Stavni nasvet: Wuhan Zall – Shandong Luneng

stave-online
15 avgusta, 2019
123 Views
stavni nasveti

Prva kitajska liga se nadaljuje in v 22. krogu imamo eno precej zanimivo tekmo dveh ekip s sredine lestvice. Na stadionu Dongxi Sports Center v Wuhanu se bosta srečali deveti Wuhan Zall in trenutno četrto uvrščena ekipa Shandong Luneng. Ker je več kot očitno, da bodo o naslovu odločale tri ekipe (Evergrande, Guoan in SIPG), ostalim moštvom ne preostane drugega, kot da se borijo za četro mesto.

Domača ekipa je trenutno 9. na lestvici, a realno gledano je to moštvo v velikem padcu forme, saj niso okusili slasti zmage že več kot mesec dni. Na zadnjih sedmih tekmah imajo namreč le eno zmago, štiri remije in dva poraza, zadnjič pa so zmagali pred natanko enim mesecem, ko so z rezultatom 0-2 premagali Peking Renhe. Kot smo že pisali, so voditelji njihove ekipe napadalni trio Rafael Silva, Leo Baptistao in Kouassi, ki so v tej sezoni skupaj dosegli 21 golov.

[mailmunch-form id=”806602″]

Na drugi strani je ekipa Luneng, čeprav ni najbolj všečna, dobro založena s tujci, saj ima v svojih vrstah visokega Fellainija in Graziana Pelleja ter Brazilca Rogerja Guedesa. Na zadnjih sedmih tekmah imajo izkupiček štirih zmag, nič remijev in treh porazov. Vsi porazi so prišli od močnejših moštev, medtem ko so proti šibkejšim rutinsko zmagali.

Pričakovani postavi

Oba trenerja imata na razpolago skoraj vse svoje najboljše igralce in pričakujemo, da bosta na teren poslala najmočnejše možne zasedbe. Na nedavni tiskovni konferenci je trener domačih namenil vrsto pohval na račun Lunengove ekipe in dejal, da se zaveda, da je njegova ekipa v slabi formi.

Prejšnji rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali le trikrat, na vseh treh tekmah pa je zmagala ekipa Luneng in vsakič je bila to tekma z več kot dvema zadetkoma. Čeprav je to lep trend, menimo, da ni dovolj velik vzorec, da bi našo napoved bazirali izključno na tem.

Stavni nasvet

Če pogledamo realno sliko obeh moštev, je Luneng veliko bolj uigrana ekipa, ki je trenutno v solidni formi. Wuhan Zall je na drugi strani zelo nenavadna ekipa, ki ne more najti timskega duha in kemije, zato so rezultati v tej sezoni precej slabi. Zaradi vseh teh razlogov verjamemo, da je tukaj najboljša možna stava Luneng + 0AH (Luneng, da pokrije +0 azijskega hendikepa), za katero je na voljo solidna kvota 1.664 na spletni športni stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kako igrati to stavo ali vas zanima, kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek na to temo tukaj.

[single_affiliate_xl title=”1xbet” ]

 

Vsi stavni nasveti

Author stave-online

Leave a comment