Intro

Stavni nasvet: Barcelona – Atletico Madrid

stavni nasvet

Spektakel dneva nas čaka danes na stadionu v King Abdullah v Savdski Arabiji. Barca pričakuje Atletico Madrid v španskem Superpokalu. Dokaj čudno je to, da se bosta te dve ekipi pomerili na lokaciji, katera je kilometre in kilometre oddaljena od njihove domovine, ampak kaj reči druga kot to, da je nogomet dandanes velik posel in ko smo že pri poslu, začnimo mi z našim.

Barca je šokirala vse svoje privržence z remijem proti zadnjouvrščenemu Espanyolu. Wu Lei je dve minuti pred koncem zabil za 2-2 in praktično vzel Blaugrani dve točki prednosti v primerjavi z Realom. Valverdeova ekipa ni poražena že na 12 zaporednih dvobojih, ampak Bask vseeno ni dokaj popularen med navijači. Kar se tiče učinkovitosti, Barca v zadnjih petih tekmah samo enkrat ni dosegla 2 gola in generalno se vse tri tekme končujejo over 2,5.

1xbet slovenija

Atletico je slabši, tako kot so to tudi napovedovali v tej sezoni. Četudi so samo 5 točk za vodilnim dvojcem, četa Diega Simeoneja igra daleč od pričakovanj. Do zmage nad Betisom so imeli sedem tekme v nizu na strani, v katerem niso vpisali zmage. Igrajo kot vedno, obrambno in trdno brez vsake lepote in na malo število golov, celo 8 od 10 prejšnjih gostovanj je ostalo under 2,5. 

Najnovejše novice

Ter Stegen bo izpustil tudi tale dvoboj, Dembele je poškodovan kot tudi Henrique Ramos, Frankie de Jong pa je bil izključen proti Espanyolu in bo izpustil dve tekmi.

Thomas Lemar je vprašljiv, Diego Costa in Romero pa sta izven kadra.

Medsebojni dvoboji

Barca je premagala Atletico na Wanda Metropolitano 0-1 v prvi ligaški medsebojni tekmi. Od 2014, Blaugrana ima samo en poraz, a v najučinkvotejšimi štirimi tekmami ima tri zmage in remi. Vsi ti dueli so končani z under 2.5

Predlog za stave

Barca je favorit, ampak v takšnih situacijah se nikoli ne sme podceniti Simeonovo ekipo, tako da bomo izpustili napoved na zmago in izbrali stavo na gole. Zaradi defenzivne taktike madridske ekipe ne bomo priča učinkovitemu dvoboju, pa tudi novejša zgodovina nas podpira k tej stavi, tako da bomo tukaj priča 2-3 zadetkih na tekmi. 1xBet stavnica nam nudi tečaj s kvoto 1.95

Tip: 2 do 3 zadetka
Kvota: 1.95
Stavnica: 1xBet

Vse stavne nasvete za danes najdete tukaj.

Relevant news