22bet bonus dobrodošlice

stave-online
6 maja, 2021
914 Views
22bet bonus slovenija

Za vas smo analizirali 22bet bonus dobrodošlice, v tem članku pa najdete vse kar morate vedeti o bonusu. Če si boste ogledali kateri koli seznam najboljših spletnih športnih stavnic na naši strani, boste hitro opazili, da je en spletni ponudnik skoraj na vsakem seznamu na prvem mestu. Gre za spletnega ponudnika 22bet, ki pod eno streho združuje storitve spletne stavnice in igralnice in se ponaša z zelo kakovostnimi storitvami.

V zadnje nekaj letih smo ocenili kar nekaj spletnih ponudnikov, vendar je 22bet še vedno edini, ki je dosegel kar 89 točk od skupno 100. Če vas mogoče zanima, s čim si je ponudnik prislužil tako visoko oceno, si lahko ogledate oceno 22beta, kjer je bolj podrobno razloženo, kje so njegove prednosti v primerjavi z drugimi konkurenčnimi blagovnimi znamkami. V nadaljevanju bo glavni poudarek na bonusih ponudnika.

Čeprav nam je marsikaj všeč na ponudbi podjetja 22bet, moramo še posebej omeniti segment bonusov in promocij, saj je ponudba več kot impresivna in dober kazalnik, kako spletna stavnica in igralnica ceni svoje stranke. V času ocenjevanje je bilo na voljo kar nekaj bonusov in promocij, in sicer ne samo v stavnici, temveč tudi v igralniškem kotičku. Zaradi široke izbire se bomo v tem članku osredotočili samo na bonus dobrodošlice v spletni stavnici.

Bonus dobrodošlice pri 22betu je zelo zanimiv in nadpovprečno visok, če zneske primerjamo z drugimi spletnimi stavnicami. Tako kot smo navajeni, znaša tudi bonus dobrodošlice pri 22betu 100 % prvega nakazila. Na ta način lahko dobite do največ 122 €, kar je zelo lepa popotnica za polaganje stav. Samo ne pozabite, da se morate v stavnici najprej registrirati in na to nakazati denar na svoj račun, šele nato ste upravičeni do bonusa dobrodošlice.

V naslednjih vrsticah se bomo posvetili bonusu dobrodošlice, in sicer smo se osredotočili predvsem na pogoje za izplačila in pogoje uporabe bonusa, tako da kasneje ne bo prihajalo do nepotrebnih nevšečnosti zaradi pomanjkljivega poznavanja pravil delovanja.

22bet bonus dobrodošlice – 100 % nakazila do največ 122 €

Trenutno vsem novim uporabnikom ob prvem nakazilu pripada bonus dobrodošlice v višini 100 % nakazila, s katerim lahko dobite do največ 122 €. Verjetno ste že v marsikateri spletni igralnici videli višji bonus, vendar ne smete pozabiti, da gre v primeru 22bet bonus dobrodošlice v stavnici, kjer pa dobro vemo, da so bonusi običajno precej manjši od igralniških.

Privlačni zneski raznoraznih bonusov pa so v industriji spletnih iger na srečo samo vrh ledene gore, saj so veliko bolj kot dejanski znesek bonusa pomembna pravila in pogoji za izplačilo bonusa. Torej, kakovost pred številčnostjo. Gre za pravila, ki določajo, katere pogoje morate izpolnjevati, če želite izplačati znesek bonusa.

Že na samem začetku vas moramo opozoriti, da če želite dvigniti denar v spletni stavnici in igralnici 22bet, morate imeti verificiran račun, tj. potrjeno identiteto – gre za ustaljen postopek pri skoraj vseh spletnih ponudnikih. Če tega še niste opravili, potem enostavno ne boste mogli prejemati plačil.

Poleg verificiranega računa morate za izplačilo bonusov izpolnjevati naslednje pogoje:

 • Znesek bonusa morate staviti vsaj 5-krat
 • Staviti ga morate na tekme s kvotami, višjimi od 1,40
 • Pri tem morate položiti kombinirane stave na vsaj 3 tekme
 • Vsi tej pogoji morajo biti izpolnjeni v 7 dneh

Torej, če povzamemo. 22bet bonus dobrodošlice v višini največ 122 € lahko izplačate, če celoten znesek stavite vsaj 5-krat, in sicer gre za kombinirane stave na vsaj 3 tekme, za kar imate na voljo 7 dni. Znesek kombiniranih stav znaša 610 €.

Če si ogledamo to ponudbo, hitro opazimo, da nam visoki zneski nič kaj ne koristijo, saj so pravila za izplačilo precej stroga. Za to je tudi najvišji znesek, ki ga lahko prejmete z bonusom dobrodošlice, kar 122 €, kar precej presega povprečje. Verjamemo pa, da vam z malo sreče in preudarnim polaganjem stav lahko uspe izpolniti vse pogoje. V ta namen smo na svoji spletni strani pripravili kar nekaj člankov s primernimi strategijami za polaganje stav, tako da boste lahko še lažje izpolnili vse pogoje.

Se splača vzeti 22bet bonus dobrodošlice?

Čisto po pravici povedano, je to odvisno predvsem od vašega predznanja. Če že dolga leta polagate stave in že dobro veste, kako največ iztržiti s posameznimi stavami, potem je 22bet bonus dobrodošlice vsekakor dobra popotnica za nadaljnje polaganje stav. Predvsem začetniki pa morajo biti bolj pazljivi, saj imate vsega skupaj 7 dni, da izpolnite vse pogoje, zato vam toplo priporočamo, da si ogledate enega izmed naših člankov na to temo, preden boste nakazali denar pri 22betu.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

 • Ali je bolje izkoristiti igralniški bonus dobrodošlice?

  Če raje igrate igralniške igre in vas stavnica ne zanima, potem zagotovo priporočamo, da izkoristite bonus dobrodošlice za spletno igralnico. In obratno, seveda. Če raje polagate stave, je logična izbira, da izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja bonus dobrodošlice za stavnico. Pogoji za izplačilo bonusov so v obeh primerih dokaj strogi.

 • Ali lahko v stavnici 22bet registriram več računov?

  Ne. Ker spletni ponudnik 22bet pod eno streho združuje tako stavnico kot tudi igralnico, zadostuje en račun. Prav tako ni dovoljeno imeti dveh ali več računom, saj gre za goljufanje, kar lahko vodi v blokado vašega računa in odvzem vseh bonusov in priigranih zneskov. Običajno je pravilo, da lahko na enem IP-naslovu ustvarite en račun.

 • Ali obstajajo tudi drugi bonusi in promocije pri 22betu?

  Seveda. V tem članku smo se posvetili samo bonusu dobrodošlice, vendar tudi stalne igralce in polagalce stav pričakujejo številni drugi bonusi in promocije, ki dnevno, tedensko in mesečno nagrajujejo zvestobo uporabnikov.

Author stave-online

Leave a comment