X

Stavni listek dneva – 08.08.2022

Želite prisluhniti kvalitetnim stavnim nasvetom? V poplavi portalov ste prišli na pravo mesto. Portal stave-online.com ne samo, da ima najboljše eksperte v regiji že več let, ampak so ti namigi povsem brezpačni.

Na današnjem listku dneva odigrali smo štiri nogometne tekme, za katere menimo, da so dovolj kvalitetne, da bi lahko prinesle profit, predlagamo pa da odigrate sistem 2/3/4 od 4.

To so naši predlogi za Listek dneva za ponedeljek, 08.08.2022:

Vasteras SK vs. Brommapojkarna, Sweden Superettan, 19.00

Domači so pred to tekmo v težjem položaju v primerjavi z gosti, glede na to, da imajo enako število točk kot prvi v coni izpada.

Vasteras na zadnjih 3 tekmah ni zabeležil zmage, zato je pravi čas za reakcijo, saj se jim čas počasi izteka.

Gostje so na lestvici izenačeni na tretjem mestu in na zadnjih 5 tekmah niso izgubili. Težave imajo z gostovanji, saj so na osmih tekmah osvojili le 6 točk.

Glede na trenutno stanje na lestvici in pomembnost te tekme, smo mnenja, da se nam obeta zelo napeta tekma, ki bi se lahko zelo hitro končala z nizkim številom golov.

BTTS – NO ( 2.55 ) obe ekipi data gol – ne

WBA vs. Watford, England Championship, 21.00

V tej sezoni ima Watford najdražjo in najkakovostnejšo zasedbo v Championshipu in je objektivno prvi favorit za vrnitev v Premier ligo.

Vseeno so sezono začeli z minimalno zmago, čeprav je bilo pričakovati, da bodo proti Sheffield Utd pred svojimi navijači pokazali, kako vrhunsko igrajo.

WBA je v sezono vstopil z remijem proti Middlesbroughu, tako da je nadaljevali tam, kjer so preteklo sezono končali. Gre za povprečno ekipo, od katere tudi domači navijači v zadnjih sezonah ne pričakujejo nič spektakularnega.

Tu bi gostje lažje od pričakovanj prišli do točk in menimo, da je pravi čas, da Watfordova ofenzivna vrsta pokaže svoj potencial.

Goals in both halves – yes ( 2.03 ) zadetki v obeh polčasih – da

Lokomotiv Plovdiv vs. Arda, Bulgaria 1, 19:45

V eni od preostalih dveh tekem petega kroga prve bolgarske nogometne lige se bosta pomerila Lokomotiv Plovdiv in Arda.

Za to tekmo smo se odločili zaradi zelo zanimive statistike. Gre namreč za to, da se je prejšnjih 8 dvobojev med tema ekipama končalo z enakim številom zadetkov in ker je eden izmed naših analitikov ljubitelj verjetnosti in statistike, moramo tukaj preprosto igrati obratno.

Mimogrede, ti dve ekipi sta v dosedanjem delu sezone odigrali skupno 8 tekem, kar 6-krat pa je bilo liho število zadetkov.

Even number of goals – no ( 1.85 ) – Sodo število golov – ne

General Lamadrid vs. El Porvenir, Argentina Primera C, 20:30

Dvoboj teh ekip bi lahko označili kot derbi začelja argentinske Primere C.

Domači so s 5 točkami iz 6 odigranih tekem na 15. mestu, gostje pa so s 4 točkami iz 7 odigranih tekem na predzadnjem, 18. mestu.

Ti dve ekipi sta v skupno 13 srečanjih dosegli 12 golov, tako da je realno pričakovati nekoliko bolj dolgočasno tekmo, na kateri bi morali mreži mirovati.

BTTS – NO ( 1.75 ) obe ekipi data gol – ne

VSE KVOTE SO IZ STAVNICE 22BET, TER V KOLIKOR SE ODLOČITE IGRATI NAŠ LISTEK DNEVA V SISTEMU SE PLAČA Z ODLIČNO MAKSIMALNO KVOTO 16.76, KAR POMENI, DA NA VLOŽENIH 10 EVROV LAHKO DOBITE SKORAJ 17-KRAT VIŠJI ZNESEK, ČE BO LISTEK DOBITEN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE TA LISTEK KOT SISTEM 2/3/4 od 4, če sta dobitna 2 para imate minimalno izgubo, če zadanete 3 soliden profit, a če so vse 4 pari pravilni je dobitek večratnik vložka. Več o tem načinu vplačila listka, lahko preverite TUKAJ.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
stave-online:
Podobne objave