Stavni nasvet: Getafe – Real Madrid

stave-online
4 januarja, 2020
583 Views
stavni nasvet

Španska La Liga nima velike pavze in samo nekaj dni po novem letu se nadaljuje redno kolo te zanimive lige. Na stadionu Coliseum Alfonso Perez, domača ekipa Getafe pričakuje kraljevi klub, Real Madrid in vsi pričakujejo zelo zanimivo tekmo.

Domača ekipa, Getafe je eno od presenečenj te lige, nahajajo se trenutno na šestem mestu lestvice. Na domačem igrišču igrajo več kot odlično in imajo pet zmag, tri remije in eno izgubljeno tekmo z 17 doseženih golov in 7 prejetih. To kar je posebno za to ekipo trenerja Jose Bordalasa je to, da ima zelo izkušeno ekipo in nekaj igralcev kateri so že v poznih tridesetih letih, ampak tudi dalje igrajo fenomenalno.

Z druge strani ekipa Real Madrida igra več kot solidno pod Zidanom in zgleda, da je legendarni Francoz uspel da poveže konce, kateri so bili raztrgani v prejšnji sezoni. Na gostovanju te sezone imajo štiri zmage, štiri remije in samo en poraz, z gol razliko 13:6. Četudi Real Madrid ne igra mogoče najatraktivno te sezone, noben ne može oporekati, da igrajo na rezultat in da osvajajo točke..

Pričakovani postavi

Oba trenerja imate probleme z poškodbami, trener gostov ne more računati na poškodovanega Hazarda, Asensia in Sergia Ramosa, a trener Getafeja ima velike dileme pred tem obračunom saj ne more računati na Gallega, Jasona, Kenedya, Bergaruja, Manojlovića in Oliveriu.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Te dve ekipe so dosedaj igrale ena proti drugi 28 x in rezultati so na strani Kraljevega kluba, saj je Getafe zmagal le na 5-ih tekmah, 3x je bilo neodločeno, Real Madrid pa je zmagal kar 20x. Zanimivo je bilo na zadnjih šest medsebojnih tekmah, kjer sta obe ekipi dosegle vsaj en zadetek, na teh zadnjih šestih tekmah pa bilo pa tudi več kot 2 zadetka na tekmi.

Stavna napoved

Zares ocenjujemo da so stavnice na tej tekmi napravile napako na ponudbi za gole, postavili so dokaj visoko kvoto na igro da obe ekipi dosežeta zadetek. Iz tega vidika smatramo, da je najboljše na tej tekmi odigrati BTTS & O2.5 Goals (da obe ekipi dosežeta zadetek in da bo več kot 2 zadetka na tekmi), katera stava se plača z odlično 2.3 kvoto v spletni stavnici Bet365.

Author stave-online

Leave a comment