Stavni nasveti: Atletico Madrid – Valencia, 18.03.2023

stave-online
18 marca, 2023
46 Views
Atletico Madrid - Valencia

Atletico Madrid bo imel v soboto ob 21. uri priložnost, da se utrdi na tretjem mestu. V Madrid prihaja Valencia.

Kvote

Končni izid 1×2: 1.56 / 3.92 / 6.35

Over/Under 2.5: 2.155 / 1.696

Kvote prek stavnice 22Bet.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Atletico Madrid novice

Kljub številnim vzponom in padcem Atletico Madrid zaseda 3. mesto na lestvici. Pomaga jim dejstvo, da v Evropi z razliko od večine tekmecev nimajo več obveznosti, zato se lahko v miru posvetijo obveznostim v La Ligi.

Atletico je v zadnjem času v kar dobri formi. V zadnjih 5 tekmah ima domača ekipa 4 zmage in 1 remi, kar je nedvomno pohvale vredna forma. Nedavna domača zmaga proti Sevilli s prepričljivih 6:1 je pokazala, da Atletico Madrid ni le ekipa, ki zna “parkirati avtobus” pred svojim golom.

Atletico Madrid je trenutno ekipa v najboljši formi v La Ligi, ko govorimo o učinkovitosti, glede na 10 doseženih golov na zadnjih 5 tekmah. Domača ekipa ima odlično priložnost, da nadaljuje v tem ritmu, saj v Madrid prihaja ekipa z le eno zmago v gosteh v tej sezoni.

Valencia novice

Malokdo je lahko pričakoval, da bo po 25 krogih Valencia v nevarnem območju. Gostje zasedajo 17. mesto in imajo le točko več od predzadnje Almerie. Valencio čaka izjemno velik in težak boj za obstanek, še toliko bolj, ker je konkurenca v tem delu lestvice velika, ekipa s stadiona Mestalla pa v tej sezoni ne blesti.

Njihova največja slabost so gostovanja. Valencia je na 12 tekmah v gosteh osvojila le 6 točk, dosegla pa je samo 8 golov. Le 1 zmaga na teh tekmah je jasen znak, da jih gostovanja prav nič ne veselijo, a na njihovo žalost obstanka v ligi ne zagotavljajo samo domače osvojene točke.

Njihove zadnje 4 tekme so se končale z le enim zadetkom, kar jasno kaže, da Valencia igra racionalno in previdno. Vendar tak način igre ne prinaša želenega števila točk, gostje pa točke potrebujejo zdaj.

H2H

Zelo pomembno je omeniti, da je Atletico Madrid zadnji poraz proti Valencii doživel leta 2011. Od takrat je domača ekipa osvojila vse 3 točke na tekmah pred svojimi navijači.

Poškodbe in odsotnosti

Atletico Madrid: Regulion in Mandava.

Valencia: Domenech, Gabriel Paulista, Lato in Marcos Andre.

Stavni nasvet

Atletico trenutno igra najboljši nogomet v La Ligi. Domači so dvignili formo in jih je v zadnjem času zelo težko premagati, tako da trenutno ne vidimo načina, na katerega bi lahko Valencia resneje ogrozila veliko boljšega tekmeca.

Samo na 3 od zadnjih 20 tekem teh ekip v Madridu nista bila dosežena vsaj 2 gola, tako da moramo glede na trenutno razmerje moči dati prednost domači ekipi. Predvsem zato, ker ima Atletico Madrid veliko bolj učinkovit arzenal kot Valencia.

18.03.2023 21.00 / Atletico Madrid To Win & Total Over 1.5 / 1.95 / 22BET

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment