Stavni nasvet: Morerirense – Porto

stavni nasvet

Porto že zaostaja štiri točke za Benfico in današnja tekma z Morerienseom jim je zelo pomembna. Prostora za kiks več ni, z druge strani pa domačini imajo na voljo tudi eno točko, saj jih še drži nad vodo izpada.

Moreirense je tipična portugalska domačinska ekipa. Od 17 osvojenih točk v prvenstvu, so samo tri osvojene izven svojega terena, tako da že lahko razume o čem vam tukaj govorim. V sedmih tekmah v Guimaraesu, imajo samo en poraz z štirimi zmagami in dvema neodločenima izidoma. To je bilo od Benfice, v malo sumljivih okoliščinah, saj so prejeli 2 gola v zadnjih petih minutah, radi igrajo izjemno odprto in zadnjih šest tekem na domačem terenu so videli BTTS (both team to score).

1xbet slovenija

Porto je premagal Sporting par dni nazaj in samozavest jim je zelo visoka. Trenutno ekipa Sergia Conceicaoa nima poraza na 11 zaporednih tekem, zmagali pa so tudi zadnjih 5 tekem. Tekom tega perioda samo enkrat niso dosegli več kot en gol in lahko se reče da so v odlični formi, tudi samo ena tekma ni šla v over 2,5 v tem zmagovitem valu.

Najnovejše novice

Luiz Henrique je pod vprašajem.
Novica, katera lahko zelo vpliva, glede nato, da bo Pepe skoraj zagotovo izpustil to tekmo. To ni potrjeno, ampak tudi če bo nastopil ne bo na 100%. To je nekaj, kar lahko vnese nemir v obrambo gostov.

Medsebojni dvoboji

Porto nima poraza v zadnjih šestih tekmah z Moreirenseom, ampak vseeno v zadnji igrani tekmi na Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas stadionu, so zmaji vzeli le eno točko. To kar je zanimivo je, da se over 2,5 pogosto dogaja na teh tekmah in da je učinkovitost na visokem nivoju.

Predlogi za stave

Ta situacija z Pepe-om kateri ni v polnem pogonu, kateri mogoče ne bo niti nastopil, nam je dala eno zelo dobro idejo. Glede nato, da vzamemo v obzir, da obe ekipi igrata zelo odprt nogomet, ne bi bilo čudno če bi videli gole na obeh straneh. Kvota je dokaj visoka, saj je Porto absolutni favorit, ampak verjamite, da se v tem slučaju splača tvegati. Stavnica 1xBet ponuja kvoto 2.20 na naš predlog.

Tip: BTTS
Kvota: 2.20
Stavnica: 1xBet

Vse stavne nasvete za danes najdete tukaj.

Relevant news