Stavni nasveti: Lazio – Atalanta 11.02.2023

stave-online
11 februarja, 2023
362 Views
Lazio - Atalanta

Ekipi, ki se borita za mesto med najboljšimi štirimi moštvi v Serie A se bosta to soboto pomerili na Olimpicu v Rimu.

Kvote

Končni izid: 2.37/3.40/3.10

Azijski hendikep (-0.25/+0.25): 2.080/1.850

Vsota golov Over/Under (2.5): 2.00/1.80

Kvote Bet365.

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Lazio

Lazio je v zadnjem času izgubil nekaj dragocenih točk, izpadel je tudi iz italijanskega pokala in je v nizu treh tekem brez zmage v vseh tekmovanjih.

V Serie A so že pet tekem brez zmage, vendar s tremi remiji v tem nizu. In če pogledamo širšo sliko, so na zadnjih sedmih tekmah dosegli le dve zmagi.

Lazio v zadnjem času ni v najboljši formi in ima težave z obrambo. Na zadnjih sedmih tekmah so ohranili le dve nedotaknjeni mreži, dobra stvar pa je, da le na eni tekmi niso uspeli zadeti.

Na lestvici so 4. z 39 točkami, a imajo le točko več od Atalante in točko manj od večnega tekmeca Rome.

Na Olimpicu je Lazio v zadnjem času izgubil preveč točk. Na zadnjih šestih tekmah imajo le dve zmagi, zaskrbljujoče pa so izpustili točke proti ekipam iz spodnjega dela lestvice.

S 37 goli ima Lazio dober napad in le tri ekipe so dosegle več golov, največja moč te ekipe pa je njihova obramba. Prejeli so le 17 golov, manj pa jih je prejel le Napoli.

Atalanta

Dobra stvar za Atalanto je: ne sodelujejo v Evropi, izpadli so iz italijanskega pokala, Juventusu pa so odvzeli točke. Zaradi vsega tega so 5. na lestvici s precej boljšimi možnostmi za uvrstitev v Ligo prvakov in za Laziem zaostajajo le točko, za Romo pa dve.

Zdaj se lahko do konca sezone osredotočijo le na Serie A.

Atalanta je v nizu dveh zaporednih porazov, proti Interju v pokalu in Sassuolu v Serie A. Na obeh tekmah niso dosegli zadetka in to je bilo prvič v tej sezoni, da Atalanta ni dosegla zadetka na dveh zaporednih tekmah.

Po svetovnem prvenstvu dosegajo veliko golov. Na zadnjih šestih tekmah pred porazoma proti Interju in Sassuolu so zabili 20 golov, kar je v povprečju bilo 3.33 gola na tekmo.

Atalanta ima zelo težek niz gostovanj. V naslednjih tednih jih čakajo gostovanja proti Laziu, Milanu in Napoliju. In pred kratkim so igrali tudi proti Juventusu v gosteh.

Atalanta je dve tekmi brez zmage v gosteh in na zadnjih petih tekmah v gosteh jim ni uspelo ohraniti mreže nedotaknjene. Na zadnjih petih gostovanjih imajo eno zmago.

Lazio vs Atalanta H2H 

23.10.22 – Atalanta : Lazio – 0:2

22.01.22 – Lazio : Atalanta – 0:0

30.10.22 – Atalanta : Lazio – 2:2

31.01.21 – Atalanta : Lazio – 1:3

27.01.21 – Atalanta : Lazio – 3:2

Poškodbe in odsotnosti

Lazio: Danilo Cataldi in Stefan Radu sta poškodovana.

Atalanta: Luis Muriel in Joakim Maehle sta kaznovana. Simone Muratore in Mario Pašalić pa poškodovana.

Stavni nasvet

It’s hard to predict a full-time winner here but we are expecting interesting and they know to produce some incredible games over the years. Six of their last eight games ended with over 2.5 goals and we expect the same this Saturday.

To je potencialno zelo zanimiva tekma z velikim vložkom. Obe ekipi želita mesto med prvimi 4 in obe ekipi v zadnjih tednih nista v najboljši formi.

Težko je napovedati zmagovalca tukaj, vendar pričakujemo zanimivo tekmo in vemo, da so v preteklih letih ustvarili nekaj neverjetnih tekem. Šest od njihovih zadnjih osmih tekem se je končalo z več kot 2.5 zadetka in pričakujemo, da bo enako tudi to soboto.

Datum in ura: sobota, 11.02.2023, 8.45

Napoved: Oba data gol in več kot 2.5 gola skupaj na tekmi

Kvota: 2.20 

StavnicaBet365

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment