Stavni nasvet: Unics Kazan – Monaco

stavni nasvet

Top 16 faza EuroCup tekmovanja se nadaljuje, v skupini G nas danes čaka zanimiv obračun med domačim Unicsom iz Kazana in enim izmed tihih favoritov tega tekmovanja, francoskim Monacom. Obe ekipi sta se brez večjih težav prebili skozi skupinski del in glede na igro, ki sta jo prikazali smo povsem prepričani, da nas čaka zelo zanimiva tekma.

Domača ekipa Unics Kazan je imela na papirju sicer težko, a v resnici precej lahko skupino, kjer so številne ekipe igrale eksibicijsko. Skupinsko fazo so vzeli resno in si zelo hitro priigrali dovolj zmag, za uvrstitev v Top 16 fazo. To moštvo odlikuje zelo trdna obramba in kontrolirani napadi, zaradi česa pogosto igrajo tekme z malo točkami.

Po drugi strani je monaška zasedba že v evropskem okviru znana kot disciplinirana skoraj vojaška ekipa, ki igra zelo trdo obrambo in nadzira svoje napade. Na njihovih tekmah je pogosto majhno število točk, saj so ravno tako pragmatična ekipa, ki skupaj igra že vrsto let. Imeli so precej težko skupino, kjer so bili do zadnjega v igri za prvo mesto in s tem nakazali, da so lahko resen kandidat tudi za končno zmago.

Pričakovani postavi

Pred tem dvobojem je pomembno poudariti, da imata oba trenerja na razpolago vse igralce, rotacija Unicsa pa se je s prihodom Jordana Tiodoreja le še razširila.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi doslej še nista odigrali niti ene medsebojne tekme, zato ni trendov, ki bi jim lahko sledili.

Stavni nasvet

Menimo, da so stavnice na tej tekmi pustile nekaj prostora na trgu skupnega števila točk, torej da je linija postavljena za kakšno točko previsoko. Zaradi tega bo naša stava danes na Under 153.5 points (obe ekipi dosežeta skupno 153 ali manj točk), ki se plača po solidni kvoti 1.93 na stavnici Bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news