Intro

Stavni nasvet: Suduva – Ferencvaroš

stavni nasveti

Crvena zvezda se je včeraj izkazala kot trd oreh za odlično ekipo Young Boys-a in naša stava je izgubila, danes pa se že ponuja nova priložnost, saj smo našli odlično vrednost na eni izmed današnjih tekem Evropske lige. V Litvi na stadionu Marijampolės sporto centrose se bosta srečala domača Suduva in madžarski Ferencvaroš. Stavničarji so precej burno reagirali na odprto linijo in kvote, te se namreč tekom dneva premikajo v eno smer in tokrat smo se odločili igrati proti trgu oz. “against the public”, torej nasprotno temu, kar bo igrala večina stavničarjev.

Ekipa Suduve je svojo evropsko pot začela pred mesecem in pol, ko so izgubili v prvem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov proti Crveni Zvezdi, nato pa so svojo odisejado nadaljevali v kvalifikacijah za Evropsko ligo. Tu so najprej dvakrat s 5: 0 premagali Tre Penne, v zadnjem krogu pa so še dvakrat z 2: 1 premagali izraelsko moštvo Maccabi iz Tel Aviva. Ta ekipa Suduve je zasnovana tako, da ima veliko mladih in perspektivnih nogometašev, v mestu pa je danes veliko napetosti, saj so bile vse vstopnice za to tekmo razprodane.

Ferencvaroš je prav tako letošnjo evropsko pot začel v kvalifikacijah za Ligo prvakov, kjer so najprej z 2-1 in 3-2 izločili bolgarski Ludogorec , v nadaljevanju pa so bili boljši še od malteške Vallete. Na koncu so naleteli na hrvaškega prvaka, zagrebški Dinamo, kjer so odigrali odlično prvo tekmo, na povratni pa na svojem stadionu izgubili z 0: 4.

Pričakovani postavi

Domača ekipa na tej tekmi ne bo mogla računati na svojega najboljšega in najbolj nadarjenega igralca, ki je poškodovan, vsi ostali igralci pa so nared. Ferencvaroš na drugi strani nima večjih težav s kadrom, ukrajinski trener pa naj bi na igrišče poslal svojih najboljših 11 igralcev.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi doslej še nikoli nista igrali drug proti drugi. V svojih domačih prvenstvih sta zelo dominatni in igrata tekme z veliko goli, zato bi lahko predvidevali, da bo to tekma z več kot dvema goloma. Kvota na domače je precej padla, saj je javnost reagirala na zgodbe o velikem zanimanju navijačev za to tekmo. Vendar pa stadion Suduve sprejme samo 6.500 navijačev in težko pričakujemo kakšno peklensko vzdušje.

Stavni nasvet

Kot smo že povedali je javnost na strani domače ekipe in mnoge stavne napovedi predvidevajo, da Suduva te tekme ne bo izgubila. Glede na to, kar smo doslej videli od madžarskega predstavnika, gre sigurno za zelo kakovostno ekipo z veliko izkušenimi nogometaši in menimo, da ta kvota ponuja velik value. Zaradi tega je naš stavni nasvet na tej tekmi, da igramo na Ferencvaros -0.5AH (zmaga Ferencvaroša), ki se plača po solidni kvoti 2.096 na stavnici 1xBet.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

 

Vsi stavni nasveti

Relevant news