Top 5 Stavni nasveti – 13.03.2024

stave-online
13 marca, 2024
130 Views
stavni nasveti

Oglejte si naše napovedi in stave za danes, 13.03.2024.

Partizan vs Napredak – 13.03.2024

Ekipa Partizana se bo popoldne ob 16:55 pomerila z Napredkom, ciljajoč na ohranitev vodilnega mesta na lestvici. Gre za 25. krog Srbske Superlige.

Če domača ekipa želi ohraniti možnosti za osvojitev prvega mesta pred začetkom končnice, je zmaga nad ekipo iz Kruševca absolutni imperativ. Vendar bo Partizan v tej tekmi precej oslabljen, zato verjamemo, da bo domača ekipa imela precejšnje težave v boju za tri nove točke. Poleg tega je Napredak v prejšnjih sezonah pogosto igral borbeno v Beogradu, kot dovolj kaže zgodovina medsebojnih dvobojev teh ekip na stadionu Partizana.

V zadnjih 10 medsebojnih dvobojih je Partizan samo enkrat uspel zmagati z več kot dvema goloma razlike. Domača ekipa je utrujena od dvoboja s Crveno zvezdo in ima veliko težav z odsotnostjo igralcev. Hkrati so gostje zelo motivirani, da ‘podaljšajo’ svoje sanje o končnici. Tako ne bi bilo presenetljivo, če bi se izkazalo, da bo to tekma, kjer bo odločil en sam gol. Kvaliteta je na strani domače ekipe, a brez večine napadalnih igralcev verjamemo, da bo Partizan imel ofenzivne težave, kar bi lahko imelo posledice na tekmi proti ekipi, kot je Napredak.

Čas začetka: sreda, 13.03.2024, ob 16:55

Stava: Napredak +2 azijski hendikep

Kvota: 1.61

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Ross County vs Hibernian – 13.03.2024

Škotska Premiership zaključuje 29. krog to sredo. Ross County bo na svojem stadionu gostil Hibernian. Gostitelj ima še vedno možnost, da se izmakne z dna lestvice, zato je zanje vsaka točka pomembna. Hibernian je imel nekaj dobrih rezultatov, vendar se je njihova igra proti Rangersom v pokalu razpadla.

Ross County igra za odtenek bolje doma kot v gosteh. Na večini tekem, ki so jih igrali na svojem stadionu, so dosegli vsaj en gol, splošen vtis pa je, da bi lahko v nadaljevanju izboljšali svoj položaj.

Objektivno gledano je Hibernian boljša ekipa, ki je v zadnjem času igrala dobro, vendar so po porazu proti Rangersom izgubili svojo pozicijo. Nathan Moriah-Welsh, redni član njihovih vrst, zagotovo ne bo igral proti Ross Countyju. Kljub temu bo Hibernian tukaj favorit in napovedujemo, da bosta več kot 2.5 gola, saj bo Ross County igral bolj sproščeno kot na zadnji tekmi.

Čas začetka: sreda, 13.03.2024, ob 20:45

Stava: Več kot 2.5

Kvota: 1.74

Stavnica: Ivibet

100% do 150€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Kerala Blasters vs Mohun Bagan – 13.03.2024

Indijska Super Liga nadaljuje to sredo. Kerala Blasters bo na svojem stadionu gostila vodilno ekipo, Mohun Bagan. Domača ekipa se je v zadnjem času borila za zmage, Mohun Bagan pa je imel priložnost utrditi svoje prvo mesto.

Nedavno so Kerala Blasters igrali brez Adriana Lune, enega najboljših nogometašev v svojih vrstah. Je njihov organizator igre in tretji najboljši strelec. Brez njega ekipa ne ustvarja dovolj priložnosti za doseganje golov. To je vidno v njihovih predstavah.

Po drugi strani je Mohun Bagan dosegel odlične rezultate in prepričljive zmage v zadnjih dveh mesecih. Postali so zelo nevarni pred nasprotnikovim golom, zato lahko vedno pričakujemo vsaj en gol od njih.

Kerala Blasters igra bolje doma kot v gosteh, zato bodo igralci Mohun Bagana morali trdo delati, da ohranijo prvo mesto na lestvici. Pričakujemo tesno zmago gostov.

Čas začetka: sreda, 13.03.2024, ob 15:00

Stava: Zmaga Mohun Bagana

Kvota: 2.36

Stavnica: 20bet

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Borussia Dortmund vs PSV – 13.03.2024

V povratni tekmi osmine finala Lige prvakov Borussia Dortmund na svojem Signal Iduna Parku gosti PSV ob 21:00. Prva tekma v Eindhovnu se je končala z neodločenim izidom 1-1.

Po dokaj enakovredno odigrani prvi tekmi v Eindhovnu prejšnji teden, ki se je končala z neodločenim izidom 1-1, ostaja izid tega srečanja zelo negotov. Čeprav velja Dortmund na Signal Iduna Parku za favorita, ne smemo spregledati odlične forme PSV v tej sezoni.

Ob dejstvu, da so se vse štiri prejšnje tekme med tema dvema ekipama končale z zadetki na obeh straneh in da priljubljeni Milijonarji proti PSV v svoji zgodovini še niso utrpeli poraza, se ta kombinacija zdi dobra izbira za njihov prihajajoči spopad.

Čas začetka: sreda, 13.03.2024, ob 21:00

Stava: 1X & oba tima gol

Kvota: 2.03

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Bournemouth vs Luton – 13.03.2024

Tekma Premier lige, ki je bila decembra preložena zaradi poškodbe Toma Lockyerja, bo ponovno odigrana.

Bournemouth ni v tako slabem položaju na lestvici, vendar bi lahko bil, če bi doživeli poraz proti Lutonu. Luton, po drugi strani, ima v naslednjih nekaj dneh dve pomembni tekmi in če želijo ostati v ligi, morajo iz teh dveh tekem odnesti nekaj točk.

Obe ekipi morata napadati in poskušati zmagati to tekmo, zato pričakujemo gole na obeh straneh.

Čas začetka: sreda, 13.03.2024, ob 20:30

Stava: Oba tima dosežeta gol

Kvota: 1.60

Stavnica: Ivibet

100% do 150€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment