Intro

Stavni nasvet: Aurora – Bolivar

stavni nasveti

Bolivijska prva liga že vrsto let ni bila tako izenačena, da po osmih krogih ne bi bilo dveh moštev, ki bi se povsem oddaljili. Trenutno imamo kar pet ekip, ki so v razmaku samo petih točk in prepričani smo, da nas čaka do konca prvenstvo še zelo zanimiv boj za prvaka. Danes na stadionu Felix Capriles v mestu na visoki nadmorski višini Cochabamba, domača Aurora pričakuje eno izmed najbolj znanih in najboljših moštev Bolivije, ekipo Bolivar.

Po osmih krogih je Aurora nizko na lestvici, saj imajo 1 zmago, 3 remije in 3 poraze. Na zadnji tekmi jih je ekipa Jorgea Wilstermanna preprosto uničila z rezultatom 1-5. Ekipa Aurora je tako rekoč ena domača ekipa, ki izkoristi veliko nadmorsko višino v svojo korist, kakovost njihovega kadra pa je povprečna za bolivijske razmere.

Gostujoča ekipa Bolivara je v zadnjem krogu na domačem terenu doživela težak poraz proti ekipi San Jose z 1-4. V resnici nihče ni pričakoval takšnega rezultata, še posebej zato, ker so igralci San Joseja ves teden stavkali zaradi neizplačanih plač. Na zadnjih osmih tekmah ima Bolivar razmerje 6 zmag in 2 poraza.

Pričakovani postavi

Trener domačih ni komentiral postave moštva, trener Bolivara pa je dejal, da bo naredil več sprememb glede na zadnjo tekmo. Menjal bo v obrambni liniji in na sredini igrišča, ki na zadnji tekmi niso pokazali zavidljive ravni igre, prav tako zaradi suspenza ne more računati na napadalca Thomaza, ki ga bo zamenjal Castellon.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali 38-krat, ekipa Bolivara pa je imela v zgodovini veliko več uspeha. Konkretno, Bolivar je zmagal 24-krat, 10-krat je bila neodločeno, Aurora pa je zmagala le 4-krat. Na medsebojnih obračunih teh dveh ekip je še posebej zanimivo dejstvo, da smo na zadnjih 14 tekmah, kar 12-krat videli več kot dva gola, vendar so kvote na tem trgu precej neprivlačne. Ti trendi so zelo izraziti in menimo, da jih je treba upoštevati.

Stavni nasvet

Bolivar je na splošno veliko boljše moštvo in zagotovo bodo, po porazu v prejšnjem krogu, še bolj motivirani za zamgo. Pretekli trendi so precej izraziti, zato verjamemo, da je najboljša stava tukaj Bolivar -1AH (Bolivar zmaga z enim ali več goli prednosti), ki se plača po solidni kvoti 1.88 na spletni stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kako igrati to stavo ali vas zanima, kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek na to temo tukaj.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

 

Vsi stavni nasveti

Relevant news