X

Stavni nasvet: Maribor – Olimpija

Danes je na vrsti večni slovenski derbi med Mariborom in Olimpijo, tekma pa je še kako pomembna za obe ekipi. Domačini so v lovu za Olimpijo, ki jim je na lestvici pobegnila na 4 točke razlike, v Ljudskem vrtu pa bo zelo vroče, kar se zavedajo tudi v obeh taborih in zagotovo eni in drugi ne bodo šli brezglavo v tekmo.

Maribor je ostal brez svojega ključnega igralca Hotića, kot tudi mladega Ogrinca in Kramarića, pripeljali pa so Miheliča, ki je poškodovan in zvečer zagotovo še ne bo pripravljen. Vijolice so opravile priprave v Turčiji, kjer se je izkazalo da še niso ujele prave forme (to se je morda že videlo doma na pripravljalnih tekmah z Bravom in Beltinci), a v Turčiji niso blesteli ne rezultatsko in ne v segmentu same igre. Premagali so le Vojvodino, katera ni na ravnih največjih ekip, izgubili pa gladko proti Lechu in Rapidu, povrhu vsega pa so imeli tudi težave s poškodbami, a nekako so to le uspeli zakrpati, tako bodo danes v skoraj optimalni postavi.

Na drugi strani je Olimpija zelo razveselila svoje navijače, saj so pripeljali reprezentanta Romana Bezjaka, podaljšali pogodbo z Vukušićem, a izgubili Brkića in Putinčanina. Ljubljančani prav tako niso blesteli v pripravah a igra je po našem mnenju izgledala vsaj nekoliko bolje, Hadžić pa to vsekakor ve in že ima izkušnje s takšnih derbijev kot ga čaka danes. Olimpija bo danes sicer brez dveh kaznovanih branilcev, Macky Bagnack in Miral Samardžić bosta manjkala, kar je velik udarec za Hadžića, poleg tega pa ekipi nimata večjih težav s postavo. Ker pa bo vložek izjemno velik (sploh v primeru zmage Olimpije se Vijolice znajdejo v težavah), ne verjamemo v brezglavo napadanje Maribora, na drugi strani pa bo Olimpiji zelo ustrezal tudi remi. Stava na manj kot 2,5 gola se tukaj ponuja sama od sebe, glede na vso situacijo, bi tukaj morali videti eno trdo in taktično tekmo z obeh strani.

Under 2,5 Goals @ 2.05 na 1xBet 

1xBet

4.1/5
  • Najboljše kvote
  • Prek 150 možnosti plačevanja
  • Super bonusi in promocije
  • Live streaming
  • Več kot 40 različnih jezikov
  • Številni azijski hendikepi in posebni trgi
  • Samo ena licenca
  • Omejeni dostopi v nekaterih državah
100% do 130€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
stave-online:
Podobne objave