Intro

Stavni nasvet: Napoli – Liverpool

stavni nasveti

Začenja se Liga prvakov in že v prvem krogu bomo lahko spremljali odlične tekme med najboljšimi evropskimi klubi. Liverpool se bo poskušal še tretjič v treh sezonah uvrstiti v finale tega tekmovanja, svojo pot pa bo danes začel na Siciliji, kjer ga pričakuje zelo neugodni Napoli. Kako težko bo za Jurgena Kloppa in njegove varovance ponoviti uspehe iz prejšnjih sezon? Seveda je znano, da je osvojitev dveh zaporednih naslovov Lige prvakov ena izmed najtežjih nalog v sodobnem nogometu, a Liverpool na začetku letošnje sezone izgleda preprosto odlično in menimo, da je prav vse mogoče. Ti dve ekipi sta že v minuli sezoni igrali v isti skupini, Napoli pa je na svojem terenu premagal ekipo Liverpoola.

Ekipa Carla Ancelottija je na papirju videti šibkejša kot v prejšnji sezoni, vendar je še vedno zelo kakovostna in kar je še pomembneje, da na začetku sezone igrajo odlično. Napoli v tej sezoni še ni zaigral na svojem stadionu, saj so dela še potekala in še vedno obstajajo polemike glede kakovosti opravljenega dela na São Paulu, kar je precej neresno glede na to, da danes v goste prihaja aktualni evropski prvak. Čeprav je Napoli v zadnjih nekaj tednih prikazal nekaj impresivnih iger, je njihova obramba precej porozna in vprašljivo je, kako bodo kos napadu Liverpoola.

1xbet slovenija

V poletnem prestopnem obdobju ekipa Jurgena Kloppa ni doživela veliko sprememb. To pa je pomembno, saj je Liverpool z nekaj manjšimi spremembami praktično v isti postavi že tretjo sezono zapored, igralci pa se zelo dobro poznajo. Kar je nenavadno pri tej ekipi Liverpoola so njihove gostujoče tekme v Evropi, ki sploh niso impresivne. Namreč, na zadnjih 10 tekmah imajo le tri zmage in številne poraze, zato se postavlja vprašanje, ali jim bo letos uspelo popraviti slabo gostujočo bilanco.

Pričakovani postavi

Oba trenerja imata pred tem srečanjem nekaj težav, težko pa je reči kdo ima večje. Trener Napolija ima največ težav v napadu, saj je Arkadius Milik poškodovan, Lorenzo Insigne pa pod velikim vprašanjem. Na drugi strani Klopp zaradi poškodb ne bo mogel računati na Nabya Keitaja, Allison Beckerja in Nathaniel Clyneja. Po drugi plati pa Salah in Mane nista igrala reprezentančnih tekem in sta v primerjavi z drugimi igralci precej sveža.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali 6-krat, rezultati pa so bili zelo mešani. Liverpool je zmagal 3-krat, Napoli 2-krat, 1-krat pa je bilo neodločeno. Glede golov se je pogosteje zgodilo, da jih je bilo manj, vendar pa so bile tudi tekme, na katerih sta padla več kot dva gola. Če bi iskali trende (kar ne bomo), bi bila najboljša stava, da obe ekipi ne dosežeta zadetka, saj je bilo tako na petih od šestih tekem med Napolijem in Liverpoolom.

Stavni nasvet

Stavnice so Liverpool postavile kot rahlega favorita na tej tekmi. Javnost že od včeraj zjutraj vplačuje denar na Napoli in kot ponavadi, nam je kvota na Liverpool nenadoma postala všeč, saj menimo, da ponuja odličen value. Liverpool je odlična in izkušena ekipa, ki zna doseči gol, Napoli pa je na začetku prvenstva še nekoliko v divji fazi. Linija azijskega hendikepa je poštena, a kvote so po našem mnenju previsoke, in čeprav je najbolj realen izid te tekme remi, menimo, da je najboljša stava, da igramo Liverpool -0.25 AH (Liverpool -0.25 na azijskem hendikepu), ki se plača po solidni kvoti 1.96 na športni stavnici 1xBet.

Če niste prepričani kako igrati to stavo, oz. kaj točno pomeni, predlagamo, da si preberete naš članek o azijskem hendikepu tukaj.

1xbet slovenija

Relevant news