Stavni nasveti: Real Madrid – Liverpool, 15.03.2023

stave-online
15 marca, 2023
362 Views
Real Madrid - Liverpool

Real Madrid in Liverpool igrata eno od zadnjih dveh tekem osmine finala Lige prvakov, v sredo zvečer pa bomo dobili popoln seznam udeležencev četrtfinala tega elitnega tekmovanja. Začetek tekme na stadionu Santiago Bernabeu je ob 21. uri.

Mnogi menijo, da bo ta tekma zgolj formalnost, saj so si Los Blancos na prvi tekmi priigrali pomembno prednost. Nogometaši Liverpoola španske prestolnice zagotovo ne bodo obiskali kot turisti.

Kvote

Končni izid 1×2: 2.32 / 3.84 / 2.77

Azijski hendikep (0/0): 1.75 / 2.075

Vsota golov over/under (3): 1.77 / 2.01

Kvote preko stavnice 22bet.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Real Madrid

Čeprav je na Anfieldu že po 15 minutah izgubljal z 2:0, je Real v 47 minutah dosegel pet golov in tako s 5:2 že praktično izločil Liverpool. Carlo Ancelotti je znova pokazal, da je fantastičen taktik v tekmah na izločanje, njegova ekipa pa je prepričljivo premagala aktualne evropske podprvake.

Kljub občutni prednosti s prve tekme je do konca še 90 minut, zato morajo biti igralci madridskega kluba čim bolj disciplinirani in previdni. To tekmovanje je v minulih sezonah prinašalo neverjetna presenečenja, zato igralci Reala ne bi smeli biti pretirano evforični.

Po tekmi v Angliji je Real Madrid padel v rahlo krizo forme in rezultatov. Niz treh tekem brez zmage se je končal prejšnji konec tedna proti Espanyolu. Katalonce so premagali s 3:1; pred tem jim ni uspelo premagati Atletica Madrida, Barcelone in Betisa.

Trener Carlo Ancelotti ne more računati na Davida Alabo in Ferlanda Mendyja, medtem ko so vsi ostali igralci zdravi.

https://twitter.com/realmadrid/status/1635930082366586880

Liverpool

Liverpool nadaljuje z odličnimi predstavami v tekočem tekmovalnem letu. Potem ko so v največjem angleškem derbiju demolirali Manchester United s 7:0, so Redsi prejšnji konec tedna znova razočarali svoje navijače.

Z 0:1 jih je premagal Bournemouth, zadnjeuvrščeno moštvo Premier lige (pred to tekmo), zato je Kloppovo moštvo nadaljevalo z obupnimi igrami v gosteh. V letošnji sezoni so na gostovanjih dosegli le šest zmag in imajo že deset porazov.

Luis Diaz, Thiago, Joe Gomez in Calvin Ramsay bodo izpustili dvoboj v Madridu, vprašljiv pa je nastop Nabyja Keiteja.

Real Madrid vs Liverpool H2H

Real Madrid je premagal Liverpool v vseh tekmovanjih v šestih od zadnjih sedmih tekem. Prejšnjo sezono sta se srečala v finalu Lige prvakov, Real pa je z golom Viniciusa Juniorja zmagal z 1:0.

Pričakovani postavi

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Camavinga, Rudiger, Militao, Carvajal; Tchouameni, Kroos, Modrić; Valverde, Vinicius Junior, Benzema

Liverpool (4-3-3): Alisson; Robertson, Van Dijk, Konate, Alexander-Arnold; Fabinho, Henderson, Jota; Salah, Gakpo, Nunez

Stavni nasvet

Pričakujemo, da se bo Jurgen Klopp odločil za ultra-ofenzivno taktiko, saj mora njegova ekipa zmagati z vsaj tremi goli. Zato pričakujemo, da bo Liverpool na tej tekmi dosegel vsaj dva zadetka.

Datum in ura: sreda, 15. marec 2023, 21.00

Namig: Individual Total 2 Over 1.5

Kvota: 2.01

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment