Stavni nasvet: Parma – Lecce

stavni nasvet

Vikend je mimo in žal nam ni uspelo napraviti profita, saj so bili naši stavni nasveti le 50% uspešni. Predvsem nas je z odlično predstavo, kar pozitivno presenetila Slovenija v zmagi proti favorizirani Švedski, na tekmi med Torinom in Bologno, pa je prvi gol padel ob času, a je zatem kljub več dobrim priložnostim rezultat ostal 1: 0 za domače. Škoda, saj je imela ta tekma vse predpogoje za zelo učinkovito, kar se je pokazalo tudi na terenu, s pomanjkljivo koncentracijo igralcev v zaključku. Danes je na sporedu ena tekma italijanske Serie A, kjer se bosta sestala domača ekipa Parme in gostujoča ekipa Lecce, na stadionu Ennio Tardini. Prepričani smo, da imamo zelo zanimivo tekmo, v kateri bi moralo biti veliko fantastičnih potez.

Domača ekipa je trenutno na devetem mestu italijanske Serie A s solidnim rezultatom in v tej sezoni na domačem terenu igrajo precej spremenljivo, saj imajo z gol razliko 13-10 štiri zmage, en remi in štiri poraze. Za ekipo italijanskega trenerja Daverse je značilna zelo ofenzivna postavitev, kjer sta glavna igralca napadalca Cornelius in veteran Gerovinho, ki v paru igrata res fantastično.

1xbet slovenija

Lecce v tej sezoni igra precej slabo, trenutno pa je na 17. mestu prvenstvene razpredelnice. Zanimivo je, da so na gostujočih tekmah dosegli več točk, kjer imajo izkupiček treh zmag, dveh remijev in štirih porazov, z 12 danimi in 19 prejetimi zadetki. Trener Fabio Liverani ima seznam, sestavljen iz povprečnih igralcev, zato mu je v tej sezoni v zelo dobri konkurenci veliko težje doseči ugoden rezultat.

Pričakovani postavi

Z ekipami ni večjih težav, zato pričakujemo, da bosta oba trenerja na igrišče poslala svoje najmočnejše zasedbe.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi sta se doslej srečali že 21-krat in Parma je imela veliko več uspeha, saj je zmagala na 12 tekmah, ob 8 remijih in le 1 zmagi Lecce-ja. Parma je na zadnjih šestih tekmah zabeležila tri zmage in dva remija, kar je zagotovo zanimiv trend.

Stavni nasvet

Glede na trende in način igranja teh dveh moštev v tej sezoni menimo, da je najbolje, da na tej tekmi igramo Parmo -0.5 AH (zmaga Parme oz. pokritje -0.5 azijskega hendikepa), ki je na voljo po kvoti 1.72 na stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kako in kje odigrati to stavo ali pa vas zanima kako deluje trg azijskega hendikepa predlagamo, da preberete naš članek o tej temi tukaj.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news