X

Top 5 Stavni nasveti – 04.05.2024

Oglejte si naše napovedi in stave za danes, 04.05.2024.

Borussia Dortmund vs Augsburg – 04.05.2024

Tri dni po zmagi v prvem polfinalnem srečanju Lige prvakov se Borussia Dortmund vrača na stadion Westfalenstadion, kjer bo v 32. krogu Bundeslige gostila Augsburg. Nobena od ekip ni zmagala na zadnjem medsebojnem srečanju pred petimi meseci, ko so se v areni WWK razšli z 1:1.

Ker si je Dortmund že zagotovil mesto v naslednji sezoni Lige prvakov, Augsburg upa, da bodo gostitelji na domači sceni nekoliko popustili, saj si želijo čim bolj spočiti za povratno polfinalno tekmo v Parizu naslednji teden.

Kljub temu, da se odloči za rotacijo ekipe, verjamemo, da bo trener BVB-a postavil dovolj močno ekipo, da si zagotovi vse tri točke.

Čas začetka: sobota, 04.05.2024, ob 15:30

Stava: Zmaga Borussia Dortmund

Kvota: 1.83

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Girona vs Barcelona – 04.05.2024

Barcelona si bo prizadevala ostati v boju za naslov v La Ligi, vsaj teoretično, ko danes obišče katalonskega tekmeca Girono ob 18:30.

Ekipa Xavija je trenutno na drugem mestu, za vodilnim Real Madridom zaostaja za 11 točk, pred tretjeuvrščeno Girono pa ima le dve točki prednosti, ki si prav tako prizadeva zagotoviti mesto v Ligi prvakov za naslednjo sezono.

Girona je doma v ligi izgubila le enkrat, medtem ko je Barcelona na 16 gostovanjih šestkrat igrala neodločeno. Težko je ločiti ti dve ekipi, kar nakazuje, da bi Real Madrid lahko bil potrjen kot prvak, saj naj bi premagal Cadiz. Naš stavni predlog je neodločen rezultat ob polčasu ali koncu tekme.

Čas začetka: sobota, 04.05.2024, ob 18:30

Stava: Rezultat prvega polčasa ali konca tekme – neodločeno

Kvota: 1.90

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Monza vs Lazio – 04.05.2024

Lazio, ki se je ponovno vključil v boj za mesto v evropskih tekmovanjih, se bo v 35. krogu italijanske Serie A danes ob 18:00 pomeril z Monzo, ekipo sredine lestvice.

Čeprav so bili lani drugi, je Lazio letos imel težjo pot. Vendar pa z novim trenerjem upajo, da bodo podaljšali domači padec Monze.

Glede na to, da Monza doma ne igra dobro in se zdi, da končuje sezono, medtem ko je Lazio v veliko boljši formi in se bori za evropsko mesto, predvidevamo, da bo Lazio zmagal in odnesel vse tri točke nazaj v italijansko prestolnico. Poleg tega zgodovina medsebojnih tekem govori v prid Laziu, zato bi bilo presenečenje, če gostje ne bi odšli z zmago.

Čas začetka: sobota, 04.05.2024, ob 18:00

Stava: Zmaga Lazio

Kvota: 1.90

Stavnica: Sportaza

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Arsenal vs Bournemouth – 04.05.2024

Arsenal, ki ima le točko prednosti pred Manchester Cityjem, je pod pritiskom, da do konca sezone v Premier ligi zmaga na vseh preostalih tekmah. Prva ovira je Bournemouth, ki se udeležuje tekme v sobotnem kosilu.

Bournemouth na tej tekmi nima česa izgubiti in pričakujemo, da bodo poskušali presenetiti gostitelje, ki morajo biti previdni do konca tekme.

Za Arsenal je jasno, da ni druge možnosti kot zmaga. Bournemouth ni ekipa, ki bi resno ogrozila Arsenalovo misijo proti naslovu prvaka, vendar bodo zagotovo nadaljevali napadalno.

Dobra novica za domače moštvo je, da imajo na voljo vse nogometaše. Mikel Arteta več ne rabi počivati nikogar zaradi Lige prvakov in bo na igrišče pripeljal najboljših 12.

Bournemouth bo poskušal najti pot do Arsenabovega gola iz protinapadov in prekinitev, in letos so bili v takšni igri precej uspešni.

Arsenal je absolutni favorit, vendar pričakujemo, da bosta obe ekipi natančni.

Čas začetka: sobota, 04.05.2024, ob 13:30

Stava: Obe ekipi zadaneta

Kvota: 1.85

Stavnica: 20bet

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

    Manchester City vs Wolves – 04.05.2024

    Ogledali si bomo tekmo med Manchester City in Wolves na stadionu Etihad. Domače moštvo bo poskušalo ohraniti stik z Arsenalom na vrhu lestvice Premier lige. Wolves so sredi lestvice in bodo igrali sproščeno, saj se njihov položaj lahko do konca sezone le malo spremeni.

    Do konca sezone so še štiri tekme, tekme 35. kroga pa bodo odigrane danes.

    Manchester City je ostal brez Lige prvakov in zdaj ima samo eno nalogo: loviti Arsenal, ki je v odlični formi in ima eno točko prednosti. Pep Guardiola ima na voljo vse nogometaše in ne bo ničesar prepustil naključju. Wolves so presenetili njegove fante lansko jesen, in to se danes ne bi smelo ponoviti.

    Wolves so prav tako kompletni; igrali bodo pred domačimi navijači in poskušali ogroziti goste iz protinapadov in pritiska na sredino Cityja.

    Pričakujemo odprto tekmo, v kateri bomo videli veliko dobrih priložnosti za zadetek. Pričakujemo tudi več kot tri gole na tej tekmi.

    Čas začetka: sobota, 04.05.2024, ob 18:30

    Stava: Več kot 3,5 gola

    Kvota: 1.85

    Stavnica: 20bet

    100% do 100€ Bonus dobrodošlice
    Stavi zdaj
    stave-online:
    Podobne objave