Stavni nasveti: Shamrock Rovers – Apollon

stave-online
25 julija, 2019
549 Views
stavni nasveti

V sodelovanju s portalom sportske-kladionice in z začetkom nove nogometne sezone, bomo odslej poseben poudarek dali na redne objave strokovnih in brezplačnih analiz ter stavnih nasvetov. Najbolj resnim igralcem priporočamo, da se prijavite na notifikacije ali pa na naš newsletter. Tako boste vedno obveščeni, ko bomo objavili nove stavne nasvete.

[mailmunch-form id=”806602″]

Danes nam Liga Evropa prinaša peščico zanimivih tekem in izbrali smo eno, za katero menimo, da ponuja velik value na enem od stavnih trgov. Na štadionu Tallaght v Dublinu domača ekipa pričakuje favorizirano ekipo Apollona in bo poskušala napraviti še eno presenečenje. V zadnjem krogu jim je namreč uspelo izločiti ekipo Branna, s skupnim izidom 4-3. Pričakujemo, da bo to izjemno zanimiva tekma, še posebej zato, ker je domača ekipa v polni tekmovalni formi, medtem ko ciperski favorit še ni začel svoje tekmovalne sezone in je vprašanje v kakšni formi se nahajajo.

Domača ekipa Shamrock Rovers zelo dobro igra v prvi Irski ligi, kjer so trenutno na drugem mestu, takoj za ekipo Dundalk, ki je letos res odlična. V zadnjem krogu Lige Evrope so igrali proti norveški ekipi Brann, bili so “outsiderji”, vendar pa so uspeli narediti veliko presenečenje in po velikem boju so se uvrstili v drugi krog tega evropskega tekmovanja. V zadnjih sedmih srečanjih so zabeležili tri zmage, dva remija in dva poraza.

Na drugi strani pa ekipa Apollon še ni začela svojega državnega prvenstva in vprašanje je, kakšna je njihova forma. Ekipa je sestavljena iz velikega števila izkušenih igralcev, ki imajo veliko mednarodnih izkušenj, vendar je glede na borbeni duh Shamrock Roversa težko predvideti, kaj jih danes čaka v Dublinu. V zadnjih sedmih srečanjih ima Apollon tri zmage, en remi in tri poraze.

Pričakovani postavi

Domača ekipa ima pred to tekmo dobre in slabe novice. Trener Bradley nima novih poškodovanih igralcev, saj je poškodovan le Neil Farrugian prav tako pa ne bo mogel računati na Trevor Clarke-a, ki še ni uradno podpisal nove pogodbe. Apollon po drugi strani prihaja v Dublin v najmočnejši zasedbi in pričakujemo izjemno zanimivo tekmo.

Rezultati in trendi

Ker se ti dve ekipi še nikoli nista medsebojno pomerili na igrišču, ne moremo govoriti o zgodovinskih podatkih. Naš sklep bomo tako podali glede na igro obeh ekip. Zagotovo je, da na tekmah teh dveh ekip pade veliko golov in da je ekipa Shamrocka trenutno v odlični formi. Na zadnjih treh tekmah so dosegli kar 11 zadetkov, medtem pa tudi ekipa Apollon velja za zelo učinkovito moštvo. Poleg tega obe ekipi tudi “znata” prejeti zadetek na svojih tekmah. Kvaliteta je po našem mnenju na strani Apollona in verjamemo, da bo na tej tekmi padlo kar nekaj golov.

Stavni nasveti & napoved

Če smo popolnoma iskreni je bila naša prva zamisel, da igramo na Apollon z azijskim hendikepom, in sicer na AH0, vendar pa je kvota hitro padla z 1.80 na 1.65 in mislimo, da v tej stavi ni zadostne vrednosti. Na drugi strani pa je zelo zanimiva stava na voljo na “Goal market”, ki je ne smemo izpustiti. Naš stavni nasvet je, da igrate na več kot 2 gola na tekmi (če padeta dva gola se vložek povrne). Ta stava je trenutno na voljo po solidni kvoti 1.825 na stavnici 1xBet.

Če niste prepričani kako igrati to stavo ali vas zanima kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek o tem, tukaj.

1xBet

4.1/5
  • Najboljše kvote
  • Prek 150 možnosti plačevanja
  • Super bonusi in promocije
  • Live streaming
  • Več kot 40 različnih jezikov
  • Številni azijski hendikepi in posebni trgi
  • Samo ena licenca
  • Omejeni dostopi v nekaterih državah
100% do 130€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment