Stavni nasvet: Mornar Bar – Nizhny Novgorod

stavni nasvet

Končana je pavza v Evropskih košarkarških tekmovanjih in od danes naprej se nadaljujejo tako 7DAYS Eurocup, kot tudi FIBA Champions League in lahko pričakujete naše poznane predloge iz teh tekmovanj, kateri so se pokazali za zelo profitabilne tekom prejšnjega leta. V okviru desetega kroga FIBA Champions League, kjer se bota srečali v črnogorskem mestu Bar, domača ekipa Mornar in gosti iz Rusije, ekipa Nizhny Novgoroda. Smatramo, da na tej tekmi obstaja resen value na en market, zaradi situacije v enem izmed teh dveh klubov.

Domača ekipa Mornar iz Bara trenutno v tem tekmovanju ima score od dve zmagi in sedem porazov. Začeli so s šest zaporednih porazov, ampak so v zadnjih treh tekma uspeli ustvariti dve zmagi, obakrat na domačem terenu proti najslabši ekipi te skupine VEF Rige (106-99 po podaljšku) in proti Gazientepu (84-77). Imeli smo priložnost, da gledamo to ekipo tudi v nedeljo proti ekipi Partizan NIS in iskreno nismo videli še razpuščeno ekipo, katera se obnaša kot na ulični košarki. Ameriški igralci so privatizirali ekipo, kateri šutirajo kadar se njim zahoče, kar vodi do zelo nestabilne igre v naletih.

Na drugi strani ekipe Nizhny Novgorod ima v tem tekmovanu score šest zmag in tri poraze, na prvi tekmi katero so igrali proti tej ekipi, so zmagali z kar 20 točk razlike (89-69). To kar dela odlično to ekipo je podatek, da nimajo veliko zvezdo v svoji ekipi, ampak igrajo ekipno in jim je glavna moč obramba. Nizhny je na devetih dosedanjih tekmah prejel 665 točk (povprečje nekaj malega pod 74 točk na tekmo), na 7 od 9-ih tekmah pa so svoje nasprotnike držali pod 75 točk. To je pomembno, ker Mornar kadar tekme zmaguje, dela to izključno s svojim napadom, saj obrambe praktično ne igrajo.

Pričakovani postavi

Oba trenerja imata vse svoje igralce na razpolago, poškodovanih ni in vsekakor nas čaka zelo zabavna tekma v vsakem primeru.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ta dvoboj kateri je bil odigran v Rusiji je edini dvoboj, kateri je odigran med tema dvema ekipama, tako da nekakšnih ekstra zanimivosti ni, katere bi se lahko »naslonili«.

Stavna napoved

Zares smatramo da so stavnice na tej tekmi naredile napako na marketu money line, da s kvoto katero so postavili očitno preveč spoštujejo ekipo Mornar Bar kateri  zares izgleda kot razpuščena banda na terenu. Iz tega razloga smatramo, da je najboljše na tej tekmi odigrati Nizhny Novgorod Money Line (da Nizhny Novgorod zmaga na tekmi, podaljški se računajo), katera stava se plača s solidno 1.73 kvoto v online športni stavnici 1xbet.

V kolikor niste sigurni kaj ta stava pomeni in kako jo postavite ter v kateri stavnici jo lahko odigrate, vam predlagamo da preberete naš članek na temo najboljših stavnic za igralce iz Slovenije, kateri se nahaja tukaj.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news