Stavni nasveti: Bury – MK Dons

stave-online
27 julija, 2019
604 Views
stavni nasveti

Na Otoku se začenjajo nogometne sezone nižjih lig. Našli smo eno tekmo tretje angleške lige (League One), ki ima izjemno dober value na enem trgu. V prvem krogu na stadionu Gigg Lane v Burry-u, istoimenska ekipa Bury gosti ekipo MK Dons. Posebno zanimivo v zvezi s to tekmo je stanje v obeh ekipah, ki je diametralno nasprotno in malo verjetno je, da se bo v naslednjih dneh kaj spremenilo. Še posebej zanimivo je dejstvo, da sta obe ekipi v zadnji sezoni igrali v četrti angleški ligi in si izborili napredovanje, Bury kot drugi, MK Dons pa kot tretja ekipa.

[mailmunch-form id=”806602″]

Domači Bury ima pred začetkom te sezone ogromno težav s finančnimi sredstvi, in obstaja realna možnost , da bo suspendiran. Prevideva se namreč, da ima Bury velik dolg v višini 1 milijona funtov, lastnik kluba Steve Dale pa ni zagotovil dovolj dokazov, da ima sredstva za odplačilo. Zaradi tega je v klubu zelo nestabilna situacija, za povrh pa krožijo še informacije, da njihov stadion Gigg Lane ne izpolnuje vseh varnostnih zahtev. Zelo verjetno je, da se bo ta tekma igrala nekje drugje.

Na drugi strani pa se je ekipa MK Dons uspela lepo ojačati pred to sezono in nekateri strokovnjaki menijo, da bi lahko bili eden izmed skritih kandidatov, ki bi lahko prišli do play-offa ali pa celo direktno naprej. Čeprav je to za katerikoli ekipo, da bi napredovala v dveh zaporednih sezonah, izjemno težko doseči, je morda možno presenečenje s strani te solidne ekipe.

Pričakovani postavi

Obstaja veliko vprašanj glede postave domače ekipe, morala na Gigg Lane-u pa je na dnu. Nimajo dovolj dobrih igralcev, da bi se lahko borili za ugleden položaj na lestvici, plače pa niso redne in igralci niso zadovoljni. Na drugi strani pa ekipa MK Dons za zdaj nima nobenih težav z ekipo in pričakuje se, da bo v prvem krogu igrala z 11 najboljšimi.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta igrali doslej 14-krat in gostje so bili precej bolj uspešni, z devetimi zmagami, medtem ko je bil rezultat trikrat neodločen, Bury pa je zmagal trikrat. Kar se tiče golov, je bilo več tekem z več kot dvema zadetkoma, zelo pogosto pa sta obe ekipi tudi dosegli zadetek. Toda v angleških nižjih ligah nismo naklonjeni napovedovanju po golih, ker je to zelo nepredvidljiva znanost.

Stavni nasvet

Po našem mnenju je najboljša izbira na teh tekmi zagotovo stava na azijskem hendikepu. Predlagamo, da igrate MK Dons -0.5AH (zmaga MK Dons), ki je ta hip na voljo po solidini kvoti 1.99 na 1xBet stavnici. Pričakujemo, da bo začela padati, zato jo hitro pograbite.

3.8.2019

Tretja angleška liga oz. League One

16:00 Bury – MK Dons: tip, MK Dons -0.5AH (=zmaga) @ 1.99 

Če niste prepričani kako igrati to stavo ali vas zanima kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek o tem, tukaj.

1xBet

4.1/5
  • Najboljše kvote
  • Prek 150 možnosti plačevanja
  • Super bonusi in promocije
  • Live streaming
  • Več kot 40 različnih jezikov
  • Številni azijski hendikepi in posebni trgi
  • Samo ena licenca
  • Omejeni dostopi v nekaterih državah
100% do 130€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment