Stavni listek dneva – 6.08.2022

stave-online
6 avgusta, 2022
441 Views
nogomet stavni nasveti

Na današnjem listku dneva smo odigrali tri nogometne tekme, za katere menimo, da so dovolj kvalitetne, da bi lahko prinesle profit, a niti ena nima dovolj visoke kvote ali drugih elementov, da bi bila nasvet dneva.

To so naši predlogi za Listek dneva za sobotu, 06. 08. 2022.

Fulham vs. Liverpool, England Premier League, 13:30

Fulham si je v prejšnji sezoni izboril vrnitev v Premier ligo in prepričani smo, da tokrat ne bodo želeli igrati vloge nemih opazovalcev. Liverpool je ekipa, ki ima vsako leto največje ambicije, zato jim niti ena tekma v letošnji sezoni ne bo »majhna«, glede na to, da je Manchester City kot glavni tekmec zelo nevaren.

Pred dvema letoma sta ti dve ekipi odigrali dve zelo nepredvidljivi tekmi, v katerih je imel Liverpool nemalo težav pri zmagi, in ker je to prvi krog nove sezone, bi se zelo verjetno lahko zgodilo, da bi Fulham favoriziranemu nasprotniku ukradel točke.

Fulham +2.5 AH ( 1.45 )

Rangers vs. Kilmarnock, Scotland Premiership, 16:00

Misli nogometašev domače ekipe so usmerjene proti povratni tekmi proti Royale Union SG, glede na to, da Rangers zaostajajo za dva zadetka.

V goste prihaja novi/stari prvoligaš Kilmarnock, ki je v lanski sezoni dokaj zlahka dominiral v Championshipu.

Zelo težko je napovedati tekmo, v kateri se favoritu čez nekaj dni obeta veliko pomembnejša tekma, zelo pogosto pa se zgodi, da se outsiderji v teh dvobojih nepričakovano močno uprejo. Mislimo, da bi se kaj takega lahko zgodilo na tekmi med Rangersom in Kilmarnockom.

Goals in both halves ( 1.55 )

Borac Banja Luka vs. Igman Konjic, Bosna Premier League, 17:00

Banjaluški Borac sezone ni začel najbolje. Doživeli so sramoten izpad v boju za uvrstitev v Konferenčno ligo, v domačem prvenstvu pa jim je »zdrsnilo« že dvakrat.

Glede na njihove ambicije prostora za napake tako rekoč ni, zato je zmaga v dvoboju s konjiškim Igmanom absolutni imperativ.

Čeprav je Igman v minuli sezoni v drugi ligi prejel le 16 golov, nismo preveč optimistični, da bo njihova obrambna vrsta kljubovala naletom golgetersko zelo močne ekipe Borca.

Borac ML ( 1.45 )

VSE KVOTE SO IZ STAVNICE 22BET, IN ČE SE ODLOČITE IGRATI NAŠ LISTEK DNEVA, BO TA PLAČAN Z ODLIČNO KVOTO 4.476, KAR POMENI, DA NA VLOŽENIH 10 EVROV LAHKO IMATE SKORAJ 35 EVROV ČISTEGA DOBIČKA, ČE BO TA LISTEK DOBITEN.

V kolikor nimate računa na stavnici 22bet, lahko prevzamete neverjetni 100% BONUS DOBRODOŠLICE na znesek pologa do največ 122 € za vse bralce portala Stave-online.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment