Stavnica 22bet – kako unovčiti bonus?

stave-online
11 maja, 2021
999 Views
stavnica 22bet

Če ste že kdaj obiskali spletno stavnico ali igralnico, potem ste verjetno opazili, da vam danes že skoraj vsi spletni ponudniki nudijo različne bonuse in promocije, ki vabijo nove potencialne uporabnike. Najbolj zanimivi so seveda bonusi dobrodošlice, ki še vedno veljajo za enega glavnih dejavnikov pri izbiri ponudnikov.

V ta namen smo pripravili tudi seznam najboljših športnih stavnic za igralce iz Slovenije, na katerem so samo najboljši spletni ponudniki, ki nudijo zelo kakovostne in seveda visoke bonuse dobrodošlice ter seveda številne bonuse in promocije za zveste igralce.

Bonus dobrodošlice v spletni stavnici 22bet

Čeprav je spletna stavnica 22bet na trgu šele od leta 2018, kar ga umešča med najmlajše ponudnike, mu je kljub temu uspelo v tako kratkem času osvojiti srca številnih uporabnikov. Zahvala za to gre v prvi vrsti široki ponudbi, ki ne obsega samo športnih stav, temveč tudi casino igre v kombinaciji s kakovostno storitvijo.

Vsi novi uporabniki prejmejo ob registraciji v spletni stavnici za prvo nakazilo bonus dobrodošlice v višini 100 % nakazila, s katerim lahko dobite do največ 122 €, kar je nadpovprečno veliko za spletne stavnice. Poleg tega moramo prav tako upoštevati, da vas bonus dobrodošlice čaka tudi v spletni stavnici, vendar bomo o njem pisali v drugem članku.

Kako izpolniti pogoje za izplačilo bonusa dobrodošlice?

Tudi če pri spletnem ponudniku opazite astronomsko visok bonus dobrodošlice, morate to vzeti z rezervo, saj morate izpolnjevati določene pogoje, če želite izplačati podarjeni znesek. To ne velja samo za spletne stavnice, temveč lahko podobno prakso najdemo tudi v spletnih igralnicah.

V bistvu se kakovost bonusa dobrodošlice pokaže šele s pogoji za izplačilo. Spletna stavnica 22bet ima mogoče res enega najvišjih zneskov bonusa dobrodošlice, vendar so pogoji za izplačilo zelo strogi. Prvi pogoj je enostaven, saj morate znesek bonusa staviti vsaj 5-krat, in sicer v obliki kombiniranih stav na vsaj 3 tekme s kvotami, višjimi od 1,40. Ta del ni nič posebnega, zaplete pa se pri času, ki ga imate na voljo za izpolnitev pogojev. Vse te pogoje morate izpolniti v 7 dneh.

V praksi to pomeni, da če dobite najvišji možni znesek 122 €, morate v 7 dneh celoten znesek staviti s kombiniranimi stavami na vsaj 3 tekme, kar na koncu znese 610 €.

Čisto po pravici povedano, smo imeli kar nekaj težav z izpolnjevanjem teh strogih pogojev, vendar nam je na koncu uspelo. Naši strokovnjaki so vsak dan pozorno spremljali dogajanje na glavnih stavnih trgih in na podlagi opažanj vsak dan polagali stave na najbolj obetavne tekme, tako da nam je uspelo dobiti bonus. Vendar moramo priznati, da so pogoji veliko strožji v primerjavi s konurenčnimi ponudniki, kot je na primer Bet365.

22bet bonus dobrodošlice – zelo mamljiv, vendar zelo zapleten!

Če povzamemo, spada bonus dobrodošlice pri 22bet med klasične bonuse dobrodošlice, ki vam ga nudijo skoraj vsi spletni ponudniki športnih stav in iger na srečo. Višina bonusa je vsekakor zelo mamljiva, vendar so pogoji za izplačilo precej strogi, vendar ne nemogoči.

Preden nakažete denar na svoj stavni račun, vam toplo priporočamo, da si podrobno ogledate tudi druge pogoje za izplačila, saj boste tam našli tudi limite za dvige in nakazila. Ker se te stvari pogosto spreminjajo, je težko vse povzeti v tem članku, saj se lahko že čez nekaj dni spremenijo. Vsekakor pa morate biti dobro seznanjeni s pogoji poslovanja, preden se registrirate pri spletnem ponudniku in nakažete denar.

Zavedamo se, da so pogoji za izplačilo bonusa vse prej kot lahki, vendar smo prepričani, da vam bo z malce sreče in preudarnim polaganjem stav uspelo izpolniti vse pogoje in se boste že en teden po registraciji lahko razveselili bonusa.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Ali lahko v spletni stavnici 22bet stavim tudi na e-šport?” answer-0=”Seveda lahko. Poleg številnih klasičnih športov je v ponudbi stavnici tudi e-šport, ki postaja vedno bolj priljubljen med polagalci stav, zaradi česar je ponudba pri 22bet izvrstna.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Ali stavnica 22bet sprejema kriptovalute kot plačilna sredstva?” answer-1=”Da, 22bet sprejema tudi kriptovalute kot plačilne metode. Trenutno vam je na voljo več kot 20 kriptovalut, tako da boste zagotovo našli pravo za svoje želje.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Ali je spletna stran prevedena v slovenščino?” answer-2=”Sicer je ena izmed velikih prednosti stavnice, da je spletna stran po podatkih ponudnika prevedena v kar 59 svetovnih jezikov, vendar slovenščine po pričakovanjih ni med njimi, tako da se boste morali zadovoljiti z angleščino, na voljo pa je tudi hrvaščina, če bi vam bilo to bolje.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

Author stave-online

Leave a comment