Stavni nasvet: Shrewsbury – Liverpool

stave danes

Angleški FA pokal je eno bolj zanimivih tekmovanj predvsem zaradi dejstva, da lahko na sproti postavi eno super moštvo in nižjeligaša. In prav to je situacija, ki se bo zgodila danes. Svetovni in evropski prvak Liverpool gostuje pri tretjeligašu Shrewsburyju. Redsi bodo imeli zanimivo pot, na katero verjetno ne bodo vzeli svojih najboljših igralcev. Za gostitelja bo na drugi strani to spektakel kot še nikoli doslej.

Shrewsbury že vrsto let tekmuje v nižjih vrstah angleških profesionalnih lig. Trenutno so 16 v League 1, z ne pretirano dobrimi rezultati. Na 12 tekmah imajo 5 zmag, 4 remije in 3 poraze z gol razliko 15:15. Precej povprečno in ne pozabite, da gre to za tretjo angleško ligo. Zato ne bomo izgubljali preveč besed.

Liverpool domačih pokalnih tekmovanj praktično ne igra, odkar je vodenje prevzel Klopp. Se pravi, da jim ne pripisujejo nobenega pomena in to je nemški strokovnjak javno povedal in bil zaradi tega kritiziran. A vse so mu oprostili po uspehu v Ligi prvakov in verjetno se bo to zgodilo še enkrat, če letos osvoji še Premiership. Redsi se v zadnjem času opirajo predvsem na obrambo in skušajo zmagovati s tem, da zaustavijo svoje nasprotnike. Pričakujte povsem drugačno postavo na tej tekmi, mešano, vendar zelo motivirano.

Pričakovani postavi

Iskreno rečeno, kar se tiče domačinov nimamo nobenih informacij, ki bi nam lahko bile pomembne.

Pri gostih je veliko igralcev vprašljivih, kar pomeni, da jih Klopp danes ne bo niti pripeljal, in sicer Lovren, Keita, Shaqiri, Milner, Mane.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Kot rečeno, FA pokal je zanimiv predvsem zaradi tega, ker se merijo ekipe, ki nimajo nobenih dotičnih točk. Danes bo to sploh prvi obračun med omenjenima moštvoma.

Stavni nasvet

Čeprav se zavedamo, da Liverpool ne bo igral z najboljšo postavo, se nam zdi, da bodo ti fantje, ki bodo šli na teren, več kot motivirani, da Kloppu pokažejo, kaj zmorejo in se bodo potrudili, da bodo premagali še tako šibkega nasprotnika. Za zmago Redsov s tremi goli ali več razlike je kvota 3.45  na stavnici Bet365. To je vredno poskusiti, ker tveganje ni tako veliko, če na stanje stvari pogledamo nekoliko bolj realistično.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news