Stavni nasvet: Braga – Rangers

stave danes

Danes nas poleg dveh tekem Lige prvakov, kjer nismo našli prave vrednosti, čaka tudi povratni obračun Evropske lige med portugalsko Brago in škotskimi Rangersi. Na prvi tekmi v Glasgowu so Portugalci kljub prednosti že z 2:0, na koncu presenetljivo izgubili z 2:3. Naše mnenje je, da je Braga tukaj kvalitetnejša ekipa in vsekakor gledalce na stadionu Municipal čaka izjemno zanimiva tekma.

Domača ekipa je trenutno na tretjem mestu Portugalske lige, za velikanoma iz Benfice in Porta. Na zadnjih sedmih tekmah imajo 5 zmag, 1 remi in samo 1 poraz, ravno iz prejšnjega tedna proti Rangersom. Doma so v tej sezoni precej trdni, saj imajo na 11 tekmah 6 zmag, 3 remije in le 2 poraza, z 19 doseženimi goli in le 14 prejetimi. Kljub temu, da so na Ibroxu doživeli težak poraz pred komaj sedmimi dnevi, je celotna ekipa Brage pred to tekmo zelo motivirana.

Rangersi se na drugi strani precej mučijo v domačem prvenstvu, čeprav so na drugem mestu za neporaženim Celticom. Kljub temu se zdi, da je boj za naslov izgubljen, saj ima Celtic že 12 točk prednosti. V zadnjih sedmih tekmah imajo 4 zmage, 2 remija in 1 poraz. V tej sezoni igrajo odlično na gostujočih tekmah, vendar je treba upoštevati, da je škotska premier liga precej enodimenzionalna in da je med najboljšimi moštvi velika razlika v kakovosti.

Pričakovani postavi

Oba trenerja imata pred to tekmo kar nekaj težav, saj domači trener ne more računati na poškodovane Tormena in Wallacea, vprašljiv pa je Wilson Eduardo. Ekipa Rangersa po drugi strani ne more računati na Jermaina Defoea in najboljšega strelca Alfreda Moralesa, ki je bil suspendiran.

Stavni nasvet

Resnično verjamemo, da so stavnice na tej tekmi postavile precej privlačno ponudbo na zmago domačih. Mislimo, da je Braga v tem dvoboju boljše moštvo in da so po prvi tekmi spoznali, da ni nobene šale in podcenjevanja ekipe Rangersov. Naša stava je Braga -0.5 AH (zmaga Brage) po kvoti 1.83 na bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news