X

Stavni nasveti: Hajduk Split – Rijeka 5.02.2023, 17.30

Nedeljsko popoldne v 20. krogu SuperSport HNL prinaša Hajduku atraktiven derbi z Rijeko, a tudi priložnost, da strne svoje vrste in pozabi na katastrofalni poraz iz prejšnjega kroga.

Hajduk Split

Hajduk se z velikim vložkom podaja v jadranski derbi, v katerem izpad novih točk ne pride v poštev. Medsebojni obračuni z Rijeko in dve zmagi v tej sezoni vlivajo gotovost v domače moštvo in samozavest, velika razlika pa je, da njihovega tekmeca zdaj vodi nov trener, ki beleži boljše rezultate.

Naloga za domače zagotovo ne bo lahka, a če bodo uspeli prikazati igro iz večjega dela prvega polčasa z Istro, se lahko nadejajo pozitivnega rezultata. Ivan Leko se po katastrofi v Pulju ni veliko izgovarjal, po kateri so se igralci strinjali, da želijo ta derbi odigrati takoj drugi dan, da bi popravili grenak poraz na igrišču.

V primeru ponovnega spodrsljaja je Hajduk po nekaj več kot dveh tednih akcije po zimskem premoru skoraj povsem izpadel iz tekme za naslov. Šlo bi za črn scenarij, ki se ne bi smel zgoditi, kar daje današnjemu srečanju značaj za biti ali ne biti.

Rijeka

Rijeka je pod vodstvom Sergeja Jakirovića v nadaljevanju sezone osvojila skupno štiri od možnih šestih točk. Po sramotnem porazu s celo 7:2 proti aktualnemu prvaku pred domačimi navijači v zadnjem krogu pred odmorom se kaže velik premik, a zaradi zelo slabih rezultatov bo težko Rijeka sodelovala v boju za vstop v evropsko sezono.

Trenutno so v vrhunski formi za tovrstne tekme in gotovo bodo dali vse od sebe, da prekrižajo načrte velikega tekmeca in jim sfižijo sezono. Težav z obstankom ne bi smeli imeti, a jim za to, da bi bili na ravni lanske sezone, manjka kar nekaj izkušenih igralcev v prvi enajsterici, s poudarkom na ubijalskem napadalcu, ki so ga imeli v mislih, to je Josipu Drmiću.

H2H

02.10.22 – Rijeka – Hajduk 0:1

14.09.22 – Hajduk – Rijeka 2:0

26.05.22 – Rijeka – Hajduk 1:3

08.05.22 – Rijeka – Hajduk 0:3

26.02.22 – Hajduk – Rijeka 1:3

Stavni nasvet

Domači trener je ekipo prevzel v času, ko nima pravice do spodrsljaja, remi proti nevarni Rijeki pa je vedno nehvaležen. Hajduk bo zagotovo imel vso podporo s tribun in ker je v letošnji sezoni v zelo težkih razmerah enkrat že prišel do točk proti Rijeki, verjamemo, da bo tako tudi danes.

Na našem listku bomo kombinirali izbiro zmage Hajduka in da na tekmi ne bodo padli več kot štirje goli.

Datum in ura: 5.02.2023, 17.30

Nasvet: Hajduk Split To Win And Total < 4.5 – Yes

Kvota: 1.79

Stavnica: 22Bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
stave-online:
Podobne objave