroga La Lige bosta odigrali dve ekipi, ki sta imeli doslej enake nastope. Tako Girona kot Valladolid imata po 4 točke, Girona pa je zaradi razlike v golih višje uvrščena.

Ne moremo reči, da sta oba doslej pustila pozitiven vtis. Girona je v drugem krogu doma premagala Getafe s 3:1 in na trenutke se je zdelo, da bi lahko bila prijetno presenečenje La Lige v letošnji sezoni, a tekmi proti Celti in Mallorci sta pokazali, da bo izogibanje boju za obstanek njihova realnost.

Valladolid je šele v zadnjem krogu prišel do prve zmage v sezoni, a moramo reči, da se je proti Almerii precej mučil in zadel v zadnjih trenutkih tekme. Kar smo rekli za domačo ekipo, velja tudi za goste in če Valladolid ne bo izboljšal svoje igre v napadu, obstaja velika verjetnost, da se bo naslednjo sezono vrnil v Segundo.

V dvoboju dveh podobno kakovostnih ekip se zelo pogosto zgodi, da obe ekipi dosežeta vsaj en gol in takšen scenarij pričakujemo tudi na tej tekmi. Tako kot na prvi tekmi je zmaga nujna za obe ekipi, zanjo pa bosta morali obe napadati.

Goli v obeh polčasih – da (2.02)

Lens – Troyes, Francija Ligue 1, 21.00

Malokdo je pričakoval, da bo Lens po 6 odigranih tekmah zasedal tretje mesto na lestvici Ligue 1. Ta uspeh gre pripisati predvsem odlični igri doma, kjer so dosegli vse tri zmage z odlično gol razliko 10 doseženih in 5 prejetih golov.

Na drugi strani je Troyes ekipa iz sredine lestvice in glede na dosedanje rezultate bi rekli, da v tej sezoni nimajo prevelikih ambicij. Zanimivo je dejstvo, da so na 3 gostovanjih dosegli 7 in prejeli kar 9 golov, tako da je jasno, da gre za ekipo, ki ne skrbi preveč za obrambni del igre.

Na zadnjih dveh srečanjih med Lensom in Troyesom so bili doseženi po 4 zadetki, glede na trenutno strelsko formo obeh ekip pa pričakujemo zadetke tudi tokrat.

Več kot 2,5 gola (1,64)

Skupna kvota: 5.60

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
stave-online:
Podobne objave