Stavni nasveti: Brazilija – Srbija 24.11.2022, 20.00

stave-online
23 novembra, 2022
65 Views
Brazilija - Srbija

Najbolj zanimiva in razburljiva tekma prvega kroga na svetovnem prvenstvu v Katarju bo tekma med Brazilijo in Srbijo. Ta tekma bo odigrana na stadionu Lusail Iconic v četrtek, 24. novembra, ob 20.00 uri.

Brazilija

Brazilci so bili v južnoameriških kvalifikacijah za Katar več kot dominantni. To fazo so končali brez poraza – dosegli so 14 zmag in le tri remije, tako da so imeli na končni lestvici šest točk več od Argentine.

Na to svetovno prvenstvo prihajajo z najvišjimi možnimi ambicijami. Brazilija ni zmagala na svetovnem prvenstvu vse od leta 2002 in to je zelo dolg post za tako nogometno velesilo.

Ta generacija Brazilcev igra tekoč in učinkovit nogomet. Na 17 kvalifikacijskih tekmah so zabili 40 golov, kar je strašljiv podatek. Neymar se je izkazal z osmimi goli in osmimi podajami, veliko podporo pa je imel v Richarlisonu, Raphinhi, Coutinhu in drugih.

Srbija

Od prihoda selektorja Dragana Stojkovića, enega najboljših igralcev v zgodovini te reprezentance, Srbija igra veliko bolje, z veliko več discipline in osredotočenosti. Bil je idol mnogim igralcem, ki zdaj igrajo za reprezentanco, zato je način, kako Srbija igra v zadnjem času, prav neverjeten.

Ta ekipa ima odlične posameznike. Kapetan ekipe je Dušan Tadić, tu so še Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić, tako da je srbska zasedba vredna vsega spoštovanja. Obramba je najšibkejši del ekipe in je lahko glavna težava proti močnim nasprotnikom, a tudi v teh primerih ne zanemarjajo napadalnega pristopa.

H2H

Zanimivo je, da sta ti dve reprezentanci igrale medsebojno srečanje v skupinskem delu na svetovnem prvenstvu pred štirimi leti v Rusiji, ko je Brazilija slavila z 2:0.

Stavni nasvet

Pričakujemo atraktiven in zelo razburljiv dvoboj. Srbija ne bo le občudovala moč nasprotnika, ampak bo na tej tekmi šla na zmago. To je pristop k vsaki tekmi in tudi proti Braziliji se selektor Stojković zagotovo ne bo predal. Verjamemo, da bosta obe ekipi dosegli vsaj en gol.

Datum in ura: 24.11.2022, 20.00

Namig: Oba data gol – da

Kvota: 1.83

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment