Stavni nasveti: Tianjin Tianhai – Tianjin Teda

stave-online
28 julija, 2019
635 Views
stavni nasveti

Po izjemno zanimivi ponudbi v soboto nam je danes v oči padla le ena tekma, za katero smo pripravili analizo in stavni nasvet. Kitajska prva liga je še vedno v našem fokusu in menimo, da je na mestnem derbiju Tianjina, na voljo odličen value na enem izmed stavnih trgov. To je srečanje dveh ekip, ki se v tej sezoni precej mučita in se nahajata v spodnjem delu lestvice, kljub temu pa igrata zelo napadalno.

[mailmunch-form id=”806602″]

Domača ekipa Tianhai je trenutno zadnja na lestvici in je v precej slabi formi. Na zadnjih sedmih tekmah je brez zmage, ima štiri neodločene in tri poraze, z gol razliko 11 danih zadetkov in 14 prejetih. Ekipa je sicer za prvo ligo sestavljena precej skromno, ampak zanimivo je, da pogosto igrajo tekme, kjer sta obe ekipi dosežeta zadetek in to sezono so igrali v povprečju tekme z 3,21 goli.

Na drugi strani pa je ekipa Tede enajsta na lestvici in v povprečju igra tekme z 2,95 goli. V glavnem so sestavljeni iz nemških igralcev in trenerja, poleg Sandra Wagnera in Bastiansa imajo tudi napadalca Acheamponga in Johnathana, ki sta skupaj dosegla 16 zadetkov v tej sezoni. Na zadnjih sedmih tekmah imajo dve zmagi, en remi in štiri poraze. Za to ekipo je značilna odlična kombinacija hitrih in močnih igralcev, ki so zelo neugodni za nasprotno obrambo, kar je eden od pomembnih razlogov za našo napoved v tej tekmi.

Pričakovani postavi

Domači so pred tremi dnevi igrali tekmo Kitajskega Pokala in z prepričljivo izgubili 0-4. Pričakovati je, da bodo malo utrujeni, vendar pa zagotovo ne bodo želeli zlahka oddati točk v pomembnem mestnem derbiju. Po drugi strani pa je gostujoča ekipa sveža in nima problemov s sestavo ekipe in danes pričakujemo izjemno zanimivo tekmo.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta se do sedaj pomerili 5-krat, rezultati pa so zelo izenačeni. Enkrat so zmagali domači, dvakrat je zmagal Ted, dvakrat pa je bilo neodločeno. Kar se tiče zadetkov na tekmah se pojavlja trend, da pade veliko zadetkov, saj se večina tekem konča z več kot dvema goloma. Ker so trendi izrazito na strani števila zadetkov in še posebej igre BTTS (obe ekipi zabijeta), menimo, da je BTTS bolj tvegana stava, ker imajo gostitelji težnjo, da se včasih povsem predajo, in niti ne poskuša doseči gola.

Stavni nasvet

Glede na to, da gre za tekmo dveh šibkejših ekip, ki sta precej izenačeni in mestni derbi. menimo, da bo na tej tekmi “goljada”. Domači so nekoliko utrujeni in razočarani po izpadu iz pokala, vendar vseeno mislimo, da bo na tej tekmi prišlo do golov. Zato je naš tavni nasvet, da igrate na Over 2,5 goals (Več kot 2,5 gola na tekmi), katerih stava se plača solidno 1.74 na stavnici 1xBet.

Danes, 13:35 – Kitajska Prva Liga (China Super League)

13:35 Tianjin Tianhai – Tianjin Teda: tip, Over 2.5 goals @ 1.74

Opomba – Ne pozabite še na včerajšnjo stavo, ki je še vedno aktualna in jo najdete tukaj.

1xBet

4.1/5
  • Najboljše kvote
  • Prek 150 možnosti plačevanja
  • Super bonusi in promocije
  • Live streaming
  • Več kot 40 različnih jezikov
  • Številni azijski hendikepi in posebni trgi
  • Samo ena licenca
  • Omejeni dostopi v nekaterih državah
100% do 130€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment