X

Stavni nasveti: Leicster – Newcastle 26.12.2022, 16.00

Sezona Premier lige se nadaljuje v ponedeljek. Ta dan bo odigranih sedem tekem, ena od njih bo dvoboj med Leicesterom in Newcastlom. Začetek tekme na stadionu King Power je predviden ob 16. uri.

To bo spopad ekip, ki sta pred premorom zaradi svetovnega prvenstva, dosegali odlične rezultate. V nadaljevanje sezone naj bi vstopili zelo samozavestni.

Leicester

Nogometaši Leicestra so bili dolgo časa največje razočaranje v Premier ligi in so bili v območju izpada. Želeni ritem so našli na zadnjih petih tekmah, v katerih so dosegli štiri zmage.

Dvignili so nivo igre na obeh straneh igrišča. V omenjenem obdobju petih tekem so zabili 10 golov in prejeli le enega. Natančneje, na zadnjih petih od šestih tekem niso prejeli zadetka.

Kar zadeva zdravstveno stanje, imajo lisice precej poškodovanih igralcev v obrambni vrsti. James Justin, Ricardo Pereira in Ryan Bertrand bodo nedvomno izpustili ta obračun, vprašljiva pa sta Jonny Evans in Caglar Soyuncu. Med napadalci ni poškodovanih igralcev.

Newcastle

Za razliko od Leicestra, ki je šele v zadnjih krogih izboljšal igro, nogometaši Newcastla že od začetka sezone igrajo zelo dobro. So najprijetnejše presenečenje Premier lige in so trenutno na tretjem mestu lestvice.

Na zadnjih tekmah so blesteli. Zabeležili so vseh pet zmag in so v najboljši formi v celotni ligi. Vsi deli ekipe delujejo brezhibno, kar najbolje dokazuje razlika v golih 12:2 na zadnjih petih tekmah.

Redko prejmejo gole, saj obramba deluje čvrsto in disciplinirano. V napadu igrajo precej ofenzivno in kar nekaj igralcev je povzročalo veliko težav nasprotni obrambi. Tu mislimo predvsem na Miguela Almirona in Calluma Wilsona. Paragvajski krilni igralec je na zadnjih osmih tekmah dosegel sedem golov, angleški napadalec pa tri. Oba sta vpisala tudi po dve podaji.

H2H

Lani sta obe ekipi slavili na domačem terenu. Leicester je zmagal s 4:0 in Newcastle z 2:1.

Stavni nasvet

Verjamemo, da bosta obe ekipi tudi po premoru zaradi svetovnega prvenstva nadaljevali z odličnimi predstavami. Zato pričakujemo, da bosta Leicester in Newcastle dosegla vsaj en gol.

Datum: 26.12.2022, 16.00

Napoved: Oba data gol – Da

Kvota: 1.68

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
stave-online:
Podobne objave