Stavni nasvet: Tottenham – AC Milan 8.03.2023, 21.00

stave-online
8 marca, 2023
301 Views
Tottenham - AC Milan

Milan je dobil prvo tekmo na San Siru, zdaj pa potuje v London, kjer bo odigral tekmo proti Tottenhamu in si morda po dolgem času izboril mesto v četrtfinalu Lige prvakov.

Kvote

Končni izid: 1.85 / 3.60 / 4.20

Over/under (2.5): 1.90 / 1.90

Kvote prek stavnice Bet365.

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Tottenham novice

Po porazu proti Milanu na San Siru z 1:0 na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov je Tottenham pred svojimi navijači nanizal dve zmagi v Premier ligi proti West Hamu in Chelseaju.

Toda Tottenham je iz pokala FA izpadel s strani podprvaka Championshipa Sheffield Uniteda. Samo tri dni kasneje so izgubili še eno tekmo z rezultatom 1:0 v prvenstvu proti Wolvesom. Tottenham je trenutno na četrtem mestu Premier lige in za vodilnim Arsenalom zaostaja za 18 točk.

Na naslednji tekmi bodo morali Spurs loviti gol zaostanka s prve tekme. Contejeva vrnitev bi lahko bila ključnega pomena v sredo zvečer, saj je italijanski strokovnjak dobil pet od zadnjih šestih domačih tekem v vseh tekmovanjih proti Milanu.

AC Milan novice

Milan že 11 let, od sezone 2011/12, čaka na vstop v četrtfinale Lige prvakov. Ekipa Stefana Piolija ima odlično sezono v Serie A. Končno so osvojili scudetto, tako da so v evropsko tekmovanje vstopili z velikimi ambicijami.

A po vsem prikazanem do zdaj so Rossoneri daleč od ekipe, kot so nekoč bili. Toda kljub temu si je Milan uspel zagotoviti zmago z 1:0 na prvi tekmi proti angleškemu predstavniku, odigrani pred tremi tedni na slovitem San Siru.

V soboto je Milan v Firencah doživel poraz z 2:1. A tisto, kar lahko vliva optimizem v vrste Rossonerov, je dejstvo, da je Milan v večini primerov uspel napredovati, ko je doma zmagal na prvi tekmi v Uefinih tekmovanjih.

H2H

V dosedanjih 7 medsebojnih obračunih teh dveh ekip je Tottenham dosegel 4 zmage, medtem ko je bil Milan boljši le enkrat in to na prejšnji tekmi, v kateri je nedavno slavil z 1:0. Dve srečanji sta se končali neodločeno.

Poškodbe in odsotnosti

Tottenham: Rodrigo Bentancur, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon in Hugo LIoris so poškodovani, Eric Dier pa zaradi rumenih kartonov ne bo igral proti Milanu.

AC Milan: Trener gostov Stefano Pioli na povratni tekmi s Tottenhamom ne bo mogel računati na Brahima Diaza in Zlatana Ibrahimovića.

Stavni nasvet

V drugem dvoboju teh dveh ekip pričakujemo, da bo Tottenham pokazal vse tisto, česar nismo videli na prvi tekmi na San Siru.

Verjamemo, da bodo zmagali, zato je naša izbira za to tekmo zmaga domače ekipe v rednem delu tekme, ki jo stavnica Bet365 ponuja z odlično kvoto 1,95.

Datum in ura: sreda, 8.03.2023, 21,00

Napoved: 1

Kvota: 1.85

Stavnica: Bet365

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment