2023 FIBA Svetovno prvenstvo – stavnice in favoriti

stave-online
23 avgusta, 2023
346 Views
2023 FIBA Svetovno prvenstvo stavnice

Čez nekaj dni se začne FIBA svetovno prvenstvo v košarki, ki se igra na Filipinih, Japonskem in v Indoneziji. Ker bo v treh tednih kar nekaj dobrih tekem in zagotovo veliko presenečenj, si spletne stavnice zadovoljno meljejo roke, saj se bo obseg vplačil zagotovo povečal. Da bi se čim bolje pripravili, smo za vas pripravili podroben vodič po svetovnem prvenstvu najboljših stavnic. Prav tako so naši partnerji s portala Basketball Sphere pripravili veliko število člankov, ki predstavljajo vse udeležence tega svetovnega tekmovanja.

Za tiste, ki niso seznanjeni, v času tako velikih tekmovanj vse najboljše spletne stavnice pripravljajo posebne ponudbe. Odražajo se tako v boljših bonusih in promocijah kot tudi v višjih kvotah na določenih stavnih trgih. Če torej veste, kje iskati, lahko zagotovo najdete ponudbo, ki vas bo zadovoljila. Seveda je prvi korak izbira tistih stavnic FIBA World Cup, ki vam bodo zagotovile dovolj kakovostno storitev.

Naš seznam najboljših stavnic vam ne bo predstavil le priljubljenih stavnic, temveč predvsem legalne in poštene operaterje. Nikoli ne priporočamo ponudnikov, ki niso zakoniti. Razlogov za to je veliko, najpomembnejši pa je vaša varnost. Zato začnimo po vrsti. Poglejte, kje je najbolje staviti na košarko in na katere stavnice svetovnega prvenstva morate biti pozorni.

Najboljše stavnice za 2023 Svetovno prenstvo v košarki:

1Bet

5/5
100% do 100€ Bonus dobrodošlice

20Bet

4.9/5
100% do 100€ Bonus dobrodošlice

Rolletto

4.9/5
150% do 1500€ Bonus dobrodošlice

22bet

4.8/5
100% do 122€ Bonus dobrodošlice

Ivibet

4.8/5
100% do 150€ Bonus dobrodošlice

Najboljše regionalne stavnice

Časi, ko smo na regionalne znamke gledali s posmehom, so zdaj že daljna in grda preteklost. Vodstva teh podjetij so končno razumela, da morajo, če hočejo biti konkurenčna, izboljšati storitve v vseh segmentih. Če mislite, da so regionalne spletne stavnice kilometre oddaljene od mednarodne konkurence, se motite. V Srbiji obstaja kar nekaj zelo kvalitetnih operaterjev, ki svojim uporabnikom ponujajo res fantastične igralne pogoje. MeridianBet na primer vsakemu novemu uporabniku ponuja bonus brez pologa, kar je prava redkost v industriji športnih stav. Po drugi strani pa imata Mozzart in Maxbet fantastične stavne pogoje. Velik izbor športov in mnogo stavnih trgov vas bodo zagotovo zanimali pri teh spletnih stavnicah.

Tudi hrvaški ljubitelji stav se imajo na kaj zanesti. Poleg že znanih ponudnikov, kot sta PSK in Supersport, so se pojavile tudi mednarodne stavnice, ki imajo licenco Republike Hrvaške. Tu mislimo predvsem na Germania Casino, pa tudi na Rizk Hrvatska. Vse te stavnice ponujajo tudi možnost stav na košarko, še posebej zanimiva pa je možnost stav v živo.

V Sloveniji žal ni tako rožnato, saj imamo uradno samo enega prireditelja. Recenzijo stavnice E-stave si lahko preberete tukaj. Vsekakor pa priporočamo ogled ponudbe tujih stavnic, ki so na voljo pri nas.

Najbolj znane stavnice za FIBA svetovno prvenstvo

Zelo težko je izpostaviti stavnice, ki so specialisti za stave na košarko. Znano je, da je nogomet najbolj priljubljen stavni šport na svetu. Zato je večina ponudnikov naklonjena temu športu in mu daje največjo pokritost. Vendar smo našli nekaj spletnih stavnic, za katere lahko rečemo, da so pravi strokovnjaki za košarkarske stave. Ogledali smo si predvsem ponudbo, pa tudi izbiro stav, ki jih je mogoče skleniti.

Po naših izkušnjah bodite pozorni na naslednje spletne stavnice, če iščete operaterja, ki zagotavlja ultimativni užitek pri stavah na FIBA svetovnem prvenstvu. Prva, ki jo je treba omeniti, je morda najbolj priljubljena stavnica na svetu Bet365. Ta britanska stavnica je največji inovator v svetu športnih stav. Pri njih lahko najdete največje število različnih stav kot tudi precej solidne kvote. Prava poslastica pa je njihova platforma za stave v živo, ki ji ni para.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Poleg njih pa vsekakor preverite ponudbo stavnice 22bet. Stavnica, ki je na trgu le nekaj let, je v kratkem času pridobila veliko število zvestih igralcev. Največja prednost te spletne stavnice je dejstvo, da sprejemajo igralce iz velikega števila držav. Poleg tega je ponudba, ki so jo pripravili za svetovno prvenstvo preprosto impresivna. Tu ne najdete le stav na določene tekme, ampak tudi posebne stave na število točk igralcev in celo na zmagovalca celotnega turnirja.

Zadnja tuja stavnica, za katero menimo, da izstopa od ostalih, je spletna stavnica 20bet. Ta znamka je postala priljubljena med regionalnimi igralci zaradi dejstva, da imajo licenco Curacao. To pomeni, da sprejemajo kriptovalute kot način plačila, kar je resnično prihodnost športnih stav. Ne glede na to, ali raje stavite na nogomet ali košarko, vam bo 20bet zagotovil veliko ur zabave. Seveda pa kot češnjo na torti dodajamo, da ima ta stavnica fantastičen bonus dobrodošlice, s katerim lahko začnete svojo stavno avanturo.

Favoriti prvenstva in kvote

To je nekaj, kar zagotovo zanima ljubitelje športnih stav. Kdo bo osvojil prvenstvo in kdo bi lahko presenetil. Po pripravljalnem obdobju in velikem številu odigranih prijateljskih tekem lahko mirno rečemo, da je izstopalo nekaj pametnih stav. Naši strokovnjaki portala Stave online so za vas pripravili tri zanimive stave, ki jih lahko igrate še pred začetkom svetovnega prvenstva. Poleg teh stav lahko vsak dan spremljate FIBA svetovno prvenstvo na našem portalu, saj bomo dajali brezplačne stavne nasvete.

1. ZDA 1.802. Francija 9.003. Avstralija 10.00
4. Kanada 11.005. Španija 13.006. Srbija 13.00
7. Slovenija 19.008. Nemčija 26.009. Grčija 31.00
Ponudba stavnice Bet365

Zmagovalec FIBA svetovnega prvenstva

Čeprav ekipa ZDA ne prihaja s preveč slavnimi igralci NBA lige, je še vedno največji favorit za zmago na turnirju. Na zadnjem svetovnem prvenstvu FIBA so končali na sedmem mestu in trener Steve Kerr si zagotovo želi doseči boljši rezultat. Za to je izbral mlado ekipo, ki, kot smo omenili, na papirju ne izgleda najbolje, med pripravljalnimi tekmami pa je ekipa ZDA izgledala zelo dobro. Po našem mnenju so Američani vsekakor največji favoriti za osvojitev zlata, tako da če radi stavite varno, je to prava stava.

ZMAGOVALEC TURNIRJA – ZDA (kvota: 1.80, stavnica: Bet365)

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Druga stava, ki nam je zelo všeč, je MVP turnirja. Kot veste, bodo ob koncu svetovnega prvenstva  zbirali glasove in izbrali najkoristnejšega igralca turnirja, ki bo verjetno iz ekipe, ki bo osvojila zlato medaljo. Ker menimo, da je ekipa ZDA največji favorit, je povsem logično, da iz njihovih vrst iščemo igralca, ki bi lahko osvojil naziv MVP. Po našem skromnem mnenju bi lahko Anthony Edwards, branilec Minnesote, zaznamoval to prvenstvo. Zdi se, da je v dvorani preživel celo poletje, njegova fizična in psihična kondicija pa je na vrhunskem nivoju. Zato menimo, da je to še ena pametna stava.

MVP TURNIRJA – ANTHONY EDWARDS (kvota: 4.00, stavnica: 1bet)

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Zadnja stava, na katero morate vsekakor biti pozorni in ima po našem mnenju največjo vrednost, je uvrstitev nemške reprezentance v ¼ finala. Selektor Gordon Herbert je ustvaril fantastično ekipo, ki je v pravem naletu. Skupina zanje ni lahka, saj imajo Avstralijo, Japonsko in Finsko, a če preidejo iz skupine, lahko pridejo daleč. Verjamemo, da je Nemčija “Dark Horse” tega prvenstva in zagotovo ekipa, ki lahko marsikoga preseneti.

NEMČIJA V ¼ FINALU (kvota: 8.00, stavnica: 22bet)

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

FIBA svetovno prvenstvo – Zaključek

Upamo, da smo vam uspeli približati tisto, kar lahko pričakujete od naslednjega svetovnega prvenstva v košarki. Oziroma katere so najboljše spletne stavnice, ki bodo spremljale to prvenstvo in kje se je najbolje prijaviti. Še enkrat ponavljamo, da lahko na našem portalu preberete veliko število pregledov športnih stavnic, kot tudi poučne članke, povezane s športnimi stavami. Verjamemo, da lahko samo z izobraževanjem in učenjem pridete do nivoja, da lahko premagate stavnice in zaslužite s stavami.

Nikoli ne pozabite, da morajo biti stave zabavne. Če menite, da ni več zabavno in da ne morete nadzorovati svojih stavnih navad, poiščite strokovno pomoč. Spletne stave so lahko zasvojljive in zelo nevarne za vas in vaše bližnje.

FAQ

  • Kje se lahko spremlja FIBA svetovno prvenstvo v živo?

    Gledalci iz Slovenije ne bi smeli imeti težav z iskanjem prenosa v živo pri Sportklubu in na Šport TV. Če pa jih imate, lahko to storite na zelo preprost način. Vrhunske spletne stavnice namreč svojim registriranim uporabnikom ponujajo možnost neposrednega spremljanja velikega števila dogodkov v živo.

  • Kako naj spremljam rezultate svetovnega prvenstva?

    Če želite spremljati rezultate vseh tekem na tem prvenstvu, lahko to storite na več načinov. Spletne stavnice imajo platforme za stave v živo, ki vam zagotavljajo vse potrebne informacije v realnem času. Obstajajo tudi strani z rezultati v živo, ki jih najdete na spletu.

  • Kdo bo osvojil naslov na svetovnem prvenstvu v košarki?

    Napovedovanje zmagovalca ni nikoli pametno pred začetkom turnirja. Vendar menimo, da obstaja nekaj jasnih favoritov. To je ekipa ZDA, ki je izraziti favorit, ki pa mu lahko načrte prekrižajo ekipe Francije, Nemčije in morda Španije.

  • Katera je najboljša spletna stavnica?

    V regiji je kar nekaj zelo dobrih stavnic. Po našem mnenju so to Mozzart, Meridianbet in Germania. Kar zadeva tuje ponudnike, se naš predlog nanaša na 22bet, 20bet in Ivibet. Seveda pa ne smemo pozabiti niti na Bet365.

  • Kako zaslužiti s stavami?

    Če želite konstantno zaslužiti na spletu, morate imeti veliko sreče. Ob sreči je seveda potrebno imeti znanje, tako o športih, na katere stavite, kot o samih športnih stavah. Ko se bo vse poklopilo, bo prišel stavni zaslužek.

Author stave-online

Leave a comment