X

Stavni nasvet: Bayern – PSG 8.03.2023, 21.00

Nogometaši münchenskega Bayerna se bodo na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov srečali s Paris Saint-Germainom. Tekma je na sporedu v sredo ob 21. uri na Allianz Areni.

Na prvi tekmi so Bavarci v gosteh zmagali z 0:1. Edini zadetek je dosegel Kingsley Coman ob podaji Alphonsa Daviesa.

Kvote

Končni izid: 1.78 / 4.44 / 3.98

Over/under (2.5): 1.42 / 2.96

Obe ekipi data gol DA/NE: 1.44 / 2.76

Kvote preko stavnice Ivibet.

100% do 150€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Bayern novice

Bayern München je po prvi tekmi proti PSG-ju odigral še tri tekme, zabeležil pa je dve zmagi in en poraz. Na zadnji tekmi so z goloma Matthijsa de Ligta in Erica Maxima Choupo-Motinga premagali Stuttgart z 1:2.

V Bundesligi so z 49 točkami izenačeni na prvem mestu in imajo toliko točk kot Borussia Dortmund. V nemškem pokalu so se uvrstili v četrtfinale, kjer se bodo srečali s Freiburgom. Na zadnjih sedmih tekmah v vseh tekmovanjih so zabeležili kar šest zmag in en poraz.

Benjamin Pavard si je ob koncu prejšnje tekme proti PSG prislužil drugi rumeni karton in bo na tej tekmi suspendiran. Prav tako Julian Nagelsmann ne bo mogel računati na Lucasa Hernandeza, Noussaira Mazraouija in Manuela Neuerja, ki so poškodovani. Vsi ostali igralci mu bodo na voljo.

Predvideva se, da bo Nagelsmann igral s tremi v obrambi, kjer bo poleg Dayota Upamecana in Matthijsa de Ligta igral Josip Stanisic. Sadio Mane je okreval po poškodbi, a bo tekmo verjetno začel s klopi.

PSG novice

Nogometaši PSG so po porazu proti Bayernu iz Münchna zabeležili vse tri zmage v Ligue 1. Na zadnji tekmi so doma premagali Nantes s 4:2. Zadetke za domače so dosegli Lionel Messi, Danilo Pereira in Kylian Mbappe, eden zadetek pa je bil avtogol.

V ligi zasedajo prvo mesto s 63 točkami, osem več od drugo uvrščenega Marseilla. V pokalu so izpadli prav od te ekipe z 2:1. V dosedanjih sedmih tekmah so v vseh tekmovanjih zabeležili štiri zmage in tri poraze.

Trener Christophe Galtier ne bo mogel računati na Neymarja, Achrafa Hakimija, Presnela Kimpembeja in Renata Sancheza, ki bo zaradi poškodb izpustil tekmo z Bayernom iz Münchna.

V zvezi z dvobojem z Nantesom bo verjetno le Marco Verratti zamenjal Warrena Zaire-Emeryja, ostalih deset igralcev pa trener ne bo zamenjal.

H2H

V dosedanjih štirih dvobojih je Paris Saint-Germain enkrat slavil z 2:3, Bayern München pa trikrat. Zanimivo, vsakič so Bavarci zmagali z 0:1.

Pričakovani postavi

Bayern München (3-4-3): Sommer; Stanišić, Upamecano, De Ligt; Coman, Kimmich, Goretzka, Davies; Sane, Musiala; Choupo-Moting

Paris Saint-Germain (3-5-2): Donnarumma; Pereira, Marquinhos, Ramos; Hakimi, Ruiz, Verratti, Vitinha, Mendes; Messi, Mbappe

Stavni nasvet

Čeprav obe ekipi igrata za gol več, menimo, da bo domača ekipa zaradi pozitivnega rezultata na prvi tekmi odigrala nekoliko bolj zaprto tekmo. Na drugi strani so v prejšnjih štirih medsebojnih dvobojih odigrali le eno tekmo, kjer je padlo kar pet golov. Zato je naš namig za to tekmo domača zmaga ali remi z manj kot 4,5 zadetka.

Datum in ura: sreda, 8.03.2023, 21.00

Namig: Bayern Munich/draw & under 4.5

Kvota: 1.72

Stavnica: Ivibet

100% do 150€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
stave-online:
Podobne objave