Najboljše EuroBasket stavnice 2022

stave-online
29 avgusta, 2022
752 Views
Eurobasket stave

Če želite uživati ​​v najboljši evropski košarki, potem je EuroBasket 2022 pravi turnir za vas. Vkolikor ste navdušenec na športnimi stavami se verjetno sprašujete katere so najboljše stavnice na svetu, ki bodo imele kakovostno ponudbo na tem tekmovanju. Portal Stave Online je za vas pripravil ultimativni seznam spletnih stavnic, kjer so stave pravi užitek.

Najboljše EuroBasket stavnice

Najboljše stavnice po kategorijah

Če ste naš redni bralec, potem veste, da popolna športna stavnica ne obstaja. Nekatera podjetja imajo odlične bonus dobrodošlice, druga pa blestijo s svojo ponudbo v igri. Zato tudi stavnice razvrščamo v različne kategorije.

Na primer, če radi prejemate darila od svoje stavnice, odprite račun pri stavnici 22bet. Poleg odličnih bonusov in promocij svojim uporabnikom ponujajo barvito vsebino pri stavah.

Po drugi strani pa si morajo igralci, ki imajo raje stave v živo, vsekakor ogledati ponudbo bet365. Ta priljubljena stavnica je absolutno vodilna v industriji, ko gre za stave v živo. Poleg tega je na njihovi strani ogromno prenosov v živo, kar je vsekakor velik plus.

Profesionalni igralci imajo raje stavnice z majhnimi maržami in visokimi kvotami. Stave na EuroBasket 2022 bodo tako zagotovo veliko bolj donosne. Na stavnici ne moreš zaslužiti, če ni koeficientov kakovosti. Naš predlog je, da si nato ogledate stavnico 20bet. Znani so kot podjetje, ki skrbi za svoje igralce.

Kot vidite, je izbira ogromna. Samo odločiti se morate, kaj je za vas kot igralca primarno. Tako boste lahko zaslužili na stavnici. Seveda morate upoštevati osnovna pravila športnih stav.

Kako staviti na EuroBasket?

Če so športne stave za vas nove, potem se morate vsekakor seznaniti z najbolj znanimi stavami. Tako boste pripravljeni, ko se začne EuroBasket 2022. Na splošno so košarkarske stave eden enostavnejših športov, zaradi manjšega števila potencialnih stav, ki jih lahko sklenete. Tukaj so najbolj priljubljene vrste stav, ki jih lahko sklenete na EuroBasket 2022.

Končni izid – je najbolj standardna stava, ki jo je mogoče položiti. Preprosto izberete, katera ekipa bo na koncu tekme zmagala. Pri tem je pomembno, da preberete pravila stavnice in preverite, ali stava vključuje kakšen podaljšek. Tako na primer stavnica Mozzart pri tej stavi šteje tekmo brez podaljška.

Število doseženih košev – ali kot se tej stavi popularno reče TOTAL. Tukaj ugibate, koliko skupnih točk bosta skupno dosegli obe ekipi. Stavnica vam določi maržo, vi pa izberete, ali bo več ali manj košaric. Stava je zelo podobna igri več ali manj golov v nogometu.

Handicap stave – spadajo med napredne stave. Da bi lahko uspešno stavili na tem trgu, morate poznati sistem izračuna hendikepa. Če niste prepričani, kako deluje, vam predlagamo, da preberete to besedilo.

1Bet

5/5
100% do 100€ Bonus dobrodošlice

20Bet

4.9/5
100% do 100€ Bonus dobrodošlice

Rolletto

4.9/5
150% do 1500€ Bonus dobrodošlice

22bet

4.8/5
100% do 122€ Bonus dobrodošlice

Uspešne stave na EuroBasket 2022

Da bi bili uspešni in zaslužili na stavnici, morate biti modri. Zato je tukaj nekaj nasvetov in trikov, ki vam lahko pomagajo. Z njimi se vaše možnosti bistveno povečajo.

  • Vedno stavite pri spletni stavnici, ki ima licenco in velja za zakonito za spletne stave.
  • Poskusite najti najboljše kvote in najnižje marže.
  • Nikoli ne stavite s srcem, ampak stavite objektivno. V nasprotnem primeru je bolje igrati igralniške igre, saj boste imeli več možnosti za dobitek.
  • Stavite toliko denarja, kot ste pripravljeni izgubiti.

Če sledite tem osnovnim pravilom športnih stav, bi morali biti čez nekaj časa v dobičku. Tukaj smo, da vam pomagamo in na naši spletni strani boste lahko med turnirjem vsak dan prebrali nasvete in analize naših strokovnjakov.

Author stave-online

Leave a comment