Intro

Stavni nasveti: Waasland Beveren – Club Brugge

stavni nasveti

Ta teden se začenja nova sezona prve belgijske lige, ki že leta velja za eno izmed večjih tekmovanj in kjer so presenečenja pogosta. V prvem krogu, domača ekipa Waasland Beverena, kateri večina strokovnjakov napoveduje eno izmed zadnjih mest na lestvici, pričakuje dobro znani Club Brugge. Pričakuje se zelo zanimiva tekma pred polnimi tribunami Freethiel stadiona u Beverenu, kjer publika rada gleda kakovosten nogomet in samo oni še vedno verjamejo, da njihov klub ne bo izpadel v tej sezoni.

[mailmunch-form id=”806602″]

Domača ekipa ima enako težavo kot vse manjše ekipe v ligah, kot so belgijska, nizozemska in francoska. V teh ligah prevladuje manjšinski del ekip, finančno in rezultatsko, medtem, ko se druge borijo, da napravijo “čudež tega leta”, ampak po sezoni nimajo finančnih sredstev, da obdržijo ekipo skupaj. V primerjavi s prejšnjo sezono je ekipa Waasland Beveren ostala brez več pomembnih igralcev, kot so Davy Roef, ki je odšel v Anderlecht, napadalec Nana Ampomah in vezista Boljeviča, ki se je preseli v Standard Liege. Pred začetkom sezone so odigrali nekaj prijateljskih tekem. Nekaj so jih dobili, nekaj izgubili, vendar niso pripravljeni na sezono.

Na drugi strani ekipa Brugge vstopa v to sezono kot velik favorit za končno zmago. Imajo novega trenerja, to je Paul Clement, od katerega se upravičeno pričakuje, da bo osvojil naslov. Za 30 milijonov dolarjev so prodali napadalca Wesleya in branilca Denswila, Aston Villo in Bologni, ter so bili zelo aktivni na trgu. Pripeljali so tudi nekaj manj znanih imen.

Stavni nasvet

Mislimo, da je na tej tekmi največji value na azijskem hendikepu. Gostje so zagotovo veliko boljša ekipa , medtem, ko imajo gostitelji precej težav s sestavo ekipo in menimo, da imajo gostje odlično priložnost, da gredo v lov za prvaka v tej tekmi. Zato predlagamo, da igrate Handicap Club Brugge -1AH (asian handicap -1), katere stava je na voljo po solidni kvoti 1.69 na stavnici 1xbet.

20:30 Waasland Beveren – Club Brugge: tip, Brugge -1AH @ 1.69 na 1xBet

Če niste prepričani kako igrati to stavo ali vas zanima kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek o tem, tukaj.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news