Stavni nasvet: Cercle Brugge – Antwerpen

stave-online
19 januarja, 2020
110 Views
stave danes

Vrača se ena najzanimivejših in za nas najboljših lig za stavljenje, Prva belgijska liga. Danes se bosta v zgodnjem terminu na stadionu Jan Breydelstadion pomerili domača ekipa Cercle Brugge in gostje iz istoimenske ekipe Antwerpna. Verjamemo, da je na tej tekmi solidna vrednost, ki jo je treba unovčiti. Čeprav v zadnjem času nismo imeli veliko uspeha z napovedmi, negativno serijo lahko prekinemo le z nenehnim spremljanjem in igranjem stav, ki imajo vrednost.

Cercle Brugge je trenutno na zadnjem mestu prvenstvene razpredelnice z le 11 točkami na 21 tekmah. Na gostujočih tekmah igrajo katastrofalno, na domačem terenu pa igrajo nekoliko bolje in imajo 3 zmage, en remi ter šest porazov z 10 doseženimi in 17 prejetimi goli. V prvem delu sezone so bili zares ekipa, ki so jo vsi napadali, ko so prispeli, in tiste tri zmage so prišle iz proti slabšim ekipam (Waregem, St. Truiden in Beveren).

Na drugi strani ekipa Antwerpna trenutno zaseda 4. mesto na lestvici, premor pa jim je nedvomno koristil, saj so konec prvega dela sezone odigrali nekoliko slabše. Antwerpen ima v svojih vrstah zelo kvalitetne in izkušene igralce, kot so Defour, Mbokani in Mirallas. Tako izkušena ekipa je vsekakor potrebovala malo počitka, da bi lahko nadaljevali z dobrimi igrami.

Pričakovani postavi

Trenerja nimata posebnih težav s postavami, zato lahko pričakujemo eno zanimivo tekmo.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi sta doslej igrali med seboj 17-krat, rezultati pa so bolj na strani Antwerpna, ki je zmagal 7-krat, 7-krat sta remizirali, Cercle Brugge pa je zmagal le 3-krat. Kar zadeva gole, so rezultati precej mešani, čeprav prevladuje trend z malo zadetki in na tej tekmi se ne bomo ozirali na ta trg.

Stavni nasvet

Menimo, da so stavnice na tej tekmi postavile prenizko linijo na trgu azijskega hendikepa, torej da so na zmago gostov postavile precej visoke kvote. Zaradi tega predlagamo stavo na Antwerpen -0.5 (zmaga Antwerpna), ki jo lahko odigrate po kvoti 1.77 na spletni stavnici 1xBet.

[single_affiliate_xl title=”1xbet” ]

Author stave-online

Leave a comment