Stavni nasvet: Crvena Zvezda – Partizan

stave danes

Danes se nam v Beogradu obeta vroč derbi med Zvezdo in Partizanom. Takoj nam je v oči padel en trg za katerega mislimo, da ponuja dober value. Če pogledamo že statistiko zadnjih 9 večnih derbijev, ugotovimo da pada zelo malo zadetkov. Samo dvakrat sta te dva tekmeca šla v “over”, kar sedemkrat pa se je tekma končala z dvema ali manj zadetkoma na tekmi. Partizan ima pred večnim derbijem kopico skrbi, saj to tekmo enostavno more dobiti (razlika namreč znaša 11 točk v korist Zvezde), a izgubili so enega izmed glavnih igralcev, ki bi lahko bil zelo pomemben akter v napadu, Zorana Tošića, ki je odšel na Kitajsko. Tako bo vse slonelo na Sadiqu in Soumaju, a Zvezda ima dokaj trdno obrambo in pod taktirko novega velika trenerja Dejana Stankovića se znajo  postaviti in odigrati dobro obrambno srečanje.

Zvezdi je na zadnjem prvenstvenem obračunu zmanjkalo nekaj sreče, ko niso uspeli še drugič zadeti proti Inđiji in so tako izpustili dve točki, a dejstvo je, da na tem derbiju zmage sploh ne rabijo, zato bi se znali postaviti bolj obrambno in igrati ne preveč tvegano.

Na drugi strani pa tudi Partizan ne bo smel brezglavo kreniti v napad, saj jih Zvezda lahko hitro kaznuje s svojimi dobrim napadom, zato pričakujemo trd boj na sredini igrišča in ponovno borbo z malo zadetki, saj bi poraz ene ali druge ekipe precej razmajal tenzije v ekipah, srbsko prvenstvo pa je še dolgo, zato tisti, ki radi malo bolj tvegate lahko poskusite tudi z remijem (kvota 3.10).

Kakorkoli, mi smo se odločili, da bomo igrali po malo nižji kvoti, ampak vseeno mislimo, da gre za dober value, saj na srbskih derbijih ponavadi vidimo malo golov.

Under 2.5 @ 1.85 na Bet365

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news