X

Stavni nasveti: Barcelona – Bayern 26.10.2022, 21.00

V sredo nas čaka še osem tekem 5. kroga skupinskega dela Lige prvakov. Tekma, ki zagotovo pritegne največ pozornosti ljubiteljev nogometa, je tekma skupine C na Camp Nou med Barcelono in Bayernom iz Münchna.

Barcelona

Od Barcelone se je po odličnem začetku sezone v španskem prvenstvu veliko pričakovalo v Ligi prvakov, a se Katalonci v Evropi zelo mučijo. Dosegli so le eno zmago in remi ter po štirih krogih lahko izpadejo.

Xavijeva ekipa ima na tej tekmi imperativ zmage in če ne bo osvojila vseh treh točk proti Bavarcem, ki so si že zagotovili preboj v izločilne boje, se bo morala zadovoljiti s tekmovanjem v Evropski ligi.

Barca je po porazu z Realom v velikem El Clasicu (3:1) izgubila vodilni položaj v La Ligi, a uspela doma zmagati na dveh tekmah, proti Villarrealu s 3:0 in Athleticu s 4:0. Robert Lewandowski je na teh dveh tekmah dosegel tri zadetke in pričakovati je, da bo v tem ritmu nadaljeval tudi proti nekdanjemu klubu.

Bayern Munich

Na drugi strani je Bayern na drugem mestu Bundeslige s točko zaostanka za vodilnim Union Berlinom in lahko rečemo, da je v zadnjem mesecu dvignil formo. V skupinskem delu Lige prvakov po štirih krogih so z maksimalnim učinkom prepričljivi in v to tekmo vstopajo kot ekipa, ki si je že zagotovila nastop v izločilnem delu tega tekmovanja.

So v seriji štirih zaporednih zmag, od tega sta dve v nemškem prvenstvu proti Freiburgu s 5:0 in Hoffenheimu z 0:2. Bayern je ekipa, ki si želi zmage na vsaki tekmi, kot veliki favoriti za osvojitev pokala v Ligi prvakov pa verjamemo, da se bodo želeli z Barcelono kosati tudi v Španiji.

H2H

Bayern Munich je slavil v zadnjih petih tekmah proti Barceloni in kar je še posebej fascinantno je to, da so Bavarci na the tekmah dosegli kar 19 golov.

Pričakovani postavi

Barcelona (4-3-3): Marc-Andre ter Stegen – Alejandro Balde – Eric Garcia – Jules Kounde – Sergi Roberto – Frenkie de Jong – Sergio Busquets – Gavi – Pedri – Ousmane Dembele – Robert Lewandowski

Bayern Munich (4-2-3-1): Sven Ulreich – Benjamin Pavard – Dayot Upamecano – Matthijs de Ligt – Alphonso Davies – Joshua Kimmich – Leon Goretzka – Serge Gnabry – Sadio Mane – Jamal Musiala – Eric Maxim Choupo-Moting

Stavni nasvet

Prejšnje tekme med kluboma so običajno prinesle veliko golov. Barcelona potrebuje zmago in verjamemo, da bo naredila vse, da jo doseže pred svojimi navijači. V sredo nas torej na Camp Nouu čaka zelo razburljiva tekma.

Datum in ura: 26.10.2022, 21.00

Napoved: Barcelona Not To Lose And Total > 2.5 – Yes

Kvota: 2.06

Stavnica: 22bet

Preverite še ostale analize za danes, tukaj.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
stave-online:
Podobne objave