Intro

Stavni nasvet: Alaves – Villareal

stave danes

Vikend se začenja in tukaj je tekma, ki ima po naši oceni neverjetno vrednost, če upoštevamo kvote, ki jih ponujajo športne stavnice. V 21. krogu španske La Lige se na stadionu de Mendizorroza srečujeta domači Alaves in gostje iz Villareala. Menimo, da sta obe ekipi v odlični formi in da bodo tako navijači kot tudi gledalci uživali v odlični tekmi.

Domača ekipa Alavesa je trenutno v španskem prvenstvu na 14. mestu, na domačih tleh pa igrajo več kot solidno s štirimi zmagami, štirimi remiji in dvema porazoma z 12 danimi in 6 prejetimi zadetki. Veliko bolj učinkovito igrajo na gostujočih tekmah, saj so v obrambi praviloma šibkejši kot v napadu, ki je njihova močnejša točka. Še posebej zanimivo je, da so v tej sezoni na svojem stadionu uspeli zadeti na 8 od 10 tekmah.

Na drugi strani je ekipa Villareala na 9. mestu prvenstvene razpredelnice, v gosteh pa so zabeležili 4 zmage, 0 remijev in 6 porazov, z gol razliko 14-15 v korist prejetih zadetkov. Villareal se v zadnjem mesecu nahaja v odlični formi, vprašanje pa je, ali jim lahko tu uspe narediti presenečenje.

Pričakovani postavi

Domača ekipa ne bo morala računati na suspendiranega Mubaraka Wakaso, kot tudi poškodovanega Thomasa Pina. Na drugi strani pa Villareal ne bo mogel računati na poškodovane Karla Toka Ekambija, Gerarda Morena in Santiaga Caseresa.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi sta doslej igrali med seboj 21-krat, rezultati pa so bolj na strani ekipe Alavesa, ki je zmagala 12-krat, 1-krat je bilo neodločeno, gostujoča ekipa pa je zmagala le 8-krat. Kar zadeva gole, obstaja en zelo zanimiv trend, to je, da sta na 5 od zadnjih 7 tekem obe ekipi dosegli več kot 2 gola na tekmo.

Stavni nasvet

Menimo, da se je na tej tekma ponudila odlična vrednost na trgu za gole, natančneje na trgu Both Teams To Score. Naša stavna napoved je torej na BTTS (obe ekipi dosežeta zadetek), ki se plača po 1.80 kvoti na spletni stavnici Bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news