Stavni nasvet: Brescia – Milano

stave danes

Pri košarkarskih stavnih nasvetih trenutno nimamo preveč sreče, včeraj smo ob 1 pravilni, drugo stavno napoved zgrešili za 1 točko. Danes nam je na radar padla tekma, ki se igra v Italiji, kjer se bosta pomerila Brescia in Milano. Ekipa Milana nas je letos že večkrat razočarala, najpšrej na tekmi z Anadolu Efesom, ko so dosegli vsega 68 točk, zadnjič pa pred nekaj dnevi na tekmi z Maccabijem, ko so v zadnji dveh minuti šutirali kot nori in s tem razbili naš hendikep. Zaradi tega moramo biti vsekakor pozorni, ko gre za stave na tekmah Milančanov. Vendar verjamemo, da nas na današnjem mini derbiju čaka zabavna tekma in da bodo gledalci lahko uživali v odlični košarkarski predstavi.

Stavni nasvet

Resnično mislimo, da so stavnice na tej tekmi naredile napako na trgu skupnega števila točk, torej postavile precej nizko linijo. Milano je igral je v tem tednu igral 2 tekmi Evrolige, domačini pa so precej močna in učinkovita ekipa. Tukaj predlagamo stavo Over 153 (da pade skupaj 154 ali več točk), kar se plača po solidni kvoti 1.80 na spletni stavnici Bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news