Stavni nasvet: Maccabi TA – Milano

stavni nasvet

Včeraj je bil naš stavni nasvet uspešen in upamo, da je to začetek pozitivne serije. Pred nekaj dnevi smo napovedovali tekmo Anadolu Efesa in Milana, kjer smo biliu neuspešni, saj Milančani niso želeli sodelovati z nami in so dosegli le 68 točk. Kakorkoli, danes smo našli lep value na eni tekmi, kjer zopet igra ekipa Milana, tokrat v Izraelu proti ekipi Maccabi TA.

O ekipi Maccabija smo že pisali, nekajkrat pa smo tudi uspešno napovedali njihove tekme, predvsem kar se tiče trga skupnega števila točk. V letošnji izvedbi Evrolige ima Maccabi 13 zmag in 6 porazov, in glede na igro ter rezultate lahko rečemo, da bodo sigurni potnik v Top 8 fazo. Zadnje 4 tekme so imeli težji razpored, saj so imeli 3 gostovanja, tokrat pa igrajo na domačem parketu, kjer to sezono še niso izgubili.

Na drugi strani ima ekipa Armani Milano 10 zmag in 9 porazov, a igra v stilu toplo-hladno. V zadnjih treh krogih ima 2 zmagi in poraz proti Efesu, a so pred tem imeli serijo šestih porazov na sedmih tekmah. Ekipa trenerja Etore Mesine je na papirju zelo kvalitetna in igra atraktivno košarko, a so na nekaterih tekmah brez razloga padli v igri in izgubili že dobljene tekme. Na gostovanjih so v tej sezoni milo rečeno katastrofalni.

Pričakovani postavi

Nobena izmed ekip nima večjih težav s postavo ali poškodbami, zato se pričakuje zelo zanimiv dvoboj v vsakem primeru.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Skozi zgodovino sta ti dve ekipi odigrali 17 medsebojnih tekem v okviru Evrolige, Maccabi pa je zmagal samo na 11 od 17 tekmah. V Izraelu je rezultat 8-0 v korist Maccabija, v glavnem pa se igrajo tekme z veliko število točkami.

Stavni nasvet

Mislimo, da so stavnice za to srečanje postavile napačno linijo hendikepa, to je precej prenizko in, da preveč spoštujejo goste iz Milana. Zaradi vsega naštetega menimo, da je najboljša stava tukaj Maccabi TA -7.5 (zmaga Maccabija z osmimi ali več točkami razlike), ki se plača po solidni kvoti 1.90 na spletni stavnici Bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news