Stavni nasvet: Porto – Inter, 14.03.2023

stave-online
14 marca, 2023
312 Views
Porto - Inter

Na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov se bo Porto srečal z milanskim Interjem. Tekma je na sporedu v torek od 21. ure na stadionu Dragao.

Prva tekma se je končala z rezultatom 1:0 za nerazzurre, edini zadetek pa je dosegel Romelu Lukaku v 86. minuti.

Kvote

Končni izid 1×2: 2.648 / 3.3 / 2.688

Vsota golov over/under (2.5): 2.136 / 1.71

Kvote preko stavnice 22Bet.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Porto novice

Nogometaši Porta so na zadnji tekmi portugalske lige doma premagali Estoril s 3:2. Že v deveti minuti srečanja je Marko Grujić domačim zagotovil prednost, ki je trajala vsega 18 minut, ko so gostje prišli do izenačenja. Le tri minute pozneje je vodstvo Porta ponovno zagotovil Andre Franco. V 67. minuti so gostje dosegli enajstmetrovko. V petih minutah so nato tudi domači prišli do enajstmetrovke, z bele točke pa je bil natančen Mehdi Taremi, ki je postavil tudi končni izid.

V ligi zasedajo drugo mesto s 57 točkami, osem manj od prvouvrščene Benfice in dve več od tretjeuvrščene Brage. Na zadnjih štirih tekmah v vseh tekmovanjih so zabeležili dve zmagi in dva poraza.

V Milanu je Otavio prejel rdeči karton in bil za to tekmo suspendiran. Stephen Eustaquio se je poškodoval proti Estorilu, a bi moral biti pripravljen. Evanilson, Joao Marcelo in Francisco Meixedo so odsotni zaradi poškodb.

V zvezi s prvo tekmo proti Interju bo predvidoma namesto kaznovanega Otavia na igrišče pritekel Andre Franco ali Stephen Eustaquio, medtem ko bo namesto Ivana Marcana na mestu srednjega branilca verjetno zaigral Fabio Cardoso, a bomo moram videti.

Inter novice

Milanski Inter je v zadnjem krogu Serie A v gosteh nepričakovano izgubil proti Spezii z 2:1. V 14. minuti so izsilili enajstmetrovko, ki pa je ni uspel realizirati Lautaro Martinez. Domači so povedli v 55. minuti, v 83. minuti pa so gostje dobili še eno enajstmetrovko, tokrat pa je bil natančen Romelu Lukaku. Štiri minute kasneje je Spezia znova dosegla vodilni zadetek, a se tokrat gostom ni uspelo več vrniti v igro.

Trenutno so na drugem mestu prvenstvene lestvice s 50 točkami, tremi več od peto uvrščene AS Rome. Na zadnjih štirih srečanjih v vseh tekmovanjih so zabeležili dve zmagi in dva poraza.

Simone Inzaghi nima velikih težav s poškodovanimi igralci, pod vprašajem pa sta le Joaquin Correa in Milan Skriniar. Dalbert je zaradi poškodbe kolena še vedno izven pogona. Vsi ostali bodo na voljo.

Hakan Calhanoglu in Federico Dimarco bi se morala glede na tekmo s Spezio vrniti v začetnih 11. Trener Interja bo imel veliko dilemo v napadu, Lautaro Martinez naj bi bil kot najboljši strelec moštva varna izbira, ali bo dvojec z njim tvoril Edin Džeko ali Romelu Lukaku, pa bomo še videli.

H2H

Pred prejšnjim dvobojem, ko je Inter doma slavil z 1:0, sta se ti ekipi nazadnje pomerili leta 2006.

Pričakovane postave

Porto (4-2-3-1): Costa; Mario, Pepe, Cardoso, Sanusi; Grujič, Uribe; Franco, Pepe, Galeno; Taremi

Inter Milano (3-5-2): Onana; De Vrij, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Lukaku

Stavni napoved

Pred tem dvobojem stavnice pričakujejo povsem izenačen dvoboj in nimajo favoritov. Tako kot na prvi tekmi bosta obe ekipi verjetno igrali bolj zbrano in previdno, naš nasvet za to tekmo pa je neodločen rezultat ob polčasu ali koncu tekme.

Datum in ura: torek, 14.3.2023, 21:00

Napoved: X In The First Half Or In The Match – Yes

Kvota: 1.65

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment