X

Tiket dneva – sreda 17.06.2020

Po mnogih pričakovanjih se danes nadaljuje največja liga na svetu. Angleška liga se nadaljuje že danes z zaostalim 2. krogom, medtem ko se Seria A nadaljuje čez vikend, La Liga pa že igra svoje drugo kolo po pavzi zaradi Covid-19, Bundesliga je že v končnici, kjer je Bayern novi-stari prvak, vodi se še borba za obstanek in mesta za Evropo. Zraven teh lig petice so se začele še ostale lige, kjer se da z pametnim stavljenjem ustvarjati profit. Današnji listek sestavljajo trije pari kateri imajo skupno kvoto 3.41 na stavnici 1xBet

Manchester City – Arsenal, 17.06.2020

Prva tekma iz današnjega tipa prihaja iz najmočnejše lige na svetu. Govorim o tekmi zaostalega 28.kroga med Manchester Cityem in Arsenalom, katerega vsi ljubitelji nogometa nestrpno pričakujemo. Seveda je City favorit, a menim da ne treba jurišat s stavljanjem na njih, saj tudi Arsenal ima določeno kvaliteto, kvota na domačine pa je samo 1.30, zraven tega pa je še vprašanje, kako sta se ekipi pripravljale, saj Arsenal čaka velika borba do konca sezone. City ne more več osvojiti lige te sezone in je tudi daleč od petega mesta, medtem ko je Arsenal deveti in zaostaja 9 točk do mesta za ligo prvakov, tako da so gosti imeli sigurno boljše priprave in imajo sedaj večjo motivacijo. Vse to so razlogi da se spusti stava na zmago domačina po takšni kvoti. Menim, da je najboljša stava na gole, razlogov za to pa je mnogo. Vsi vemo, da ima City močan trio v napadu, zraven tega, ko igrajo napad se njihova formacija spremeni v 2-3-5, saj bočni igralci zelo visoko, kar omogoča ustvarjanje veliko šans za zadetek, na drugi strani pa takšna igra ustvarja veliko prostora za protinapade, City pa ima tekom celotne sezone probleme v obrambi. Tako je tudi pri Arsenalu, kjer je slaba igra v obrambi razlog slabih rezultatov v tej sezoni. Napad Arsenala v letošnji sezoni zelo dobro funkcionira in pričakujem, da bodo danes zabili vsaj en zadetek in menim, da bo ta tekma končala v overu. Današnji tip je stava na over gole (2.5), kvota je 1,40 na stavnici 1xBet, kjer so vsi tipi iz današnjega listka.

Bayer Leverkusen – FC Koln, 17.06.2020

Drugi tip iz listka dneva prihaja iz nemške Bundeslige. Govora je o tekmi med Leverkusnom in Kolnom, dveh ekip različnih ambicij. Leverkusen se bo v preostalih krogih boril za top 4 mesta in Ligo prvakov, Kolnu pa manjka samo ena zmaga, da tudi matematično potrdi obstanek v ligi. Lever je trenutno petouvrščena ekipa na lestvici in zaostajajo 2 točki za Gladbachom in ligo prvakov, ampak oni so v boljši poziciji, saj ne rabijo čakati na spodrsljaj nasprotnika. Imajo tekmo manj in v kolikor premagajo Koln, Hertho in Mainz, gredo v ligo prvakov. Vse je v njihovih rokah in mislim da so pokazali več v drugem delu sezone od Monchengladbacha ter menim da bodo končali kot četrtouvrščena ekipa. Po pavzi so igrali zelo dobro z eno slabo tekmo proti Wolfsburgu ter nepričakovan kiks v prejšnjem krogu proti Schalkeju. Vseeno tudi dalje delujejo zelo dobro, Havertz se je pozdravil ter je igral od začetka tekme, Volland je dobil 20 min po dolgem času in ta dva igralca bosta pomenila veliko v zaključni fazi lige. Na drugi strani Koln v nadaljevanju prvenstva ne briljira. V šestih odigranih tekmah niso vpisali niti eno zmago. Imajo 3 poraze in 3 remije in so ena najslabših ekip v tem periodu, a vseeno so imeli veliko zalogo točk in bodo zato ostali v ligi. Ni dvoma, da imajo domači več kvalitete, veliko bolje igrajo v nadaljevanju in menim da bodo slavili v tem dvoboju. Tip na današnji tekmi je zmaga Leverkusena. Kvota je 1,50, stavnica pa 1xBet kot iz vseh današnjih tekem iz listka.

Stuttgart – Sandhausen, 17.06.2020

Zadnji tip iz današnjega tiketa sledi iz nemške druge lige. Tekma med Stuttgartom in Sandhausenom, kjer domačini rabijo zmago, da bi obstali v borbi za napredovanje v Bundesligo. Gosti so na drugi strani mirni na sredini lestvice in nimajo imperativ zmage na tej tekmi. Stuttgart je tretjeuvrščena ekipa na lestvici in zaostajajo dve točki za HSV-jem in direktnim napredovanjem v Bundesligo. Z zmago na današnji tekmi bi prišli na drugo mesto in bi bili v mnogo boljši poziciji kot njihov rival. Enostavno, če vpišejo tri zmage v naslednjih treh tekmah, so uvrščeni v Bundesligo. Na drugi strani Sandhausen je 7 točk pred cono izpada in tudi če imajo zelo dobro opravljen del sezone po pavzi, menim da je tukaj Stuttgart favorit. Stuttgart ima boljši roster in večjo željo po zmagi. Enostavno, kiks v tej tekmi bi jih veliko stal in dali bodo vse, da to tekmo dobijo. Mišljenja sem, da se v tem trenutku izplača igrati na zmago Stuttgarta. Tip na tej tekmi je zmaga Stuttgarta. Kvota je 1,57, stavnica pa 1xBet, kot pri vseh parih iz današnjega tiketa.

TIKET DNEVA

Manchester City – Arsenal (2.5) več @ 1,40
Leverkusen – FC Koln 1 @ 1,55
Stuttgart – Saundhausen 1 @ 1,57

Vsi pari so iz stavnice 1xBet, skupna kvota znaša 3,41

By Dino

stave-online:
Podobne objave